intruder99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Από τον Ιούνιο του 2021 χρησιμοποιώ το Realme 7 Pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά τώρα έχω την δυνατότητα να το αντικαταστήσω με το Realme GT Master Edition. Όσων αφορά τον επεξεργαστή και την οθόνη προφανώς είναι καλύτερο, όμως με ενδιαφέρουν αρκετά οι κάμερες. Ποιο από τα δυο υπερτερεί σε αυτό το κομμάτι; Μια άλλη σκέψη που κάνω είναι να πουλήσω το GT Master Edition και βάζοντας λίγα παραπάνω από την τσέπη μου να πάω στο Samsung Galaxy A52s που έχει και OIS. Τι λέτε; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από intruder99
GATE123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Το 7 pro είναι λίγο καλύτερο σε κάμερα αν αυτό σε ενδιαφέρει. Το master edition είναι στα επίπεδα του A52S με την διαφορά του OIS. Αν λοιπόν το Pro είναι λίγο καλύτερο από το GT τότε είναι καλύτερο και από το A52S ασχέτως αν έχει OIS. Το IOS στην ουσία είναι σταθεροποιητής και όχι για καλύτερη φωτογραφία. Αν λοιπόν έχεις σταθερό χέρι ή τρίποδα τότε δεν έχεις πρόβλημα. Γιατι δεν βλέπεις το Realme 9 pro+ που έχει και OIS και είναι αρκετά καλό στην κάμερα με τον Sony IMX766.
intruder99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Το 7 pro είναι λίγο καλύτερο σε κάμερα αν αυτό σε ενδιαφέρει. Το master edition είναι στα επίπεδα του A52S με την διαφορά του OIS. Αν λοιπόν το Pro είναι λίγο καλύτερο από το GT τότε είναι καλύτερο και από το A52S ασχέτως αν έχει OIS. Το IOS στην ουσία είναι σταθεροποιητής και όχι για καλύτερη φωτογραφία. Αν λοιπόν έχεις σταθερό χέρι ή τρίποδα τότε δεν έχεις πρόβλημα. Γιατι δεν βλέπεις το Realme 9 pro+ που έχει και OIS και είναι αρκετά καλό στην κάμερα με τον Sony IMX766. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει ήταν γύρω στα 350€, ενώ τώρα έχει πέσει. Θα το λάβω υπόψη μου, ευχαριστώ πολύ!! Σε φωτογραφία/βίντεο είναι καλύτερο από το GT Neo 2;
vaggos231 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 γενικα μιλωντας το gt master εχει αδικαιολογητα τρομερη τιμη, σε συγκριση με τα καινουρια. Θεωρω οτι ειναι no brainer τωρα. 270 ευρω με 8/256 778 και 5g δεν εχει ανταγωνισμο..
sakks80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Samsung Galaxy A52S έχει καλύτερη κάμερα από το master edition. Φοράει τον imx682 όπως και το realme 7 pro που έχεις και έχει και Ois. Έχει στερεοφωνικά ηχεία. Έχει ip67 dust/water πιστοποίηση. Έχει gorilla glass 5 ενώ το master δεν φοράει gorilla glass.Και το Samsung παίρνει κάρτα επέκτασης μνήμης. Το master υπερτερεί σε ταχύτητα αποθηκευτικού χώρου και αν πάρεις την έκδοση με τα 8gb ram και σε ταχύτητα μνήμης αφού είδα ότι έχει LPPDDR5 quad channel το 8αρι. Στα 295 παίζει το gt neo 2 8/128. Έχει τον imx682 όπως και το Samsung και το realme 7 pro, έχει stereo ηχεία και έχει gorilla glass 5. Έχει και καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα 2 τον 870. Αν σου φτάνουν τα 128gb απόθηκευτικου πάρε αυτό. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από sakks80 2
Tetix Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, sakks80 είπε Το master υπερτερεί σε ταχύτητα αποθηκευτικού χώρου και αν πάρεις την έκδοση με τα 8gb ram και σε ταχύτητα μνήμης αφού είδα ότι έχει LPPDDR5 quad channel το 8αρι. Νομίζω το Νeo 2 έχει DDR5, το Master όχι...
sakks80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, Tetix είπε Νομίζω το Νeo 2 έχει DDR5, το Master όχι... Στη σελίδα device specifications το master με τα 8gb το έχει LPPDDR5 quad channel και το neo 2 το έχει LPDDR4X.
Tetix Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, sakks80 είπε Στη σελίδα device specifications το master με τα 8gb το έχει LPPDDR5 quad channel και το neo 2 το έχει LPDDR4X. Ποια είναι η σελίδα "device specifications"?
intruder99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakks80 είπε Το Samsung Galaxy A52S έχει καλύτερη κάμερα από το master edition. Φοράει τον imx682 όπως και το realme 7 pro που έχεις και έχει και Ois. Έχει στερεοφωνικά ηχεία. Έχει ip67 dust/water πιστοποίηση. Έχει gorilla glass 5 ενώ το master δεν φοράει gorilla glass.Και το Samsung παίρνει κάρτα επέκτασης μνήμης. Το master υπερτερεί σε ταχύτητα αποθηκευτικού χώρου και αν πάρεις την έκδοση με τα 8gb ram και σε ταχύτητα μνήμης αφού είδα ότι έχει LPPDDR5 quad channel το 8αρι. Στα 295 παίζει το gt neo 2 8/128. Έχει τον imx682 όπως και το Samsung και το realme 7 pro, έχει stereo ηχεία και έχει gorilla glass 5. Έχει και καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα 2 τον 870. Αν σου φτάνουν τα 128gb απόθηκευτικου πάρε αυτό. Αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy A52s, Realme 9 Pro+ και Realme GT Neo 2. Το A52s προς το παρών έχει την χαμηλότερη τιμή, αλλά με προβληματίζει η γρήγορη φόρτιση των 25W. Σκέφτομαι ότι ίσως μου κακοφανεί μετά τα 65W. Με βλέπω μάλλον για το Realme 9 Pro+ αλλά η αγορά θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες οπότε θα δω και πώς θα κυμανθούν οι τιμές. Διότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 300€. Στην τελική νομίζω πως όλοι συμφωνούν ότι τα παραπάνω 3 κινητά που ανέφερα είναι καλύτερα από το Realme GT Master Edition και άρα αξίζει να πάω σε κάποιο από αυτά. edit: Στο kimovil γράφει ότι το GT Neo 2 έχει τον Samsung Bright S5KGW1. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από intruder99
GATE123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, intruder99 είπε Αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy A52s, Realme 9 Pro+ και Realme GT Neo 2. Το A52s προς το παρών έχει την χαμηλότερη τιμή, αλλά με προβληματίζει η γρήγορη φόρτιση των 25W. Σκέφτομαι ότι ίσως μου κακοφανεί μετά τα 65W. Με βλέπω μάλλον για το Realme 9 Pro+ αλλά η αγορά θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες οπότε θα δω και πώς θα κυμανθούν οι τιμές. Διότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 300€. Στην τελική νομίζω πως όλοι συμφωνούν ότι τα παραπάνω 3 κινητά που ανέφερα είναι καλύτερα από το Realme GT Master Edition και άρα αξίζει να πάω σε κάποιο από αυτά. edit: Στο kimovil γράφει ότι το GT Neo 2 έχει τον Samsung Bright S5KGW1. Και το Realme 9 pro+ έχει κάτω από 300€(μέχρι στιγμής). 4 ώρες πριν, intruder99 είπε Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει ήταν γύρω στα 350€, ενώ τώρα έχει πέσει. Θα το λάβω υπόψη μου, ευχαριστώ πολύ!! Σε φωτογραφία/βίντεο είναι καλύτερο από το GT Neo 2; Αν εννοείς το 9 pro+ θεωρώ πως ναι. Και από το Gt Neo 2 και GT master edition και από το A52S. Πάντα για την φωτογραφία και βίντεο. Θεωρώ πως δεν υστερεί σε τίποτα και έχει ολοκληρωμένο πακέτο στην μεσαία κατηγορία. Και Gorilla έχει και OIS και 5G(καλά αυτό είναι υποκειμενικό)και γρήγορη φόρτιση (65W)και Super AMOLED οθόνη. Ας θεωρηθεί το αρνητικό που δεν παίρνει κάρτα Sd. Αλλά μπορείς να ζήσεις με αυτό αν χρησιμοποιήσεις κάποιο Cloud.
