mrvaggos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλημέρα στην παρέα, Ψάχνω για ηχομπαρα η αγορά της οποίας θα γίνει από public λόγω δωροεπιταγης. Στα 199 αυτή τη στιγμή έχει την Samsung hw a550. Είναι η καλύτερη επιλογή σαυτα τα χρήματα ή υπάρχει και φθηνότερη αξιόλογη επιλογή. Δεν έχω υψηλές απαιτήσεις. Θα συνδεθεί σε qn95a. Σας ευχαριστώ
grandp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα mrvaggos επειδή η αγορά θα γίνει μέσω δωροεπιταγής από το συγκεκριμένο κατάστημα η Samsung κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία επιλογή σ'αυτά τα χρήματα. Διαφορετικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις Vizio V-series soundbars. 1
mrvaggos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
kallair Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, grandp είπε Καλησπέρα mrvaggos επειδή η αγορά θα γίνει μέσω δωροεπιταγής από το συγκεκριμένο κατάστημα η Samsung κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία επιλογή σ'αυτά τα χρήματα. Διαφορετικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις Vizio V-series soundbars. εχω την εντυπωση οτι οι vizio δεν υπαρχουν στην ελλαδα (και γενικα στην ευρώπη) και ειναι αμερικάνικο brand. εχεις βρει απο ευρωπη να παρεις vizio;
grandp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, kallair είπε εχω την εντυπωση οτι οι vizio δεν υπαρχουν στην ελλαδα (και γενικα στην ευρώπη) και ειναι αμερικάνικο brand. εχεις βρει απο ευρωπη να παρεις vizio; Πρόσφατα κοιτώντας για κάποιο dac σε ευρωπαϊκό site κάπου νομίζω πως την είδα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν ρίξεις μια ματιά φίλε μου. Στην Ελλάδα απ' ότι ξέρω πάντως δεν υπάρχουν.
kallair Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, grandp είπε Πρόσφατα κοιτώντας για κάποιο dac σε ευρωπαϊκό site κάπου νομίζω πως την είδα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν ρίξεις μια ματιά φίλε μου. Στην Ελλάδα απ' ότι ξέρω πάντως δεν υπάρχουν. Ρωταω γιατι πριν 5-6 μηνες που εψαχνα για ηχομπαρα, εβρισκα μονο αμερικη και γενικα δεν υπηρχε πουθενα ευρωπη. και απ οτι ειχα δει, αμερικανικη εταιρεια κ ηθελες μετατροπεα ρευματος αν αγοραζες απο αμερικανικο amazon.
grandp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Αν είναι να μπλέξεις με μετατροπέα άστο φίλε μου δεν αξίζει. Πάντως οι συγκεκριμένες αν έρθουν Ελλάδα θα είναι μια πολύ καλή αγορά γιατί απ'ότι ξέρω έχουν εξαιρετική απόδοση για τη κατηγορία τιμής τους. Αν είναι να μπλέξεις με μετατροπέα άστο φίλε μου δεν αξίζει. Πάντως οι συγκεκριμένες αν έρθουν Ελλάδα θα είναι μια πολύ καλή αγορά γιατί απ'ότι ξέρω έχουν εξαιρετική απόδοση για τη κατηγορία τιμής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα