geokok Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Διάβασα ότι θα μας επισκευθεί ο AL DI Meola στο Μετρό του μήνα. Αληθεύει αυτό;;Μπήκα στη σελίδα του και δε βρήκα τίποτα;; Αν ναι θα πάει κανείς;;
ubik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 To diavasa se ena periodiko (den thimamai pio) thimamai omos oti htan gia ton sep. kai etsi exoume kairo.
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Το επίσημο site αναφέρει ότι κατά τον Ιούλιο θα περιοδεύει στην Ευρώπη , οπότε είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να έρθει αν τον καλέσει κάποιος promoter.
geokok Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Kοίτα στο METΡΟ αυτού το μήνα (νομίζω) υπάρχει ένα βιβλιαράκι που (με χορηγό τη Vodafone) και λέει όλες τις συναυλίες του καλοκαιριού. Εκεί το διάβασα αλλά για Ιούλιο είδα στις 7. Ξέρεις κανείς τουλάχιστον ανα μπορούμε να τι επιβεβαιώσουμε γιατί αν είναι Σεπτέμβριο εντάξει αλλά αν είναι Ιούλιο....;;;;
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Από το επίσημο site : 6 Ιουλίου 2004 - Athens, w/ Al Di Meola Group 7 Ιουλίου 2004 - Thessaloniki, w/ Al Di Meola Group 8)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Ρε παιδια 6 ιουλιου έχει open air... Πότε να τον δούμε με τους βλάκες???
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Στο επίσημο site τώρα λέει ότι αντί για Θεσσαλονίκη θα παίξει στα Τρίκαλα Καλά θα μας τρελάνουν !!! Μάλλον δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η συναυλία του γιατί δεν αναφέρει καν σε ποιους χώρους θα παίξει.
geokok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Θα πάει κανείς εγώ δε μπορώ....τελικά είδα αφίσα στο δρόμοAthens Jazz Festival 2 μέρες με πολλά ονόματα 7-8 Ιουλίου. Τιμές δε ξέρω. Άμα τελικά πάει κανείς ας πάρει κανένα md (mini disc) ή οτιδήποτε.... Τα λέμε
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Ξέρει κανείς σε ποιους χώρους θα παίξει ο Al Di Meola ? Γιατί το επίσημο site δε λέει πολλά πράγματα.
geokok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Εγώ είδα μία κίκκινη αφίσα στα Μετρόπολις για Λυκαβυτό. Βέβαια πήγα και ρώτησα για εισιτήρια και μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει (κουφό τελείως) ΘΑ ξαναδοκιμάσω αύριο και θα στείλω post
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Πραγματικά κακή η οργάνωση της συναυλίας και της τελευταίας στιγμής !!! Εστειλα και mail στο επίσημο site αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ξέρουν τίποτα , τι στιγμή μαλιστα που δεν ξέρουν καν οι ίδιοι οι διοργανωτές.
Godfath3r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 geokok ksanapesto auto gia to md!! Ante re paidia kante kai gia mas tpt pou ta kalokairia den mporoume na phgainoume sta live!Kai to xeimwna 8a pernoume emeis md...
geokok Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Α εγώ το χρέος μου το έχω έκανα τον χειμώνα. Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο έτρεχα σε συναυλίες μέχρι και στη γιορτή μου έκανα επεξεργασία ήχου της συναυλίας..... Πλάκα κάνω πάντως καλό θα ήταν όποιος πάει να γράψει και κάτι να ακούμε και εμείς οι άποροι
Godfath3r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Telika ti egine m'auto to live?Akousa Al Di Meola kai epa8a PLAKA ontws trelh ki8ara...Kanenas pou na phge sto live?Yliko pou na exeis kaneis telos pantwn???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.