Προς το περιεχόμενο

Τραγουδι για την Εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου

Fotografos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και οι μέρες έχουν περάσει και ηρεμήσαμε από την τόση χαρά, λέω να συγκεντρώσουμε όλα τα topics εδώ και αν θέλουμε κάτι επιπλέον να το λέμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πρώτο, μιας και τα άλλα κλειδώθηκαν. :)

'Υμνος Εθνικής Ελλαδος'

by soouza

'Τωρα κλαίνε και τα Τσεχάκια...'

by cronos

'Hellas Songs'

by searching

'Psinetai gkolaki 'h kati tetoio telospantwn :P'

by Haros

'Μουσικη απο Παναθηναικο Σταδιο'

by Γιάννης_(Platano)

'samples apo ta sinthimata tis ethnikis'

by Spyweirdos

'Brika euro2004 sikose to'

by sakis111

'Hmiskoubria - to pirame...'

by MadSurfer

'beataki with xelakis'

by spookerokratoras

Αν κάποιο δεν το έχω αναφέρει, πείτε μου. :)

Υ.Γ.: Το θέμα γίνεται sticky για λίγο καιρό μέχρι να βρούμε όλοι αυτά που ψάχνουμε. :)

Σημείωση: Να θυμίσω τους κανόνες περί πνευματικών δικαιωμάτων... Καθόλου ευχάριστο μέσα στην χαρά μας, αλλά είναι αναγκαίο κακό... Να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί στο τί ζητάμε και τί δίνουμε. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia de xerw posoi apo sas to xerete kai an exei xana anafer8ei alla edw kai merikes meres yparxei sto site tou angel0s gia katebasma ena cd me 21 kommatia pou legetai To Peiratiko - Ola ta tragoudia tou thriambou.

syllegei ola ta kommatia pou exoun na kanoun me thn e8niki kai exei kai polla apospasmata tou xelaki.

me ayto to titlo an kanete ena search sto dc++ 8a to breite sigoura!:)

Δημοσ.

Σε ένα chat room χθες ειπώθηκε ότι ο John Digweed έβγαλε ένα τραγούδι για την Εθνική Ελλάδος και το Euro 2004 και ότι το έπαιξε όταν ήρθε και έγινε χαμός.Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.Άκουσε/ξέρει κανείς τίποτα σχετικό;Και αν ισχύει, τον τίτλο του τραγουδιού;

• 1 μήνα μετά...
  • 5 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...