karydis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα! Θα προβώ σε ριζική ανακαίνηση και είμαι στην ανεύρεση καταστημάτων και εταιριών για να προμηθευτώ τις πρώτες ύλες. ενδιαφέρομαι για μαγαζιά που να έχουν καλής ποιότητας προιόντα (για μεσαία βαλάντια όχι υπερpremium ούτε "φθηνιάρικα"). - Πλακάκια > εδω ήμουν ευχαριστημένος απο προηγούμενη ανακαινηση 2ου σπιτιού απο το Fabrica αλλά με χαρά θα ήθελα και επιπλέον προτάσεις - Είδη υγιεινης > εδώ θα με ενδιέφερε και πρόταση σχετικά με τα brands - Εσωτερικές πόρτες + κάσες > δεν έχω ιδέα Και γενικά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία για κατασήματα, showrooms και τεχνίτες για πράγματα που δεν εχω αναφέρει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
george1807 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι; Εγώ πχ έμεινα ευχαριστημένος σε ανακαίνιση μπάνιου από εδώ https://g.page/ioannis-karadimas?share με ποιοτικά προιοντα χωρις να ξεφεύγουν οι τιμές.
karydis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 δεν έχω θέμα περιοχής.. για εντός αττικής ενδιαφέρομαι! ευχαριστώ για την ενημέρωση!
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στις 21/3/2022 στις 12:25 ΜΜ, karydis είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα προβώ σε ριζική ανακαίνηση και είμαι στην ανεύρεση καταστημάτων και εταιριών για να προμηθευτώ τις πρώτες ύλες. ενδιαφέρομαι για μαγαζιά που να έχουν καλής ποιότητας προιόντα (για μεσαία βαλάντια όχι υπερpremium ούτε "φθηνιάρικα"). - Πλακάκια > εδω ήμουν ευχαριστημένος απο προηγούμενη ανακαινηση 2ου σπιτιού απο το Fabrica αλλά με χαρά θα ήθελα και επιπλέον προτάσεις - Είδη υγιεινης > εδώ θα με ενδιέφερε και πρόταση σχετικά με τα brands - Εσωτερικές πόρτες + κάσες > δεν έχω ιδέα Και γενικά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία για κατασήματα, showrooms και τεχνίτες για πράγματα που δεν εχω αναφέρει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.paravalos.gr/ Επισης αξιζει να παρεις και μια προσφορα απο αυτον https://www.anakainisispitiou.gr/
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Πλακακια πολυ καλες τιμες και ποιοτητα πηρα απο το Bath4u Ειδη υγεινης απο Λακιωτη
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 καμια εταιρεία που να κάνει ολο το σπίτι σε λογική τιμη εχουμε;
karydis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 22/3/2022 στις 1:46 ΜΜ, paylidis είπε Πλακακια πολυ καλες τιμες και ποιοτητα πηρα απο το Bath4u Ειδη υγεινης απο Λακιωτη απο τον λακιώτη προσωπικα εχω τραγική εμπειρια τόσο απο αποψη φθηνιαρικών προιοντων σε πλακακια όσο το σημαντικότερο στην αναρμοστη συμπεριφορά του ίδιου που εχει ύφος λες και πουλαει πυρινική ενέργεια.. σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις 1
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, karydis είπε απο τον λακιώτη προσωπικα εχω τραγική εμπειρια τόσο απο αποψη φθηνιαρικών προιοντων σε πλακακια όσο το σημαντικότερο στην αναρμοστη συμπεριφορά του ίδιου που εχει ύφος λες και πουλαει πυρινική ενέργεια.. σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις Δεκτό. Σε εμένα ήταν παραπάνω από εντάξει παντως…
jimis_vts Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Πλακάκι στον Κυριακούλη είχαμε πάρει εμείς και καλές τιμές σε κουζίνα και πλακάκι μας είχε δώσει η fabrica. Κουζίνα καλή τιμή για μεγάλο κατάστημα πάντα συγκριτικά. Ο λακιώτης θα συμφωνήσω χωρίς να θέλω να θίξω αλλά σε ίδιο πλακάκι και με δικές του κόλλες πιο ακριβά από Κυριακούλη που πήραμε και durostick gold συν τα grohe όλα 20% παραπάνω από αρκετούς άλλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα