Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone από ελληνικό κατάστημα. 

Το τηλέφωνο που θέλω να αντικαταστήσω είναι ένα oneplus 6. Δεν αλλάζω συχνά τηλέφωνα οπότε θέλω να αξίζει η αναβάθμιση. 

Το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 800-1000 αναλόγως τα χαρακτηριστικά.

Παίζω games όπως το modern warships στο οποίο ανεβάζει θερμοκρασια και σέρνεται το op6 κάποιες φορές, πάντα έχοντας μόνο την εφαρμογή ανοιχτή. 

Χρησιμοποιώ το κινητό κυρίως για games και για πλοήγηση με χάρτες, παρά για φωτογραφίες. 

Να πάω σε s22 plus? Αξίζουν τα λεφτά όταν μπορώ να πάω σε realme gt2 pro που μπορώ με πιο λίγα χρήματα να πάω σε 12gb ram? 

Από την άλλη σκέφτομαι ότι στο s22 θα είναι όλα πιο εύκολα. Μέχρι και το να βρω θήκη στη δική μου περίπτωση για μοτοσυκλέτα (πχ quadlock). 

Θα ήθελα να κάνω την αγορά μέχρι 15 Απρίλη και δεν βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο να σκεφτώ. 

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα πήγαινε στο Realme.

Αφού παίζεις παιχνίδια θα σου είναι απαραίτητα τα 12gb ram.

Υπόψη τα Realme είναι σαν τα OnePlus από θέμα λειτουργικού.

Εγγύηση και service έχουν κανονικά.

Κοίτα και το Realme gt neo 2 που έχει τον 870 και είναι πιο φτηνό από το Realme Gt 2 Pro

Και σίγουρα θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα.

Εδώ μπορείς να δεις τα δύο κινητά https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb-cn,realme-gt-neo-2-12gb-256gb

Υ.Γ κάτοχος OnePlus 6

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εφόσον μπορώ και δεν έχει καποιο συγκεκριμένο ελάττωμα ο 8 Gen1 θα τον προτιμήσω!

Κάτσε να δούμε μήπως έχει κάποιος διαφορετικό σκεπτικό.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xigo είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εφόσον μπορώ και δεν έχει καποιο συγκεκριμένο ελάττωμα ο 8 Gen1 θα τον προτιμήσω!

Κάτσε να δούμε μήπως έχει κάποιος διαφορετικό σκεπτικό.

Κοίτα το Gt 2 pro με σχέση του Neo 2 έχουν ελάχιστες διαφορές, έχει καλύτερο επεξεργαστή,καλύτερη ανάλυση και OIS.

Τώρα αν εσύ θες να δώσεις 400+ γι'αυτα τρία οκ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...