Προς το περιεχόμενο

Al Di Meola Live in Greece

geokok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα ότι θα μας επισκευθεί ο AL DI Meola στο Μετρό του μήνα. Αληθεύει αυτό;;Μπήκα στη σελίδα του και δε βρήκα τίποτα;;

Αν ναι θα πάει κανείς;;

Δημοσ.

Το επίσημο site αναφέρει ότι κατά τον Ιούλιο θα περιοδεύει στην Ευρώπη , οπότε είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να έρθει αν τον καλέσει κάποιος promoter.

Δημοσ.

Kοίτα στο METΡΟ αυτού το μήνα (νομίζω) υπάρχει ένα βιβλιαράκι που (με χορηγό τη Vodafone) και λέει όλες τις συναυλίες του καλοκαιριού. Εκεί το διάβασα αλλά για Ιούλιο είδα στις 7. Ξέρεις κανείς τουλάχιστον ανα μπορούμε να τι επιβεβαιώσουμε γιατί αν είναι Σεπτέμβριο εντάξει αλλά αν είναι Ιούλιο....;;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδια 6 ιουλιου έχει open air...

Πότε να τον δούμε με τους βλάκες???

Δημοσ.

Στο επίσημο site τώρα λέει ότι αντί για Θεσσαλονίκη θα παίξει στα

Τρίκαλα :shock:

Καλά θα μας τρελάνουν !!!

Μάλλον δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η συναυλία του γιατί δεν αναφέρει καν σε ποιους χώρους θα παίξει.

Δημοσ.

Θα πάει κανείς εγώ δε μπορώ....τελικά είδα αφίσα στο δρόμοAthens Jazz Festival 2 μέρες με πολλά ονόματα 7-8 Ιουλίου. Τιμές δε ξέρω. Άμα τελικά πάει κανείς ας πάρει κανένα md (mini disc) ή οτιδήποτε....

Τα λέμε

Δημοσ.

Ξέρει κανείς σε ποιους χώρους θα παίξει ο Al Di Meola ? Γιατί το επίσημο site δε λέει πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ είδα μία κίκκινη αφίσα στα Μετρόπολις για Λυκαβυτό. Βέβαια πήγα και ρώτησα για εισιτήρια και μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει (κουφό τελείως)

ΘΑ ξαναδοκιμάσω αύριο και θα στείλω post

Δημοσ.

Πραγματικά κακή η οργάνωση της συναυλίας και της τελευταίας στιγμής !!!

Εστειλα και mail στο επίσημο site αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ξέρουν τίποτα , τι στιγμή μαλιστα που δεν ξέρουν καν οι ίδιοι οι διοργανωτές.

Δημοσ.

Α εγώ το χρέος μου το έχω έκανα τον χειμώνα. Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο έτρεχα σε συναυλίες μέχρι και στη γιορτή μου έκανα επεξεργασία ήχου της συναυλίας.....

Πλάκα κάνω πάντως καλό θα ήταν όποιος πάει να γράψει και κάτι να ακούμε και εμείς οι άποροι

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...