jardan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Χρησιμοποιώ ένα Sony Dream Machine ICF-CL75ip εδώ και περίπου 10 χρόνια, αλλά δυστυχώς τώρα τελευταία κλείνει από μόνο του (μαυρίζει η οθόνη) και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το βγάλω από την πρίζα και να το ξαναβάλω. Μικρό το κακό αλλά δεν πιάνει πάντα αμέσως και τις περισσότερες φορές πρέπει να το επαναλάβω μέχρι και 98 φορές (χωρίς υπερβολή), και αν τύχει όσο κοιμάμαι δεν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί. Έχω κοιτάξει και για custom λειτουργικό για την συσκευή (σε περίπτωση που φταίει αυτό) αλλά δεν έχω βρει κάτι. Ψάχνω λοιπόν μια παρόμοια συσκευή (smart τύπου Amazon Echo δεν με ενδιαφέρουν, δεν χρειάζομαι τις "smart" δυνατότητες) που να είναι σχετικά μοντέρνα, να μπορώ δηλαδή να την αγοράσω από κατάστημα και όχι μεταχειρισμένη από Ebay, η οποία να έχει ξυπνητήρι με επιλογή ραδιοφώνου (κατά προτίμηση 2 προγραμματιζόμενα), ψηφιακή κορνίζα (είτε με τοπικές φωτογραφίες είτε με συγχρονισμό από κάποιο cloud) και πολύ βασικό να έχει snooze κουμπί. Έχω κοιτάξει επιλογές τύπου dock για κινητό/ phablet (νομίζω πάνω από 7-8" θα είναι πολύ μεγάλο) με wireless charging αλλά δεν έχουν καλές κριτικές, π.χ. αυτό της i-box που όλοι λένε ότι το ξυπνητήρι ξεκινάει σιγά και καταλήγει στην μέγιστη ισχύ, δεν θέλω ούτε να ακούει ο γείτονας ούτε να πάθω ανακοπή από την τρομάρα που θα πάρω πρωινιάτικα. Σε άλλα παρόμοια dock δεν υποστηρίζει το ραδιόφωνο ως επιλογή στο ξυπνητήρι. Όσο δεν βρίσκω επιλογές, έχω αρχίσει να σκέφτομαι και την επιλογή του Lenovo tab m8 που έχει και dock αλλά θα χάσω το κουμπί snooze και φυσικά το ραδιόφωνο που σημαίνει ότι αν πέσει το ίντερνετ δεν θα έχω ραδιόφωνο. Δεκτές όλες οι προτάσεις και οι ιδέες αρκεί να προσφέρουν ξυπνητήρι με ραδιόφωνο, ψηφιακή κορνίζα και κουμπί snooze. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα