Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, αγορασα την τηλεοραση πριν 4 χρονια και τωρα χαλασε (ηχο εχει κανονικα αλλα δειχνει εικονα μονο με τη βοηθεια φακου και με το ζορι που τη διακρινω - πιστευω πως προκειται για καμμενες λεντομπαρες). Την επισκευη θα την αναλαβω εγω, αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης:

1. Aνταλλακτικα βρισκω μονο απο αυτο το καταστημα στην Ελλαδα https://www.netashop.gr/antallaktika-spare-parts/thleoraseis/led-bar-led-tv/sony-and-philips-32-set-led-bar-lb32080-v000/?sef_rewrite=1&cookies_accepted=Y

2. Απο εξωτερικο βρισκω μονο στο Aliexpress ($20) αλλα με παραδοση τον Ιουλιο, και το πακετο ερχεται απευθειας απο Κινα, πραγμα το οποιο σημαινει πως θα περασει σιγουρα τελωνειο.

3. Δεν ειμαι 100% βεβαιος πως φταινε μονο οι λεντομπαρες και οχι κατι αλλο μαζι.

Οποτε η ερωτηση μου για καποιους οι οποιοι εχουν βρεθει σε αναλογη κατασταση στο παρελθον ειναι η εξης: Ειναι κατι αρκετα ευκολο οπως δειχνουν τα διαφορα videos που κυκλοφορουν ή κρυβονται εκπληξεις? Το αποτολμησε ποτε κανεις απο εσας? και με ποιο αποτελεσμα?

Δεν θελω να το κανω για την εμπειρια, προσπαθω να καταλαβω τι πιθανοτητες εχω και εαν αξιζει το κοστος του ανταλλακτικου και της ωρας που θα χασω.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει δύο απόπειρες:

Η πρώτη μια Lg 55άρα 4κ 3ετίας, με κόστος led strip 25€ από Aliexpress (δεν πληρώνεις κάτι άλλο από αυτό που σου εμφανίζει), είχα απόλυτη επιτυχία.

Και μια Samsung 40άρα 1080p 10+ετίας, με κόστος led strip 40€ από Aliexpress, απέτυχε γιατί δεν άντεξε την επέμβαση η καλωδιοταινία. Πλέον έχει μια φαρδιά μαύρη γραμμή και αλλοιώσεις στην εικόνα... Με πείραξε που δεν τα κατάφερα, αλλά ευτυχώς αν χρειαζόμουν τηλεόραση αγοράζω καινούρια 4κ με <300€.

Για εμένα αν θέλεις να δοκιμάσεις, αξίζει η προσπάθεια από Aliexpress, αν είναι 4κ και είναι <5ετών...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 21/3/2022 στις 2:55 ΜΜ, filarhos είπε

Μέχρι στιγμής έχω κάνει δύο απόπειρες:

Η πρώτη μια Lg 55άρα 4κ 3ετίας, με κόστος led strip 25€ από Aliexpress (δεν πληρώνεις κάτι άλλο από αυτό που σου εμφανίζει), είχα απόλυτη επιτυχία.

Και μια Samsung 40άρα 1080p 10+ετίας, με κόστος led strip 40€ από Aliexpress, απέτυχε γιατί δεν άντεξε την επέμβαση η καλωδιοταινία. Πλέον έχει μια φαρδιά μαύρη γραμμή και αλλοιώσεις στην εικόνα... Με πείραξε που δεν τα κατάφερα, αλλά ευτυχώς αν χρειαζόμουν τηλεόραση αγοράζω καινούρια 4κ με <300€.

Για εμένα αν θέλεις να δοκιμάσεις, αξίζει η προσπάθεια από Aliexpress, αν είναι 4κ και είναι <5ετών...

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παρακαλω να κλειδωθει.

Επεξ/σία από umbrella co.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...