intruder99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Και το Realme 9 pro+ έχει κάτω από 300€(μέχρι στιγμής). Ναι, το γνωρίζω, για αυτό άλλωστε είναι ανάμεσα στις επιλογές μου. Σε ευχαριστώ και πάλι που το πρότεινες. Πάντως αν ήταν 350€ όπως τον προηγούμενο μήνα θα το είχα προσπεράσει. Το Α52s αυτή την στιγμή κοστίζει 20€ λιγότερα (στο bestprice). Σε αυτό το συγκριτικό πάντως μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο οι λήψεις του A52s. Και αναφορικά με αυτό που είχες γράψει σε προηγούμενο σου σχόλιο, νομίζω πως το A52s έχει καλύτερη απόδοση καμερών σε σύγκριση με το GT Master Edition.
GATE123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, intruder99 είπε Ναι, το γνωρίζω, για αυτό άλλωστε είναι ανάμεσα στις επιλογές μου. Σε ευχαριστώ και πάλι που το πρότεινες. Πάντως αν ήταν 350€ όπως τον προηγούμενο μήνα θα το είχα προσπεράσει. Το Α52s αυτή την στιγμή κοστίζει 20€ λιγότερα (στο bestprice). Σε αυτό το συγκριτικό πάντως μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο οι λήψεις του A52s. Και αναφορικά με αυτό που είχες γράψει σε προηγούμενο σου σχόλιο, νομίζω πως το A52s έχει καλύτερη απόδοση καμερών σε σύγκριση με το GT Master Edition. Δεν μπορώ να έχω άποψη σε βίντεο γιατί ενδέχεται να είναι και πειραγμένα(λέω τώρα). Πάντως το τη είναι καλύτερο αυτό το κρίνει ο καθένας από το να τα δει από κοντά και πως φαίνεται στα δικά του μάτια. Εγώ δεν το έχω δει/πιάσει ακόμα το 9 pro+ σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ή να μου το φέρει κάποιος,πάντα θεωρητικά μιλάω με βάση αυτά που "φοράει". Επειδή είπες ότι η αγορά θα γίνει σε 2 εβδομάδες νομίζω θα το έχει φέρει κάποια αλυσίδα να το δεις.
vaggos231 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Δεν μπορώ να έχω άποψη σε βίντεο γιατί ενδέχεται να είναι και πειραγμένα(λέω τώρα). Πάντως το τη είναι καλύτερο αυτό το κρίνει ο καθένας από το να τα δει από κοντά και πως φαίνεται στα δικά του μάτια. Εγώ δεν το έχω δει/πιάσει ακόμα το 9 pro+ σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ή να μου το φέρει κάποιος,πάντα θεωρητικά μιλάω με βάση αυτά που "φοράει". Επειδή είπες ότι η αγορά θα γίνει σε 2 εβδομάδες νομίζω θα το έχει φέρει κάποια αλυσίδα να το δεις. μονο εμενα με μπερδευει παρα πολυ το 9pro+? μου φαινεται χειροτερο απο το gt master σε μειωμενη τιμη; και γενικα περα απο την καμερα γιατι να μην επιλεξεις το gt master στα 270 ευρω;
Tetix Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, vaggos231 είπε μονο εμενα με μπερδευει παρα πολυ το 9pro+? μου φαινεται χειροτερο απο το gt master σε μειωμενη τιμη; και γενικα περα απο την καμερα γιατι να μην επιλεξεις το gt master στα 270 ευρω; Έχει πολύ καλύτερη κάμερα (ΙΜΧ776) και το optical image stabilization...
GATE123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, vaggos231 είπε μονο εμενα με μπερδευει παρα πολυ το 9pro+? μου φαινεται χειροτερο απο το gt master σε μειωμενη τιμη; και γενικα περα απο την καμερα γιατι να μην επιλεξεις το gt master στα 270 ευρω; Που σε μπερδεύει? Το μόνο θεωρητικά αρνητικό που έχει είναι ο επεξεργαστής που είναι κατώτερος όταν παίζεις παιχνίδια. Στα υπόλοιπα είναι σχετικά κοντά. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-778g-5g-vs-mediatek-dimensity-920 Όχι εγώ νομίζω ότι είναι καλό το 9 pro+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα