vounisios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Γεια σας...θελω να επικαιροποιησω καποια στοιχεια με την ΑΑΔΕ, αλλα, ενω ολα τα κουμπια δουλευουν με το αγγιγμα του ποντικιου, στα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μου βγαζει αυτο το κοκκινο στρογγυλο σημαδι & δεν μπορω να το κλικαρω...Μηπως γνωριζει καποιος φιλος απο εδω γιατι ? σας ευχαριστω.
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και σε μένα που δοκίμασα μόλις το ίδιο ακριβώς κάνει, δεν ξέρω γιατί. Σου ήρθε και σένα το email για "επικαιροποίηση επικοινωνίας"?
vounisios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ναι, μου εχει ερθει εδω & λιγες μερες για επικαιροποιηση...Εγω εν τω μεταξυ φοβηθηκα μηπως ειναι απο Χακερ το μειλ, & τους εγραψα, μου απαντησανε πως ειναι απο την ΑΑΔΕ[δικο τους δηλαδη], για επικαιροποιηση...οποτε ησυχασα, απλα δεν μπορω να κλικαρω σ αυτο που ανεφερα πιο πανω... 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχεις συνδεθει; Και βεβαια εχω συνδεθει, κανονικα.....
G30RGE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και εμένα μου ήρθε αυτό το mail αλλά την περίπτωση να είναι αυτό το mail phising το σκεφτήκατε?
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, vounisios είπε Ναι, μου εχει ερθει εδω & λιγες μερες για επικαιροποιηση...Εγω εν τω μεταξυ φοβηθηκα μηπως ειναι απο Χακερ το μειλ, & τους εγραψα, μου απαντησανε πως ειναι απο την ΑΑΔΕ[δικο τους δηλαδη], για επικαιροποιηση...οποτε ησυχασα, απλα δεν μπορω να κλικαρω σ αυτο που ανεφερα πιο πανω... Και βεβαια εχω συνδεθει, κανονικα..... Μου ηρθε και μενα αλλα ειχα βαλει οτι ηθελα να βαλω και δεν εκανα καποια αλλαγη αλλα μπηκα κανονικα. Δοκιμασε με αλλον browser
vounisios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, G30RGE είπε Και εμένα μου ήρθε αυτό το mail αλλά την περίπτωση να είναι αυτό το mail phising το σκεφτήκατε? Εγω παντως εστειλα αντιγραφο του μειλ που μου στειλανε & μου επιβεβαιωσανε οτι ειναι δικο τους.... 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Μου ηρθε και μενα αλλα ειχα βαλει οτι ηθελα να βαλω και δεν εκανα καποια αλλαγη αλλα μπηκα κανονικα. Δοκιμασε με αλλον browser Με αλλον browser? Δεν το σκεφτηκα....Για να δω τωρα....
SB_1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Υπάρχει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα: myAADE/Μητρώο & Επικοινωνία/Στοιχεία Επικοινωνίας: Εκτός λειτουργίας μέχρι τις 20:00
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Υπάρχει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα: myAADE/Μητρώο & Επικοινωνία/Στοιχεία Επικοινωνίας: Εκτός λειτουργίας μέχρι τις 20:00 Μολις πηγα να το γραψω.
vounisios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Υπάρχει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα: myAADE/Μητρώο & Επικοινωνία/Στοιχεία Επικοινωνίας: Εκτός λειτουργίας μέχρι τις 20:00 ααααα....μαλιστα....τωρα μας φωτισανε....Εγω παντως δοκιμασα & με μοζιλλα, αλλα τιποτα.....Εκτος λειτουργιας μεχρι 21.00 Σε ευχαριστουμε πολυ.να εισαι καλα! 12 λεπτά πριν, vounisios είπε ααααα....μαλιστα....τωρα μας φωτισανε....Εγω παντως δοκιμασα & με μοζιλλα, αλλα τιποτα.....Εκτος λειτουργιας μεχρι 21.00 Σε ευχαριστουμε πολυ.να εισαι καλα! Παντως το ψαχνω & εγω να δω που το γραφει αυτο, δηλαδη για το ΕΚΤΟΣ λειτουργιας μεχρι 21.00, αλλα δεν βρισκω τιποτα...που ακριβως το γραφει ? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από vounisios
gorge18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και σε εμενα ηρθε το mail για επικαιροποίηση αλλα με τον τροπο που ηρθε και σε μια εποχη γεματη με ιους στα mail ε, δεν μπορεις να μου στελνεις μηνυμα <<Πατήστε εδω για επικαιροποίηση των στοιχειων σας>> ΕΛΕΟΣ 3
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εντάξει και εσεις σας ήρθε μαιλ και αμέσως να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας, αφήστε το καμία 10αρια μήνες να σταθεροποιηθεί και βλέπουμε 👍 1
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ξέρετε αν κυκλοφορούν phising mails που μιμούνται την ΑΑΔΕ και πληρώνουν και τις οφειλές σου? Ή μόνο για μ@@κες ψάχνουν?
vounisios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εντάξει και εσεις σας ήρθε μαιλ και αμέσως να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας, αφήστε το καμία 10αρια μήνες να σταθεροποιηθεί και βλέπουμε 👍 Εισαι ωραιος!!!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Ξέρετε αν κυκλοφορούν phising mails που μιμούνται την ΑΑΔΕ και πληρώνουν και τις οφειλές σου? Ή μόνο για μ@@κες ψάχνουν? Και εσεις δηλαδη μολις σου ερθει το μαιλ τρέχεις να πληρώσεις, δεν ξέρεις τι χρωστάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα