Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/3/2022 στις 11:29 ΠΜ, kitharas είπε

Σε γραμμή με 50άρι προφίλ που τελικιάζει (54999) το atainable rate είναι αυτό που θα έχω ΑΝ είχα βάλει κατοστάρι;

Ποιο παροχο εισαι κ τι ρουτερ ; Αν μπορεις βαλε μεσα απο το ρουτερ τα στοιχεια αν δειχνει να δουμε! 

Πχ εγω εχω 100αρα κ βλεπω τιμες 110/11 αλλα επειδη το ρουτερ μου δειχνει κ max attainable  λεπω οτι ειναι 127 οποτε αν εβαζα 200αρα θα ειχα 127 max 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, malias4 είπε

Ποιο παροχο εισαι κ τι ρουτερ ; Αν μπορεις βαλε μεσα απο το ρουτερ τα στοιχεια αν δειχνει να δουμε! 

Πχ εγω εχω 100αρα κ βλεπω τιμες 110/11 αλλα επειδη το ρουτερ μου δειχνει κ max attainable  λεπω οτι ειναι 127 οποτε αν εβαζα 200αρα θα ειχα 127 max 

Δεν έχει σημασία ο πάροχος και το ρούτερ. Η ερώτησή μου είναι πιο γενική. Αν Μαζί με το actual rate που κλειδώνει σε προφίλ κλειδώνει και το attainable rate.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, malias4 είπε

Που μπορούμε να βρούμε αυτά τα στοιχεία; Εγώ έχω το απλό router της cosmote.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Που μπορούμε να βρούμε αυτά τα στοιχεία; Εγώ έχω το απλό router της cosmote.

Για το speedport entry 2i μαζί με τα στατιστικά της γραμμής.

Για το speedport plus (που μαλλον έχεις) είναι κριμένο στο http://192.168.1.1/data/Status.json ως dsl_max_downstream/dsl_max_upstream.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sudowoodo είπε

Για το speedport entry 2i μαζί με τα στατιστικά της γραμμής.

Για το speedport plus (που μαλλον έχεις) είναι κριμένο στο http://192.168.1.1/data/Status.json ως dsl_max_downstream/dsl_max_upstream.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, το είχα δει και σε ένα post που παρέθεσες νωρίτερα.

Μπήκα και είδα πως το μέγιστο για εμένα είναι τα 70mbs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...