sargus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Παρά πολυ ωραία σειρά! Με κράτησε από την αρχή ως το τέλος. Τελικά αυτές οι σειρές της μιας σεζόν (όπως το true detective) έχουν γίνει οι αγαπημένες μου: οι ταινίες είναι μικρές ενώ οι κανονικές σειρές των πολλών σεζόν με κουραζουν γιατί πρέπει να περιμένω μέχρι να τελειώσουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καλά στον Drinker άρεσε γιατί και αυτός ίδια βιβλία γραφει, αλλα ναι, αρκετά καλή η σειρά, είμαι στο 6 επεισόδιο. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, οποτε δεν μπορώ να συγκινώ ποσο καλο είναι ως book adaption, αλλα σαν σειρά είναι παρα πολύ solid. Επίσης φαίνεται να έπεσε τρελό tactical training σε όλους τους ηθοποιούς και ειδικά στον Pratt. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορα στην σειρά imho. Τώρα για το woke στοιχειο που κολλάει σε navy seals όταν η σειρά διαδραματίζεται στο τώρα? Θέλαν τύπισσες να δέρνουν seals?!
john2gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εχω δει τα δυο πρωτα, ωραια φαινεται αλλα... Spoiler Episode One: Εισαι Navy Seal... ξερεις για κινητα και πως σε κατασκοπευουν μεσω αυτων και σουπα μου πες... ξερεις οτι μαλλον πανε να σε δουλεψουν... και στο νοσοκομειο ενω εχεις το κινητο δεν τραβας φωτογραφιες μετα το μπιστολιδι? Δεν βγαζεις την μασκα απο αυτον που σκοτωσες? Αφου γ@μω το σπιτι μου ξερεις οτι καποιος θα παει να το κουκουλωσει, τραβα φοτο να εχεις αποδεικτικα στοιχεια. Σεναριακα αυτο ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ειναι το ιδιο τραγελαφικο plothole οπως οι αετοι στο The Lord of the Rings (και ασχολιαστο οσοι κατακρινουν αλλες χαζομαρες αλλων σειρων/ταινιων αλλα εδω δεν λενε τπτ). Αν εξαιρεσουμε το spoiler, ωραια σειρα και θελω να δω που θα καταληξει η ολη φαση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john2gr είπε Αν εξαιρεσουμε το spoiler Μέχρι εκείνο το σημείο έχει υποψίες, δεν είναι σίγουρος, σωστά? Επίσης με το που γίνετε το σκηνικό στο νοσοκομείο μπαίνει σε full tactical mode και με το που βλέπει το όπλο τρέχει σπίτι. Αυτό το σημείο λες? Αν ναι, τότε θα έκανε αυτό που λες αφού έκανε secure το νοσοκομείο, όχι πριν. Δεν το έκανε γιατί έφυγε με το βρακί τρέχοντας πανικόβλητος. Εκτος άμα δεν κατάλαβα καλά και λες άλλο πράγμα. Για μενα το μοναδικό που δεν μου έκατσε καλά ήταν στο τελευταίο επεισόδιο ότι δεν έκαναν secure Spoiler το vantage point που ήταν ο Kitsch. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1
Nikos457 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Η σειρά The Terminal List έγινε η πηγή μιας παράδοξης διαμάχης μεταξύ κοινού και κριτικών. Ενώ σε ένα μεγάλο βαθμό το κοινό φαίνεται να την γουστάρει, οι κριτές δεν είναι με το μέρος τους, δίνοντας στην σειρά πολύ χαμηλή βαθμολογία. Μάλιστα μερικοί από αυτούς την αποκαλούν στα άρθρα τους ως μια ‘ακραία οπλολάγνα φαντασίωση εκδίκησης’ που υπάρχει μόνο και μόνο για την βλέπει μια μειοψηφία που πιστεύει σε ακραίες απόψεις και πιστεύω στην Αμερική. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Γιατί τέτοια έχθρα; Οποίος ενδιαφέρετε, έχω φτιάξει ένα βίντεο που μιλάω για το The Terminal List, τις συνωμοσίες, τα όπλα και τον πολιτικό διχασμό στην Αμερική. 1
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 ‘The Terminal List’: Chris Pratt Hints That More Episodes Are Coming https://deadline.com/2022/09/the-terminal-list-chris-pratt-more-episodes-coming-1235124078/ 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Έτσι, και να πάνε να μπιπ οι δήθεν κριτικοί. 2
DeareN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Millennium είπε ‘The Terminal List’: Chris Pratt Hints That More Episodes Are Coming https://deadline.com/2022/09/the-terminal-list-chris-pratt-more-episodes-coming-1235124078/ Τί θα τον κάνουν άλλο τον καημένο... Δε τον λυπούνται τόσα τράβηξε στην 1η...
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, DeareN είπε Τί θα τον κάνουν άλλο τον καημένο... Δε τον λυπούνται τόσα τράβηξε στην 1η... Έχει πεθερό τον εξολοθρευτή τι άλλο να πάθει.
Diinekis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 One man army σειρά και crossover με Death Note; Αυτό. Πολύ μακέλεμα, άπειρα resources και god mode on για τον πρωταγωνιστή. Plot armor για τη δημοσιογράφο. Δυνατό δίδυμο οι Pratt & Kitsch. 2
Millennium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 https://variety.com/2023/tv/news/terminal-list-renewed-season-2-amazon-prequel-taylor-kitsch-1235509659/ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα