Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Αναφορά σε κείμενο

Κάντε αναβάθμιση σε Ultimate για να αποκτήσετε την υπηρεσία Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass σε ένα πακέτο!

Έχετε ακόμα προπληρωμένο χρόνο Xbox Live Gold ή Game Pass; Όταν κάνετε αναβάθμιση στο Ultimate, αυτός ο χρόνος θα εφαρμοστεί αυτόματα!

Πάνω από 100 παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα για υπολογιστή, ενώ σύντομα θα προστεθούν κι άλλα!

Με το Game Pass Ultimate, μπορείτε να κατεβάζετε παιχνίδια απευθείας στο Xbox One ή στον υπολογιστή σας για να παίζετε 24 ώρες την ημέρα, εντός ή εκτός σύνδεσης.

Τα μέλη του Xbox Live Gold λαμβάνουν επίσης δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, μαζί με αποκλειστικές εκπτώσεις στους πιο δημοφιλείς τίτλους - έκπτωση έως και 20%!

main product photo

Εναλλακτικά, μέσω VPN από Τουρκία μπορεί να σας κοστίσει 11,48€:
https://www.gamivo.com/product/xbox-game-pass-ultimate-3-months-tr/?utm_source=HUKD

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Παλια θυμαμαι ειχα βαλει μια προσφορα για 2 χρονια ουτε 60 ευρω μεσω VPN. Παιζει κατι αντιστοιχο πλεον;

Ναι ισχύει ακόμη 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ναι ισχύει ακόμη 

Καποιο πμ;

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Υπάρχει και 3 μηνο με 11€ από Τουρκία! 

Καποιο πμ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, elpenor είπε

Τι εναλλακτική υπάρχει για το xbox;

Α δεν ξέρω πάντως εγώ στο pc έχω να το πληρώσω από τον Δεκέμβριο , μεχρι τώρα έχω βάλει συνολικά συνεχόμενους 6 μήνες με 4€ δεν ξέρω γιατί με αφήνει ακόμα 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Α δεν ξέρω πάντως εγώ στο pc έχω να το πληρώσω από τον Δεκέμβριο , μεχρι τώρα έχω βάλει συνολικά συνεχόμενους 6 μήνες με 4€ δεν ξέρω γιατί με αφήνει ακόμα 😆

Μπορείς να βάλεις και καινούργια παιχνίδια ή απλά παίζουν αυτά που έχεις;

Στο reddit πριν από χρόνια έγραψε κάποιος:

Αναφορά σε κείμενο

This happened to me last year. Cancelled the card on file and never added the new card. Microsoft went ahead and renewed my gold for roughly 1-2 months before they attempted to charge the card, and then they cancelled it upon noticing the card no longer existed. Now, here was the next thing. Because I ended up basically receiving free gold for over a month, Microsoft put a negative balance on my account, a banable offense if left uncorrected. I went ahead and bought a prepaid 12 month Gold card to reactivate the account, but they would not accept it. The account must be updated with a new CC ASAP so that you can pay the balance and avoid being banned. Luckily, I did so in time and was never banned, and seeing as you still have Gold it sounds like you still have time too. But I would definitely get on that!

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Μπορείς να βάλεις και καινούργια παιχνίδια ή απλά παίζουν αυτά που έχεις;

Στο reddit πριν από χρόνια έγραψε κάποιος:

Ναι μια χαρά μπορώ να βάλω καινούργια games πχ κατέβασα πριν μερικές μέρες το guardians of the galaxy και έχω κατεβασμένο από τον Δεκέμβριο το forza horizon 5 και το avengers και κάνα δυο άλλα.

20220508_121332.jpg

20220508_121457.jpg

Το balance μου παντως παραμένει ίδιο από τον Δεκέμβριο αφού πληρώνω μέσω κάρτας απευθείας και δεν έχω παρατηρήσει κάποια έξτρα χρέωση στις δύο κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...