nagini Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας! Ψάχνω δώρο για την βαφτισιμια μου 5,5 χρονών για το Πάσχα και έχω ξεμείνει από ιδέες... Θέλω κάτι γύρω στα 60-70€ και θα προτιμούσα να μην έχει μικρά κομμάτια γιατί τα αδερφάκια της είναι μωρά. Της έχω πάρει ποδήλατο, πατίνι, φωτογραφική, τάμπλετ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
nagini Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Nerf gun Δεν ξέρω αν αρέσει σε κοριτσάκι αυτό... 4 λεπτά πριν, G.TH. είπε Μπάρμπυ; Έχει κάνα δυο Barbie αλλά έπαιξε ελάχιστα μαζί τους.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, nagini είπε Δεν ξέρω αν αρέσει σε κοριτσάκι αυτό... Έχει κάνα δυο Barbie αλλά έπαιξε ελάχιστα μαζί τους. μολις απαντησες στην πρωτη σου (ρητορικη ερωτηση)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Aμα αρχισες να ξεμενεις απο ιδεες απο τα 5,5 ετη, παρατα το, κανε μεταβιβαση το νονιλικι
DREAMAX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Όσα κουκλόσπιτα πήραμε τις μικρής ασχολήθηκε με τις ώρες ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία αλλά κάθε παιδάκι διαφέρει.
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Φωτογραφική και ταμπλετ 5 ετών? Πάρε κάνα ρούχο ή κάνα εκπαιδευτικό παιχνίδι
efkola Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Θέλεις οπωσδήποτε παιχνίδι; Ρωτάω επειδή το Πάσχα είθισται να ψωνίζουμε παπούτσια στα βαφτιστήρια μας...και εγώ παπούτσια θα του πάρω, τα περιμένει ήδη 😁 1
nagini Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, adi32 είπε Φωτογραφική και ταμπλετ 5 ετών? Πάρε κάνα ρούχο ή κάνα εκπαιδευτικό παιχνίδι Το τάμπλετ μου το είχε ζητήσει η μητέρα της για την τηλεκπαίδευση και την παιδική φωτογραφική πάλι οι γονείς της γιατί ασχολούνται αυτοί πολύ με την φωτογραφία και ήθελε και η μικρή να συμμετέχει. 8 λεπτά πριν, DREAMAX είπε Όσα κουκλόσπιτα πήραμε τις μικρής ασχολήθηκε με τις ώρες ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία αλλά κάθε παιδάκι διαφέρει. Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι είχε παίξει πολύ με ένα που είχε πολύ μικρούλα οπότε μπορώ να δω κάτι για την τωρινή τη ηλικία! 1 λεπτό πριν, efkola είπε Θέλεις οπωσδήποτε παιχνίδι; Ρωτάω επειδή το Πάσχα είθισται να ψωνίζουμε παπούτσια στα βαφτιστήρια μας...και εγώ παπούτσια θα του πάρω, τα περιμένει ήδη 😁 Είχα ρωτήσει τα πρώτα 2-3 χρόνια αν θέλουν παπούτσια και μου είχαν πει όχι, οπότε δεν είχα ξαναρωτησει από τότε, μπορώ όμως να κάνω μια ερώτηση και φέτος, ευχαριστώ! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από nagini
KenJiNx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/4562/ydrogeies-sfaires.html 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις