Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @11h είπε

το Chaos του Πανόπουλου, το αμάξι δεν υπάρχει

Κυριολεκτικά δεν υπάρχει όμως. Προς την ερώτηση πάρε παπούτσια τίποτα all star ή vans

1 ώρα πριν, @11h είπε

Κυριολεκτικά δεν υπάρχει όμως. Προς την ερώτηση πάρε παπούτσια τίποτα all star ή vans

1 ώρα πριν, @11h είπε

Δημοσ.

Παίζει με κούκλες?

Αν ναι μπορείς να πάρεις κάποια καλή κούκλα + μωρό μαζί με καρότσι

Αν θες πες να σου προτείνω κάποιες που έχουν οι δικές μου και τις έχουν σαν τα παιδιά τους 🤣

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rtx επένδυση για το μέλλον .

Πλάκα κάνω όπως κατάλαβες,

Ένα ωραίο επιτραπέζιο που να παίζεις μαζί της και χάρισε της και πολύ αγάπη , δεν υπάρχει καλύτερο δώρο .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

καποιο lego

12 hours ago, nagini said:

Καλησπέρα σας!

Ψάχνω δώρο για την βαφτισιμια μου 5,5 χρονών για το Πάσχα και έχω ξεμείνει από ιδέες... Θέλω κάτι γύρω στα 60-70€ και θα προτιμούσα να μην έχει μικρά κομμάτια γιατί τα αδερφάκια της είναι μωρά.

Της έχω πάρει ποδήλατο, πατίνι, φωτογραφική, τάμπλετ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

• Thanks 1
Δημοσ.

Καποιο σετ Lego ή Playmobil για την ηλικια της. Επιτραπεζιο επισης καλη ιδεα (υπάρχουν απειρες επιλογες). 

Αν θες να πας σε ρουχο, διαλεξε ενα ωραιο μπουφανακι (πχ τζιν για ανοιξιατικο). 

Επισης, ακομα και βιβλια μπορεις να της παρεις ή καποιο σετ χειροτεχνιας αν ασχολειται. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι επαφή έχεις με το παιδί. εάν θες οπωσδήποτε παιχνίδι, τότε κάτι από τις σειρές που παρακολουθεί. lego & playmobil είναι καλές επιλογές εφόσον το παιδί έχει κλίση να φτιάχνει ή να παίζει φτιάχνοντας ιστορίες. οι ασφαλέστερες επιλογές είναι ρούχα/παπούτσια ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, efkola είπε

Θέλεις οπωσδήποτε παιχνίδι;

Ρωτάω επειδή το Πάσχα είθισται να ψωνίζουμε παπούτσια στα βαφτιστήρια μας...και εγώ παπούτσια θα του πάρω, τα περιμένει ήδη 😁

Πώς μου λείπουν εκείνες οι εποχές που ήμουν παιδί και περίμενα με αγωνία τι παπούτσια θα μου φέρει η νονά μου. Ξυπνούσα το πρωί και δεν έβαζα αλλά παπούτσια όλη μέρα να μην χάσει την μορφή του το δέρμα του ποδιού, για να απολαύσω την πίεση του νέου μου παπουτσιού. #NOT

Όποιος μου έφερνε δώρο ρούχα και παπούτσια, έμπαινε στο mortal enemy list μου. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Όποιος μου έφερνε δώρο ρούχα και παπούτσια, έμπαινε στο mortal enemy list μου

Το ιδιο και μενα.

Παρε της τα άπαντα των Sodom.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nagini είπε

Το τάμπλετ μου το είχε ζητήσει η μητέρα της για την τηλεκπαίδευση και την παιδική φωτογραφική πάλι οι γονείς της γιατί ασχολούνται αυτοί πολύ με την φωτογραφία και ήθελε και η μικρή να συμμετέχει.

Συγγνώμη, θα ακουστεί περίεργο αλλά τι τάμπλετ και τηλεκπαίδευση σε 5χρονο; Disclaimer, δεν πολυέχω ιδέα από τα ελληνικά νηπιαγωγειά, απλά εδώ που είμαι οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά ούτε έκλεισαν ουσιαστικά ούτε έκαναν ποτέ τηλεκπαίδευση.

Στα του δώρου κρίνοντας από το σχολείο των παιδιών μου που έχουν παρόμοια ηλικία και για το μπάτζετ των 60-70 ευρώ, τα lego και τα playmobil έχουν τεράστια επιτυχία. Ειδικά σε κορίτσια που δεν το πολυέχουν με κουκλες και κουκλάκια τους βλέπω να παίζουν πολύ με lego, playmobil ή ακόμα και με προϊόντα Schleich (πχ στάβλος με άλογα).

Είναι ακόμα μικρή για ακριβό επιτραπέζιο (δε θα της πάρεις Gloomhaven ή Marvel super heroes 😄) οπότε όταν μεγαλώσει λίγο και με το μισό μπάτζετ μπορείς να το έχεις ως ιδέα για μελλοντικό δώρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...