Katsiabas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας , εχω τις εξης διαθεσιμες ενημερωσεις μεσω Driver Booster δεν ειναι αναγκαιο να τις ενεργοποιησω αλλα μολις τισ ενεργοποιω δεν bootαρει το pc τρεχει σε ασφαλη λειτουργεια και αντιμετωπιση προβληματων , επειτα δεν τις εχει εγκαταστησει τις ενημερωσεις.το πιο πιθανο ειναι να τις αφησω χωρις εγκατασταση . αυτα εχω τωρα =. τι προτεινεται; χειροκινητη εγκατασταση ; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από Katsiabas
comfuzio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Κατέβασε τα πιο καλά από τον κατασκευαστή και όχι μέσω τέτοιων προγραμμάτων 1
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ξηλώνεις τον driver booster και μακριά απο τέτοια προγράμματα αν θες να είναι σταθερό το σύστημα. Μπαίνεις στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής αν μιλάμε για σταθερό και του κατασκευαστή του λαπτοπ αντίστοιχα και κατεβάζεις τους τελευταιους ΑΝ υπάρχουν. Αν χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά, εδώ είμαστε και πάλι. 1
Katsiabas Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 οκ , να σου πω και κατι ακομα.. εχω αυτο εδω , εκανα ενα ελενχο στις θερμοκρασιες του συστηματος διοτι εχει κολησει το dragon center αρκετα και αναγραφει λαθως θεμοκρασίες την ιδια στιγμη που οι θερμοκρασιες ειναι ετσι :
BadBoy Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 To Dragon Center έχει αλλάξει σε MSI Center, κατέβασε την τελευταία έκδοση. Αν και η άποψή μου είναι να το ξηλώσεις εντελώς, καθώς είναι με διαφορά από τα χειρότερα λογισμικά που έχω δει. 1
Katsiabas Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 ναι αλλα δινει την δυνατοτητα να παιξεις την θερμοκρασια με τα fans κατι το οποιο εγω χρειαζομαι . βασικα δεν παιζει οτιδηποτε ειναι απο micosoft store εδω και καιρο . οποτε βαζω την προηγουμενη .εαν το ξυλωσω οπως λες , τι προτεινεις να βαλω ; αν και εχω msi motherboard , msi monitor .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα