Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spaghet είπε

Παιδιά επανέρχομαι καθώς η Alpha με ενημέρωσε ότι δεν μπορώ να ανοίξω δεύτερο "απλό" λογαριασμό παρά μόνο αποταμιευτικούς επενδυτικούς κλπ...

Αυτό ισχύει και στις υπόλοιπες τράπεζες;

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική; Η κυρία στο τηλέφωνο μου πρότεινε να βγάλω προπληρωμένη κάρτα αλλά απ' ότι ξέρω

Και γιατί δεν ανοίγεις τον online αποταμιευτικό στην alpha bank; Δεν χρειάζεται καν να πας στο κατάστημα.

Δημοσ.

Φτιάξε σε οποια απ τις αλλες 2 τραπεζες εχει αναβαθμισμενο atm κοντα σου! Τι εννοω: εχω κοντα μου ατμ γιουρο που μπορω να βαλω χαρτονομισματα μεσα στο ατμ,  οποτε σηκωνω απο εθνικη ενα Χ ποσο και τα καταθετω στο ατμ της γιουρο.

(Ξερω οτι και οι 3 συστημικες τραπεζες το προσφερουν αυτο, απλά εχω την γιουρο κοντά μου)

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να ανοίξεις έναν δεύτερο λογαριασμό , κοινό με την μάνα σου την αδελφή σου ή την σύζυγο σου. κ.τ.λ.'

Δημοσ.
22 hours ago, george1807 said:

Και γιατί δεν ανοίγεις τον online αποταμιευτικό στην alpha bank; Δεν χρειάζεται καν να πας στο κατάστημα.

Ευχαριστώ για το σχόλιο George.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτόν; https://www.alpha.gr/el/idiotes/katatheseis/logariasmoi-apotamieuseos/alpha-eksupni-apotamieusi

Έχει τα ίδια δικαιώματα με τον λογαριασμό μισθοδοσίας; Δηλαδή μπορώ κανονικά να συνδέσω κάρτα και να κάνω αγορές από εκεί;

7 hours ago, Vasileios-gr said:

Φυσικά και μπορείς να ανοίξεις έναν δεύτερο λογαριασμό , κοινό με την μάνα σου την αδελφή σου ή την σύζυγο σου. κ.τ.λ.'

Χμμ ίσως το εξετάσω κ αυτό αν και δεν είναι αποτελεί ιδανικό σενάριο.

Σ ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 26/3/2022 στις 8:56 ΜΜ, Bitbit είπε

τι προπληρωμένη; για χαζούς ψάχνουν;

στη eurobank παντως έχω 2. και πειραιώς το ίδιο.

Στην Πειραιώς μπορείς να ανοίξεις 2ο λογαριασμό και να εκδόσεις χρεωστική που να είναι συνδεδεμένη με αυτόν αλλά θα πληρώσεις 6ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...