Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δεν με καταλαβες πως το λεω , δεν ειπα οτι η fuma2 δεν ειναι καλη , αλλωστε του εβαλα εγω μια sythe πιο πανω ......απλα ολοι δεν ειναι σαν εσενα να καθονται και να ψαχνουν τα standoffs  για να κερδισουν χιλιοστα , εχει ατομα εδω μεσα που δεν ασχολουνται καν ή εχουν 2 αριστερα χερια

Ωραία έκφραση αυτή. Την κρατάω.

Νομίζω πως αν του χωράει η Mugen θα χωρέσει και η Fuma 2 που έχει ακόμη καλύτερη απόδοση. Στα 154.5mm είναι και οι δυο, δίχως πατέντες :)

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντωμεταξύ στο site της εταιρίας λέει για υδρόψυξη ''Front: 120mm Radiator (Optional)'' εννοεί οτι υποστηρίζει liquid cooler μόνο με ένα fan ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antonis709 είπε

Εντωμεταξύ στο site της εταιρίας λέει για υδρόψυξη ''Front: 120mm Radiator (Optional)'' εννοεί οτι υποστηρίζει liquid cooler μόνο με ένα fan ?

μη βαζεις μονη υδροψυξη , απλα ξεχνα το χειροτερα θα γινει καλυτερα οχι.

Αν θα πας σε μονη υδροψυξη θα πρεπει να ειναι καλη και ακριβη , σ'αυτη την περιπτωση εγω θα αλλαζα μεχρι και το κουτι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όλα τα κουτιά έχουν περιθώριο περισσότερο από ότι γράφουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χωρά οι Arctic. Μιλάμε για 2 χιλιοστά διαφορά. Θεωρώ και ψύκτρα με 160mm θα παίρνει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Όλα τα κουτιά έχουν περιθώριο περισσότερο από ότι γράφουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χωρά οι Arctic. Μιλάμε για 2 χιλιοστά διαφορά. Θεωρώ και ψύκτρα με 160mm θα παίρνει.

Οι μισές φωτογραφίες του κουτιού στο skroutz είναι με την arctic Οπότε μια χαρά την χωράει. 

Επεξ/σία από XristosQts
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...