Spaghet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά, θέλω την συμβουλή σας. Έχω έναν λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha bank συνοδευόμενο από μια χρεωστική κάρτα. Επειδή δεν μου ακούγεται καλή ιδέα να δίνω παντού την κάρτα αυτή (ειδικά σε ηλεκτρονικές αγορές), προσπαθώ να βρω ένα σεταπ για να εξασφαλίσω καλύτερη ασφάλεια με όσο το δυνατόν λιγότερες έξτρα χρεώσεις. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο σεταπ; Σκέφτομαι να ανοίξω έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα και μόλις λαμβάνω τον μισθό μου να τον μεταφέρω εκεί; Είναι καλή λύση; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ 🙃 Καλή Κυριακή
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Spaghet είπε Καλημέρα παιδιά, θέλω την συμβουλή σας. Έχω έναν λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha bank συνοδευόμενο από μια χρεωστική κάρτα. Επειδή δεν μου ακούγεται καλή ιδέα να δίνω παντού την κάρτα αυτή (ειδικά σε ηλεκτρονικές αγορές), προσπαθώ να βρω ένα σεταπ για να εξασφαλίσω καλύτερη ασφάλεια με όσο το δυνατόν λιγότερες έξτρα χρεώσεις. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο σεταπ; Σκέφτομαι να ανοίξω έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα και μόλις λαμβάνω τον μισθό μου να τον μεταφέρω εκεί; Είναι καλή λύση; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ 🙃 Καλή Κυριακή Ανοίγεις άλλον ένα λογαριασμό και μεταφέρεις εκεί αυτά που θα ξοδευεις.Και με την κάρτα εκείνη κάνεις αγορές. Αλλιως revolut κλπ. 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Spaghet είπε Καλημέρα παιδιά, θέλω την συμβουλή σας. Έχω έναν λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha bank συνοδευόμενο από μια χρεωστική κάρτα. Επειδή δεν μου ακούγεται καλή ιδέα να δίνω παντού την κάρτα αυτή (ειδικά σε ηλεκτρονικές αγορές), προσπαθώ να βρω ένα σεταπ για να εξασφαλίσω καλύτερη ασφάλεια με όσο το δυνατόν λιγότερες έξτρα χρεώσεις. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο σεταπ; Σκέφτομαι να ανοίξω έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα και μόλις λαμβάνω τον μισθό μου να τον μεταφέρω εκεί; Είναι καλή λύση; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ 🙃 Καλή Κυριακή Ανοίγεις έναν ακόμα λογαριασμό στην ίδια τράπεζα, κάνεις σύνδεση της χρεωστικής κάρτας σου μόνο με τον δεύτερο λογαριασμό, και μετά θα φροντίζεις να βάζεις στον δεύτερο μόνο όσα πρόκειται να ξοδέψεις με την κάρτα. 1
Bitbit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Αφού σκέφτεσαι κάτι τέτοιο βκι εγώ προτείνω αυτό που είπαν οι προηγούμενοι. Δεύτερος λογαριασμός στην ίδια τράπεζα και μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά για να κάνεις αγορές. Η revolult απορρίπτεται διότι λογικά θέλεις αγορές λόγω αφορολογητου. 1
Spaghet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 9 minutes ago, Joshua21 said: Ανοίγεις έναν ακόμα λογαριασμό στην ίδια τράπεζα, κάνεις σύνδεση της χρεωστικής κάρτας σου μόνο με τον δεύτερο λογαριασμό, και μετά θα φροντίζεις να βάζεις στον δεύτερο μόνο όσα πρόκειται να ξοδέψεις με την κάρτα. Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα αποσύνδεσης της κάρτας από τον τρέχων λογαριασμό μισθοδοσίας;; Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό. Σ ευχαριστώ πολύ! Όπως και τα υπολοιπαυ παιδιά για τις απαντήσεις!
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Spaghet είπε Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα αποσύνδεσης της κάρτας από τον τρέχων λογαριασμό μισθοδοσίας;; Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό. Σ ευχαριστώ πολύ! Όπως και τα υπολοιπαυ παιδιά για τις απαντήσεις! Φυσικά και υπάρχει, το κάνεις μόνος σου πανεύκολα μέσα από το myalpha, βρίσκεις την κάρτα, και πας στις λεπτομέρειες προϊόντος: 1
Spaghet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Joshua21 said: Φυσικά και υπάρχει, το κάνεις μόνος σου πανεύκολα μέσα από το myalpha, βρίσκεις την κάρτα, και πας στις λεπτομέρειες προϊόντος: Άψογα, αυτό θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από Spaghet
lector Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Bitbit είπε Η revolult απορρίπτεται διότι λογικά θέλεις αγορές λόγω αφορολογητου. Νομιζω οτι ειναι λιγο απολυτο αυτο. Εγω εχω μια revolut την οποια χρησιμοποιω για πιο "επισφαλεις" αγορες, μεσω νετ κλπ, και τις συναλλαγες που ειναι πιο ασφαλεις (καταστηματα επιτοπου, supermarket, λογαριασμοι κλπ) χρησιμοποιω την κανονικη χρεωστικη, μια χαρα το πιανει το αφορολογητο.
Bitbit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, lector είπε Νομιζω οτι ειναι λιγο απολυτο αυτο. Εγω εχω μια revolut την οποια χρησιμοποιω για πιο "επισφαλεις" αγορες, μεσω νετ κλπ, και τις συναλλαγες που ειναι πιο ασφαλεις (καταστηματα επιτοπου, supermarket, λογαριασμοι κλπ) χρησιμοποιω την κανονικη χρεωστικη, μια χαρα το πιανει το αφορολογητο. εννοείς ότι συμπληρώνεις το αφορολόγητο με τις αγορές που κάνεις με την χρεωστική και δεν έχεις ανάγκη τη revolut για να φτάσεις το ποσό?
lector Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε εννοείς ότι συμπληρώνεις το αφορολόγητο με τις αγορές που κάνεις με την χρεωστική και δεν έχεις ανάγκη τη revolut για να φτάσεις το ποσό? Ακριβως.
Spaghet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Παιδιά επανέρχομαι καθώς η Alpha με ενημέρωσε ότι δεν μπορώ να ανοίξω δεύτερο "απλό" λογαριασμό παρά μόνο αποταμιευτικούς επενδυτικούς κλπ... Αυτό ισχύει και στις υπόλοιπες τράπεζες; Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική; Η κυρία στο τηλέφωνο μου πρότεινε να βγάλω προπληρωμένη κάρτα αλλά απ' ότι ξέρω
Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Spaghet είπε Παιδιά επανέρχομαι καθώς η Alpha με ενημέρωσε ότι δεν μπορώ να ανοίξω δεύτερο "απλό" λογαριασμό παρά μόνο αποταμιευτικούς επενδυτικούς κλπ... Αυτό ισχύει και στις υπόλοιπες τράπεζες; Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική; Η κυρία στο τηλέφωνο μου πρότεινε να βγάλω προπληρωμένη κάρτα αλλά απ' ότι ξέρω τι προπληρωμένη; για χαζούς ψάχνουν; στη eurobank παντως έχω 2. και πειραιώς το ίδιο.
Spaghet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ναι πράγματι η προπληρωμή απ' ότι βλέπω έχει ετήσια συνδρομή αλλά και έξτρα χρεώσεις σε κάθε συναλλαγή. Απορρίπτεται εύκολα.
Nabuko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Spaghet είπε Η κυρία στο τηλέφωνο μου πρότεινε να βγάλω προπληρωμένη κάρτα αλλά απ' ότι ξέρω Ξέχασες να τελειώσεις την πρόταση 🤔 1 ώρα πριν, Spaghet είπε Αυτό ισχύει και στις υπόλοιπες τράπεζες; Εθνική έχω 2 λογαριασμούς αλλά με μία κάρτα
Spaghet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ωχ ναι, απ' ότι ξέρω δεν αξίζει. Νομίζω ότι είναι σχετικά πρόσφατη εξέλιξη, στο παρελθόν σίγουρα γινόταν να έχεις και δύο και τρεις λογαριασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα