masteripper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά, Έχω 1 μικρό και χαριτωμένο κουτάκι κάτω από την τηλεόραση για λίγο arcade gaming, και σήμερα ασχολήθηκα λίγο με το σουλουπωμα του γιατί ψιλοβουιζε...οπότε άλλαξα ψυκτρα,ξαναμετακινησα τους 2χ3.5+1 ssd αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό...έχω 1 παλιό καλό Corsair 400 που μάλλον έχει καλώδια για 2 υπολογιστές (π.χ 6 sata) και κάθε φορά μου βγάζει την ψυχή...οπότε σκεφτόμουν αν πετύχω κανένα Modular θα ήταν πολύ βολικό... αλλά πρέπει να μαλακά τα καλώδια του καθώς το κουτί είναι μικρουλι και όταν δοκίμασα 1 παλιό modular Enermax 400 οταν έβαλα το βύσμα για την κάρτα γραφικών δεν έκλεινε το καπάκι ακόμη και όταν εφαγα λίγο την "καλτσα"...τα καλώδια πέτρα... Οπότε καμμία προτασουλα μπας και κάποια στιγμή μας γυρίσει το μάτι... ,,😃 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από masteripper
Necrogenisis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 ATX ή SFX τροφοδοτικό ψάχνεις; Γενικά τα περισσότερα καλώδια είναι κάπως σκληρά, από τα πιο εύκαμπτα (όχι μαλακά) που έχω πετύχει είναι στα SFX modular τροφοδοτικά της Corsair. Κατ' εμέ αν όντως είναι τόσο μεγάλο θέμα καλύτερα να πάρεις ένα modular PSU και μετά να κουμπώσεις πάνω custom καλώδια. θα σου βγει πιο ακριβό όμως. Ο Ray στο Etsy έχω μάθει πως κάνει πολύ καλά καλώδια, για διάφορες μάρκες τροφοδοτικών. Στέλνει από κίνα βέβαια, οπότε πληρώνεις τελωνείο, αλλά είναι αρκετά χαμηλές οι τιμές του οπότε ακόμη και με τους δασμούς παίζει να συμφέρει έναντι της cablemod.
masteripper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε ATX ή SFX τροφοδοτικό ψάχνεις; Γενικά τα περισσότερα καλώδια είναι κάπως σκληρά, από τα πιο εύκαμπτα (όχι μαλακά) που έχω πετύχει είναι στα SFX modular τροφοδοτικά της Corsair. Κατ' εμέ αν όντως είναι τόσο μεγάλο θέμα καλύτερα να πάρεις ένα modular PSU και μετά να κουμπώσεις πάνω custom καλώδια. θα σου βγει πιο ακριβό όμως. Ο Ray στο Etsy έχω μάθει πως κάνει πολύ καλά καλώδια, για διάφορες μάρκες τροφοδοτικών. Στέλνει από κίνα βέβαια, οπότε πληρώνεις τελωνείο, αλλά είναι αρκετά χαμηλές οι τιμές του οπότε ακόμη και με τους δασμούς παίζει να συμφέρει έναντι της cablemod. Το σύστημα είναι budget..ATX. απλώς ψάχνω για μια άποψη μήπως κάποιος έχει πιάσει στα χέρια του 1 τροφοδοτικό σε λογική τιμή που να μην κάνεις μπράτσα όταν στρίβεις το 24πινο... μάλλον βλέπω να πετσοκοβω το Corsair Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από masteripper
duffyduck Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Thermaltake Smart BM2 750W https://www.skroutz.gr/s/24771667/Thermaltake-Smart-BM2-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-smart-bm2-750w-power-supply-review 2
TopCLR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Λογικά το Seasonic CORE GX πρέπει να σε βολέψει. Έχει πλακέ καλώδια και το 24pin μοιάζει ευλύγιστο . Βέβαια πωλείται από 72€, για 550W, full modular, gold rated με 7 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι καλά (= αρκετά οικονομικό). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα