Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VagTz είπε

μα γιατι?

χρονοκαθυστερηση?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VagTz είπε

Τα amd απο το dotpower  τα παιρνεις αμεσα , δεν περιμενεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VagTz είπε

Not

Οι επιλογές σου να είναι Intel 12th 

ή Ryzen 5000

• Like 4
Δημοσ.

Αν θες να γλιτώσεις χρήματα μπορείς να δεις και το 10400f - msi z490

Για 1440p με 3070 είναι καλός συνδυασμός

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά κατεληξα στον 5600x με την tomahawk. Θα επανέλθω μόλις το στήσω για εντυπώσεις 

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, VagTz είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά κατεληξα στον 5600x με την tomahawk. Θα επανέλθω μόλις το στήσω για εντυπώσεις 

Α80 βαζεις bios με το flashbutton  ...... clear cmos  και μετα μονταρεις , μη δοκιμασεις τιποτα αλλο , ασε που γραφουν επανω 5000 ready

και ποτέ μη πας σε beta version  στο bios

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2022 στις 5:09 ΜΜ, triplex1 είπε

Α80 βαζεις bios με το flashbutton  ...... clear cmos  και μετα μονταρεις , μη δοκιμασεις τιποτα αλλο , ασε που γραφουν επανω 5000 ready

και ποτέ μη πας σε beta version  στο bios

Καλησπέρα μόλις το έστησα και έβαλα κατευθείαν τα a80 bios . Έχω θέμα μάλλον με τους drivers γιατί δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα γραφικων και τον HDD ... Δεν φαίνονται καν σαν hardware στα windows . Ο HDD φαίνεται κανονικά στα bios και τα ανεμιστρακια της κάρτας λειτουργούν ... Όταν πάω να κατεβάσω VGA drivers μου λέει ότι το operating system δεν υποστηρίζεται . Είμαι σε windows 10 pro . Καμιά ιδέα ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VagTz είπε

Καλησπέρα μόλις το έστησα και έβαλα κατευθείαν τα a80 bios . Έχω θέμα μάλλον με τους drivers γιατί δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα γραφικων και τον HDD ... Δεν φαίνονται καν σαν hardware στα windows . Ο HDD φαίνεται κανονικά στα bios και τα ανεμιστρακια της κάρτας λειτουργούν ... Όταν πάω να κατεβάσω VGA drivers μου λέει ότι το operating system δεν υποστηρίζεται . Είμαι σε windows 10 pro . Καμιά ιδέα ? 

Βοηθα με λιγο μη ψαχνω προς τα πισω , 5600x δεν πηρες ? τι vga drivers λες οτι βαζεις?

δωσε screenshot

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Βοηθα με λιγο μη ψαχνω προς τα πισω , 5600x δεν πηρες ? τι vga drivers λες οτι βαζεις?

δωσε screenshot

Ναι 5600x . Μου ειχε συμβει κατι παρομοιο παλιοτερα και μετα απο καποιες ωρες εκαναν ενα update τα windows απο μονα τους και εφτιαξαν ολα. Δεν μου βρισκει το hardware ουσιαστικα την καρτα και τον hdd .

https://prnt.sc/2DLKnhIA3vHl

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VagTz είπε

Ναι 5600x . Μου ειχε συμβει κατι παρομοιο παλιοτερα και μετα απο καποιες ωρες εκαναν ενα update τα windows απο μονα τους και εφτιαξαν ολα. Δεν μου βρισκει το hardware ουσιαστικα την καρτα και τον hdd .

https://prnt.sc/2DLKnhIA3vHl

Αφου παληκαρι μου παει να βαλει win11 drivers  και εσυ εχεις win10 ........για 10αρια θα βρεις χειροκινητα και θα τους βαλεις μονος σου

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, triplex1 είπε

πατα shift και επανεκκινηση και καντο απο ασφαλη λειτουργια

Θα το δοκιμάσω το πρωί αν δεν διορθωθεί ... Επίσης για το θέμα με τον σκληρό έχεις καμία ιδέα ? Μου τον δείχνει disabled στα bios 

16483416861584629587424720959410.jpg

Δημοσ.

θα το δω αυριο το πρωι

Πατα και ενεργοποιησε το xmp profile 1

Κουμπωσε και τον δισκο τον 4αρη στο sata 1

• Like 1
Δημοσ.

αναμενουμε εντυπωσεις απο το ζευγαρωμα 5600x με την 3070 που πηρες ......καλοδουλευτο να ειναι το εργαλειο!!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...