Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ερωτήσεις.

έχω ένα δίκυκλο που το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι. Κανονικά είναι να αλλάξω λάστιχα (κρατάνε αλλά προτιμώ να τα αλλάξω). Δε το έχω κάνει μέχρι τώρα διότι δε το κυκλοφορώ. έχει νόημα να γίνει άμεσα η αλλαγή και να μη περιμένω μέχρι Μάιο-Ιούνιο; το λέω από την άποψη της γενικής οικονομικής κατάστασης και των τιμών. Διαβάζω για ελλείψεις, μειωνένη παραγωγή και κάποιοι λένε για αυξήσεις. Αν δεν έχουν ήδη αυξηθεί και οι τιμές στα λάστιχα.

επίσης βλέπω στα specs πολλών ελαστικών να λένε πχ front. αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο λάστιχο μπαίνει μόνο μπροστά; έχω βρει τις διαστάσεις του δικού μου του πίσω αλλά στο site που το πουλάνε λένε front. δηλαδή δε κάνει για πίσω; εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, δε ψάχνω να βρω τώρα λάστιχα.

Δημοσ.

Η γενική ιδέα είναι ότι αλλάζεις κάποιο ανταλλακτικό όταν έχει παρέλθει το όριο καταλληλότητάς του - και ΌΧΙ με βάση το πότε θα 'ναι φτηνότερο. Τι εννοείς "κρατάνε"; Έχουν λιγότεα χλμ (ή χρόνια) απ' όσα λέει ο νόμος; Αν όχι, τ' αλλάζεις ΧΤΕΣ. Ακόμα και αν δε χρησιμοποιείς το μοτό, τα λάστιχα αλλοιώνονται ( ήλιος, πολυκαιρεία, κ.λπ ). Δεν υπάρχει το "δεν κινείται - δε χαλάει".

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα ελαστικά των μοτοσυκλετών, είναι συγκεκριμένα για εμπρός και πίσω. Καθώς έχουν συγκεκριμένη χάραξη, έτσι ώστε το μπροστινό να "ετοιμάζει" αυτό που θα βρει το πίσω. Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσεις ένα σε λάθος τροχό. Το καλύτερο φυσικά, είναι να αγοράζεις το ζευγάρι (και τα δυο) δηλαδή.

Όσο για το πότε θα γίνει η αγορά, επειδή όλα ακριβαίνουν συνέχεια, αν μπορείς να τα πάρεις απο τώρα, κερδισμένος θα είσαι, σε 3-4 μήνες, δεν παθαίνει κάτι το λάστιχο.

Δημοσ.

το πιο vfm ειναι να τα αγορασεις τωρα 

και να τα τοποθετησεις σε 3,4 μηνες που τα θες

μεχρι τοτε φυλαξη σε αποθηκη ομως

Δημοσ.

Οπότε θα τα αγοράσω τώρα. Καλά εννοείται ότι θα πάρω ζευγάρι και όχι μόνο το ένα. Θα πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτές τις μέρες.

Δεν είχα σκοπό να τα αλλάξω τώρα διότι δε το κυκλοφορώ. Όταν θα το έβγαζα στην κυκλοφορία το καλοκαίρι είχα σκοπό να τα αλλάξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...