fontin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Εκανα αποσύνδεση από το κινητό μου επειδή δεν λειτουργούσε το αριστερό ακουστικό . Μετά πήγα να κανω την συνήθησμενη ζευγαροποιηση μόλις έκανε blink το λευκό φώτακι περίμενα να συνδεθεί αλλά μάταια, δεν το έβλεπε καθόλου . Που λέτε να υπάρχει το πρόβλημα ; Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ; Είναι της θήκης ή των ακούστικων το πρόβλημα ;; Έχω φρικάρει γιατί δεν μπορω να βρω άκρη. Μπορει να με βοηθήσει κανένας ;;;;;
filetos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα . Δεν λειτουργούσε το αριστερό ακουστικό. Με το που το κάνω αποζευγοποιηση από το κινητό δεν συνδέονταν με τίποτα μετά. Ούτε καν άναβε άσπρο λαμπάκι. Ευτυχώς αυτό έγινε ένα δεκαπενθήμερο πριν την λήξη του δεύτερου χρόνου εγγύησης . Έγινε αντικατάσταση της θήκης μέσω της εγγύησης .
Charismo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Το είχα κι εγώ το πρόβλημα αυτό με το ένα ακουστικό. Τελικά δεν έκανε καλή επαφή στη θήκη όταν φόρτιζε, με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία και μετά να μη συγχρονίζει. Αν το πατήσεις λίγο καλύτερα στη θήκη και ανάψει το πορτοκαλί λαμπάκι και στη συνέχεια κάνεις reset για τα ξαναζευγαρώσεις θα πρέπει να παίξει. Αυτο είχα κάνει εγώ και από τότε δεν έχει βγάλει κιχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα