Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο καλυτερο forum τεχνολογιας στην Ελλαδα.

Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να με βοηθησετε . Εχω παρει το συγκεκριμενο Repeater https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/access-points-wi-fi-extenders/devolo-wifi-repeater-8705/1564541  γιατι  θελω να ενισχυσω το σημα απο το router  το οποιο ειναι στον  δευτερο οροφο , το εχω βαλει στην σκαλα και ενω συνδεετα κανονικα  στην μπαντα 2,4   δεν μπορω να αλλαξω το ονομα  του , μου παιρνει ακριβως το ιδιο ονομα με αυτο που κανει Repeat με αποτελεσμα οταν κατεβαινω κατω στον πρωτο οροφο να μην συνδεεται με το κινητο η το ταμπλετ αλλα να πρεπει να κλεισω το wifi απο το κινητο και να το ξανα ανοιξω για το δει σωστα. Εxω δοκιμασει να κανω rename μεσα απο την  εφαρμογη που εχω στο κινητο αλλα δεν γινετε με το που παταω οκ κανει restart και χανει την συνδεση με το  router  αναβει κοκκινο φωτακι και μενει εκει . Η ερωτηση μου ειναι μηπως κανω κατι λαθος η εχει καποιο προβλημα το Repeater. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη 

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάρε +30 22210 84387  Devolo support Hotline. Είναι εξυπηρετικοί, θα σε βοηθήσουν. Καθημερινές 9.30 έως απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...