robin54 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Φίλος απο το εξωτερικό μου έστειλε το παλιό του iPhone se 2016, ξεκλείδωτο μεν, αλλά χωρίς να κάνει επαναφορά. Το χρησιμοποιώ κανονικά αλλά βλέπω ότι θα γίνει μπέρδεμα με τις επαφές κτλ, αν συνεχίσω έτσι και είναι αναγκαίο να κάνω δικό μου λογαριασμό . Δεν μπορώ και δεν πρέπει να ζητήσω κωδικούς, αλλά και δεν θέλω να περιμένω μέχρι να ξανάρθει Ελλάδα . Επειδή και οι δυο δεν τα πάμε καλά με το iOS, υπαρχει τροπος του ζητήσω να μου κάνει επαναφορά στο τηλέφωνο από το pc του, χωρίς να κλειδώσει το κινητό και πως;
atheatos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, robin54 είπε Φίλος απο το εξωτερικό μου έστειλε το παλιό του iPhone se 2016, ξεκλείδωτο μεν, αλλά χωρίς να κάνει επαναφορά. Το χρησιμοποιώ κανονικά αλλά βλέπω ότι θα γίνει μπέρδεμα με τις επαφές κτλ, αν συνεχίσω έτσι και είναι αναγκαίο να κάνω δικό μου λογαριασμό . Δεν μπορώ και δεν πρέπει να ζητήσω κωδικούς, αλλά και δεν θέλω να περιμένω μέχρι να ξανάρθει Ελλάδα . Επειδή και οι δυο δεν τα πάμε καλά με το iOS, υπαρχει τροπος του ζητήσω να μου κάνει επαναφορά στο τηλέφωνο από το pc του, χωρίς να κλειδώσει το κινητό και πως; Αν στο το έστειλε με τον λογαριασμό του , τοτε δεν ειναι ξεκλείδωτο. Μπορεί να το κάνει από το icloud αλλά θα χρειαστεί τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα έρθει στο iPhone ή στο τηλεφωνικό αριθμό που έχει δηλώσει με sms, πέρα από τα στοιχεία του λογαριασμού του.Όποτε πρέπει να πάει στο icloud.com και να προσπαθήσει να αποσυνδέσει την συσκευή από τον λογαριασμό του. https://support.apple.com/el-gr/guide/icloud/mmfc0eeddd/icloud
robin54 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Νόμιζα ότι με αυτή τη διαδικασία κλειδώνει τελείως το κινητό . Αποσυνδεση από το iCloud μόνο αρκεί και με την επαναφορά θα μπορέσω μα κάνω δικο μου λογαριασμό . Ευχαριστω πολύ.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 10:34 ΜΜ, robin54 είπε Νόμιζα ότι με αυτή τη διαδικασία κλειδώνει τελείως το κινητό . Αποσυνδεση από το iCloud μόνο αρκεί και με την επαναφορά θα μπορέσω μα κάνω δικο μου λογαριασμό . Ευχαριστω πολύ. Ακολουθήστε αυτά που αναφέρει ο @atheatos Να συνδεθεί από έναν υπολογιστή στο FMI και να κάνει κατάργηση της συσκευής. Στη συνέχεια κάνε επαναφορά τη συσκευή με πλήρης καθαρισμό της και λειτούργησε την με δικό σου λογαριασμό και δεδομένα, εφόσον είναι και ξεκλειδωτη όπως λες σε δίκτυα. Είναι το ιδανικότερο.
robin54 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 28/3/2022 στις 11:41 ΠΜ, kormos είπε Ακολουθήστε αυτά που αναφέρει ο @atheatos Να συνδεθεί από έναν υπολογιστή στο FMI και να κάνει κατάργηση της συσκευής. Στη συνέχεια κάνε επαναφορά τη συσκευή με πλήρης καθαρισμό της και λειτούργησε την με δικό σου λογαριασμό και δεδομένα, εφόσον είναι και ξεκλειδωτη όπως λες σε δίκτυα. Είναι το ιδανικότερο. Το έχω ήδη κάνει, up and running το τηλέφωνακι! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα