Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, πρόκειται να πάρω κάποιες συνεντεύξεις για τη δουλειά μου, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τηλέφωνο ασύρματο για το γραφείο που να έχει εξαιρετική ανοιχτή ακρόαση γιατί πρέπει παράλληλα και να μαγνητοφωνώ; 

Δημοσ.
2 hours ago, antirix024 said:

Καλημέρα, πρόκειται να πάρω κάποιες συνεντεύξεις για τη δουλειά μου, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τηλέφωνο ασύρματο για το γραφείο που να έχει εξαιρετική ανοιχτή ακρόαση γιατί πρέπει παράλληλα και να μαγνητοφωνώ; 

προωθηση το σταθερο στο κινητο και εγγραφη απο εκει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

προωθηση το σταθερο στο κινητο και εγγραφη απο εκει

μου ακούγεται πολύπλοκο. Καταρχήν θα πάρω εγώ τηλέφωνο τον συνεντευξιαζόμενο, πως θα γίνει να το πρωθήσω; Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει προγραμμα που να κάνει τηλεφωνική εγγραφή (Samsung κινητό). Αν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες θα χαρώ να τις ακούσω. 

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Panasonic !!! Παρα πολυ καλα !!!

Κάποιο που δοκιμασμένα είναι καλό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, antirix024 είπε

μου ακούγεται πολύπλοκο. Καταρχήν θα πάρω εγώ τηλέφωνο τον συνεντευξιαζόμενο, πως θα γίνει να το πρωθήσω; Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει προγραμμα που να κάνει τηλεφωνική εγγραφή (Samsung κινητό). Αν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες θα χαρώ να τις ακούσω. 

https://www.skroutz.gr/s/21182222/Panasonic-KX-TG6811-Ασύρματο-Τηλέφωνο-με-Aνοιχτή-Aκρόαση-Καφέ.html

Το εχω και μαλιστα με δυο συσκευες που η δευυερη δεν χρειαζεται να εχει συνδεση με πριζα τηλεφωνικη

Για samsung υπαρχει εφαρμιγη ηχογραφιση κλισης αλλα ειναι παρανομο και δεν δουλευει παντα .Την εχω σε Α71

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για samsung υπαρχει εφαρμιγη ηχογραφιση κλισης αλλα ειναι παρανομο και δεν δουλευει παντα .Την εχω σε Α71

Ποια λες; Αν λες το ACR, μεχρι την τελευταια φορα που το δοκιμασα δε δουλευε ποτε... 

(οσο για την παρανομια, αν στην αρχη της κλησης ενημερωσεις τον αλλο και συμφωνησει δεν υπαρχει κατι παρανομο)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Ποια λες; Αν λες το ACR, μεχρι την τελευταια φορα που το δοκιμασα δε δουλευε ποτε... 

(οσο για την παρανομια, αν στην αρχη της κλησης ενημερωσεις τον αλλο και συμφωνησει δεν υπαρχει κατι παρανομο)

Ναι αυτοαλλα σε μενα με εκδοση andoid 11 δουλευει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 20/03/2022 at 14:39, antirix024 said:

νομιζα οτι θα σε καλεσει αυτος.αλλιως εναλλακτικα τον κανεις απο το κινητο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...