alexgr10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακάλω. Όταν θέλω να ρωτήσω σε κάποιον/α "τι χρησιμοποιείς για επεξεργασία εικόνας/βίντεο ή επεξεργασία κειμένου ή media player (VLC)" ποια είναι η σωστή λέξη να χρησιμοποιήσουμε; Εφαρμογή ή Πρόγραμμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, alexgr10 είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακάλω. Όταν θέλω να ρωτήσω σε κάποιον/α "τι χρησιμοποιείς για επεξεργασία εικόνας/βίντεο ή επεξεργασία κειμένου ή media player (VLC)" ποια είναι η σωστή λέξη να χρησιμοποιήσουμε; Εφαρμογή ή Πρόγραμμα; το ίδιο δεν είναι;
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέχρι πριν κάποια χρόνια λέγαμε προγράμματα. Μετά και λόγω των κινητών και των app stores έχει μπερδευτεί λίγο και χρησιμοποιούνται και τα δύο. Εγώ στο μυαλό μου το έχω πρόγραμμα όταν μιλάμε για υπολογιστή, εφαρμογή Ούνα μιλάμε για κινητό. 1
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόγραμμα για υπολογιστές και εφαρμογή για κινητά/ταμπλετ για τους παλιούς. Ότι να 'ναι για τους νέους. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από micos000 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Βρηκα το https://www.geeksforgeeks.org/difference-between-program-and-application/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα