pappousrr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 ,12ριδες εμπρός έναν ακόμη στον επεξεργαστή και άλλον ενα πίσω συν 3 μικρούς η κάρτα. Το μόνο σημείο ρε παιδιά που δεν είχε ανεμιστήρες ήταν η κορυφή του κουτιού. Ευχαριστώ για τις προτάσεις στις κάρτες θα τις κοιτάξω γιατί έχω και μικρό επεξεργαστή A8-7650k και δεν ξέρω εάν βάλω μεγαλύτερη εάν θα τον κάψει. (πολύ ευαίσθητοι ορισμένοι με τις κάρτες παιδιά χαλαρώστε λίγο) https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0E913M/1920x1080/1/general-tasks/ Πάντως που το είχα ψάξει στο Internet οι θερμοκρασίες για τέτοιου είδους κάρτες είναι φυσιολογικές. Τώρα εαν πρέπει να τη κρυώνω με άζωτο άστη να κάθεται και θα πιάσω το Series x που δε ζητάει και τίποτα 😂 Πολύ ασχολήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Με ένα google search, idle 33 και gaming 70. 47 και 85 είναι πάρα πολύ, ειδικά αν οι μνήμες έτρεχαν παραπάνω. Ρώτησα συγκεκριμένα ψυκτρα cpu. Αν είναι Tower ψυκτρα (δλδ το fan κάθετα και όχι να φυσάει αέρα στην μητρική), καλώς. Και όχι, με ένα σωστό case έχεις άψογες θερμοκρασίες χωρίς "άζωτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pappousrr είπε 2 ,12ριδες εμπρός έναν ακόμη στον επεξεργαστή και άλλον ενα πίσω συν 3 μικρούς η κάρτα. Το μόνο σημείο ρε παιδιά που δεν είχε ανεμιστήρες ήταν η κορυφή του κουτιού. Ευχαριστώ για τις προτάσεις στις κάρτες θα τις κοιτάξω γιατί έχω και μικρό επεξεργαστή A8-7650k και δεν ξέρω εάν βάλω μεγαλύτερη εάν θα τον κάψει. (πολύ ευαίσθητοι ορισμένοι με τις κάρτες παιδιά χαλαρώστε λίγο) https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0E913M/1920x1080/1/general-tasks/ Πάντως που το είχα ψάξει στο Internet οι θερμοκρασίες για τέτοιου είδους κάρτες είναι φυσιολογικές. Τώρα εαν πρέπει να τη κρυώνω με άζωτο άστη να κάθεται και θα πιάσω το Series x που δε ζητάει και τίποτα 😂 Πολύ ασχολήθηκα. Gt 1030, με ddr5 και μέχρι 100 ευρώ. Rx 550 στα 150 και gt 730 μην τις κοιτάς. Τα 4gb μνήμης δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε αυτές τις κάρτες(σε περίπτωση που τις κοιτάς γι΄αυτό) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappousrr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται για καλή κάρτα υπάρχει μια θρυλική GTX 480 στις αγγελίες. Θα κάνει τους 85 βαθμούς της δικής σου να φαίνονται νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα