Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Tetix είπε

Ποια είναι η σελίδα "device specifications"?

https://www.devicespecifications.com/en/model/10f756cc

6 ώρες πριν, intruder99 είπε

Αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy A52s, Realme 9 Pro+ και Realme GT Neo 2. Το A52s προς το παρών έχει την χαμηλότερη τιμή, αλλά με προβληματίζει η γρήγορη φόρτιση των 25W. Σκέφτομαι ότι ίσως μου κακοφανεί μετά τα 65W. Με βλέπω μάλλον για το Realme 9 Pro+ αλλά η αγορά θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες οπότε θα δω και πώς θα κυμανθούν οι τιμές. Διότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 300€.

Στην τελική νομίζω πως όλοι συμφωνούν ότι τα παραπάνω 3 κινητά που ανέφερα είναι καλύτερα από το Realme GT Master Edition και άρα αξίζει να πάω σε κάποιο από αυτά.

edit: Στο kimovil γράφει ότι το GT Neo 2 έχει τον Samsung Bright S5KGW1.

https://www.devicespecifications.com/en/model/ad7b5781

Εδω δειχνει οτι εχει IMX682 Exmor RS

Στη θεση σου η το GT Neo 2 θα παιρνα η το Samsung A52s.Δεν θα εδινα 340-350 ευρω για κινητο με dimensity.

Επεξ/σία από sakks80
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, sakks80 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχει DDR5 όταν ο Snapdragon 778g υποστηρίζει όντως την DDR5, αλλά το A52s που έχει πάλι τον ίδιο 778g να έχει DDR4X. Από την CPU δεν εξαρτάται αποκλειστικά ο τύπος της μνήμης που είναι συμβατός;

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-778g-5g-mobile-platform

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Tetix είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχει DDR5 όταν ο Snapdragon 778g υποστηρίζει όντως την DDR5, αλλά το A52s που έχει πάλι τον ίδιο 778g να έχει DDR4X. Από την CPU δεν εξαρτάται αποκλειστικά ο τύπος της μνήμης που είναι συμβατός;

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-778g-5g-mobile-platform

Ανάλογα τι θα θα βάλει ο καθένας είναι. Υποστήριζει μέχρι DDR5 3200mhz και έβαλαν αυτή τη μνήμη στο 8αρι . Στο Samsung επέλεξαν να βάλουν DDR4X για μειωμένο κόστος προφανώς. Εγώ που έχω το OnePlus 8T είχε βγεί με DDR4X στα 2133mhz. Αργότερα όμως άρχισε να του βάζει η OnePlus ddr5 στα 2750mhz. Εμένα φοράει DDR5 όχι DDR4X.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sakks80 είπε

Ανάλογα τι θα θα βάλει ο καθένας είναι. Υποστήριζει μέχρι DDR5 3200mhz και έβαλαν αυτή τη μνήμη στο 8αρι . Στο Samsung επέλεξαν να βάλουν DDR4X για μειωμένο κόστος προφανώς. Εγώ που έχω το OnePlus 8T είχε βγεί με DDR4X στα 2133mhz. Αργότερα όμως άρχισε να του βάζει η OnePlus ddr5 στα 2750mhz. Εμένα φοράει DDR5 όχι DDR4X.

Το A52s 6 GB έχει DDR4, ενώ το 8 GB DDR5;

Δημοσ.

Οι εταιριες κοιτανε το κοστος ,και πολλα ειναι και θεμα μαρκετινκ .

Το θεμα ειναι να ειναι σωστη η υλοποιηση κατασκευης ,και να δει κανεις διαφορα στη χρηση που κανει .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Τελικά αγοράστηκε το Realme 9 Pro+ (8/256) από Amazon Warehouse στα 298€. 

Εεεε ναι μετά από τόσο καιρό έκανες την καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vaggos231 είπε

για πες αποψεις

Σήμερα έβαλα την παραγγελία, οπότε θα το έχω τέλη Απριλίου.

3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εεεε ναι μετά από τόσο καιρό έκανες την καλύτερη επιλογή.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Βέβαια προηγουμένως είχα δει ένα Samsung Galaxy S20 FE (6/128) με τον Snapdragon 865 στα 276€, αλλά στην περιγραφή έλεγε ότι έχει γρατζουνιές περιμετρικά, ενώ το Realme 9 Pro+ ήταν σε κατάσταση καινούριου. Αλλιώς θα πήγαινα στο S20 FE χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hf77 είπε

Realme GT Master Edition 5G (6GB/128GB) Voyager Greyθα ήθελα την γνώμη σας για αυτό εδώ το μοντέλο? 

Η
4.7

Δυστυχώς δεν έχω κάποια άποψη, διότι το πούλησα σφραγισμένο κι επομένως δεν το έχω δουλέψει καθόλου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, hf77 είπε

Realme GT Master Edition 5G (6GB/128GB) Voyager Greyθα ήθελα την γνώμη σας για αυτό εδώ το μοντέλο? 

Η
4.7

Το αγόρασα πρίν 10 ημέρες περίπου. Τι θέλεις να μάθεις μήπως ξέρω να σου απαντήσω. Το μόνο που ξέρω, πως είναι σφαίρα μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 10:22 ΜΜ, tasvar είπε

Το αγόρασα πρίν 10 ημέρες περίπου. Τι θέλεις να μάθεις μήπως ξέρω να σου απαντήσω. Το μόνο που ξέρω, πως είναι σφαίρα μέχρι τώρα.

Από μπαταρία πως είναι φίλε μου; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 10:29 ΠΜ, hf77 είπε

Η
4.7

Το κινητό πάει σφαίρα, σε αυτό το κομμάτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Από θέμα μπαταρίας είναι έτσι κι έτσι, με 120hz, always on display και σε 4G βγάζει περίπου 5-6 ώρες screen on time με φυσιολογική χρήση χωρίς gaming. Έχω αρκετό idle drain που ίσως οφείλεται στο always on display ή είναι γενικό θέμα λογισμικού. Το είχα αφήσει 2 μέρες χωρίς πολλή χρήση και η μπαταρία είχε πέσει στο 30% με 1,5 ώρα sot. Not great, not terrible που λένε. Αλλά από την άλλη σε 20 λεπτά έχω γεμάτη μπαταρία λόγω της φόρτισης. Αυτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε

Από μπαταρία πως είναι φίλε μου; Ευχαριστώ 

Με μια sim, με νορμάλ χρήση, κλήσεις, social, όχι παιχνίδια, 120Hz, φωτεινότητα στο 70%, στο τέλος της ημέρας είμαι με 30-40%. Αλλά είναι αρκετά γρήγορο. Καλή κάμερα και βίντεο. Για το μέσο χρήστη νομίζω είναι μια χαρά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...