nikostz99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Παιδια καλησπερα,τελικα κατεληξα στο οτι πρεπει να αγορασω ενα λαπτοπ αφου θα το χρειαστω στην σχολη μου και το δικο μου αρχιζει σιγα σιγα να τα παιζει.Θελω λοιπον να μου προτεινατε κατι που να μπορει να τρεχει matlab,autocad,python κτλ,Το μπατζετ θελω να ειναι καπου στα 500-800.Θα ηθελα ωστοσο και μια γνωμη για το ποσο χρονο ζωης εχουν αν τα προσεχεις αρκετα προφανως.Πιστευετε μπορει να βγαλουν μια 5ετια και να τρεχουν καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikostz99 είπε Παιδια καλησπερα,τελικα κατεληξα στο οτι πρεπει να αγορασω ενα λαπτοπ αφου θα το χρειαστω στην σχολη μου και το δικο μου αρχιζει σιγα σιγα να τα παιζει.Θελω λοιπον να μου προτεινατε κατι που να μπορει να τρεχει matlab,autocad,python κτλ,Το μπατζετ θελω να ειναι καπου στα 500-800.Θα ηθελα ωστοσο και μια γνωμη για το ποσο χρονο ζωης εχουν αν τα προσεχεις αρκετα προφανως.Πιστευετε μπορει να βγαλουν μια 5ετια και να τρεχουν καλα https://www.skroutz.gr/s/32835193/Lenovo-IdeaPad-5-15ITL05-i7-1165G7-16GB-512GB-FHD-No-OS-Platinum-Grey.html https://www.skroutz.gr/s/31642170/Dell-Inspiron-3511-i7-1165G7-16GB-512GB-FHD-Linux-Carbon-Black.html 11ης γενιάς Ι7 για άριστη υποστήριξη openegl σε autocadειδή προγράμματα , τα συγκεκριμένα είναι τόσο ισχυρά που θα χρησιμοποιείς πολλά χρόνια μέχρι να χαλάσουν και να μην αξίζει η επισκευή τους. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 φιλε μου σε ευχαριστω αρα πιστευεις οτι με μια καλη χρηση θα βγαζουν 5ετια? και 2 ακομα ερωτησεις πρωτον matlab θα τρεχει? και δευτερον ως προς το gaming τωρα παιχνιδια οπως pubg κτλ θα τα σηκωνει για κανα χρονο μαξ 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nikostz99 είπε φιλε μου σε ευχαριστω αρα πιστευεις οτι με μια καλη χρηση θα βγαζουν 5ετια? και 2 ακομα ερωτησεις πρωτον matlab θα τρεχει? και δευτερον ως προς το gaming τωρα παιχνιδια οπως pubg κτλ θα τα σηκωνει για κανα χρονο μαξ 2 ? 5ετία άνετα αλλά για παιχνίδια σε FHD πρέπει να πάρεις με ξεχωριστή κάρτα και όχι ενσωματωμένη. Αν θες παιχνίδια να σου προτείνει κανένας άλλος Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 οκ ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris.inthenet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 να θυμασαι αν θες 5ετια επενδυσε σε δροσερο λαπτοπ, για παιχνιδια καρτες γραφικων 2070 αν βρεις πολυ καλη τιμη, εναλλακτικα 3060 επανω. δυστυχως ελλαδα λιγες επιλογες κ ξεκινουν απο 1300 πρπ. να προτιμας 11800 κ 5800 επεξεργαστες nvidia k amd. 3070 an se apasxolei 2k gaming/editing, 3080 4k ktl. αν εχεις 800 κανε υπομονη 2-3 μηνες κ δωσε 1000-1100 για κατι με εξτρα καρτα επανω, συνηθως καλυτερες υλοποιησεις. lenovo legion 5, 5pro k 7 einai korufaia laptop, msi leopard timia kai asus g15 eksisou kala 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 εγινε φιλε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 10:16 ΜΜ, nikostz99 είπε φιλε μου σε ευχαριστω αρα πιστευεις οτι με μια καλη χρηση θα βγαζουν 5ετια? και 2 ακομα ερωτησεις πρωτον matlab θα τρεχει? και δευτερον ως προς το gaming τωρα παιχνιδια οπως pubg κτλ θα τα σηκωνει για κανα χρονο μαξ 2 ? Σε βλέπω που ρωτάς για το πόσο αντέχουν, μπορώ να σου πω βάσει επαγγελματικής εμπειρίας οτι το πας λάθος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σου απαντήσει κάποιος αξιόπιστα και να βασιστείς επάνω σε αυτό. Τα παραπάνω χρήματα όπου θα διαθέσεις σε κάποιο λάπτοπ απλά σου δίνουν καλύτερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, nvme, οθόνη, rgb) τίποτα, άλλο η μακροβιότερη εκδοχή λάπτοπ (αδόκιμος όρος) είναι κάποιο με επεξεργαστή που δεν τραβάει αρκετά ampere κατά την λειτουργία του και χωρίς πρόσθετη κάρτα γραφικών, σαν σασί οι επαγγελματικές σειρές είναι σαφώς καλύτερες από τις consumer Ολα όμως και ειδικά τα gaming είναι ticking bombs, λόγω χωροταξίας και φορητότητας έχουν lower amps rated mosfets, σε σχέση με ένα σταθερό υπολογιστή, λιγότερες φάσεις τροφοδοσίας και φυσικά μη αποδοτικά συστήματα ψύξης, πεπλατυσμένα heatpipes, αεραγωγοί ανεπαρκείς κλπ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 10:06 ΜΜ, nikostz99 είπε Παιδια καλησπερα,τελικα κατεληξα στο οτι πρεπει να αγορασω ενα λαπτοπ αφου θα το χρειαστω στην σχολη μου και το δικο μου αρχιζει σιγα σιγα να τα παιζει.Θελω λοιπον να μου προτεινατε κατι που να μπορει να τρεχει matlab,autocad,python κτλ,Το μπατζετ θελω να ειναι καπου στα 500-800.Θα ηθελα ωστοσο και μια γνωμη για το ποσο χρονο ζωης εχουν αν τα προσεχεις αρκετα προφανως.Πιστευετε μπορει να βγαλουν μια 5ετια και να τρεχουν καλα Ποιο μοντέλο έχεις τώρα ; Το έχεις ήδη αναβάθμισει σε ram , ssd , και να του κάνεις εσωτερικό καθαρισμό; Για τη αξιόπιστα κανένας υπεύθυνα δεν μπορεί να σου απαντήσει. Autocad θα χρησιμοποιηθεί και 3d; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 εγινε φιλε μου ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2022 στις 11:06 ΠΜ, itanium είπε και 2 ακομα ερωτησεις πρωτον matlab θα τρεχει? και δευτερον ως προς το gaming τωρα παιχνιδια οπως pubg κτλ θα τα σηκωνει για κανα χρονο μαξ 2 ? Για Gaming τελικά; Για Matlab; Για λογισμικό μηχανικού; Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ψάχνει ο μελλοντικός συνάδελφος. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 φιλε καλησπερα hp pavillion 15 notebook pc (2015) ειναι, ι5 και 2πυρηνο,Στην αρχη σκεφτομουν κατι τετοιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει γτ σε ενα χρονο πιθανον να μην τρεχει τα προγραμματα .Ωστοσο πιστευεις οτι μπορει να το βελτιωσει αρκετα? και πρπ ποσο κοστιζουν? χαχα σας μπερδεψα και ειναι λγκ , γτ δεν ξερω πολλα απο την δομη των υπολογιστων.Κατεξοχην ηθελα να τρεχει autocad,matlab που ειναι για την σχολη.Ωστοσο να μπορουσα να κανω και κανα gaming αερα και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 παιδες βρηκα αυτα τα δυο μετα απο λιγο ψαξιμο αξιζουν λετε? HP Pavilion 15-ec2000nv (Ryzen 5-5600H/8GB/512GB/GeForce GTX 1650/FHD/W10 Home) | Skroutz.gr Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 (Ryzen 7-5800H/16GB/512GB/GeForce RTX 3050/FHD/No OS) Shadow Black | Skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/hp-pavilion-gaming-15-ec2003nv-laptop-15-6-full-hd-ips-ryzen-7-5800h-16-gb-512-gb-rtx-3050-4-gb-windows-10-home-_3785084?qId=4f25ee0cd7531f6b2325ec1b8ee4db2b&qIx=products Κατά διαστήματα παίζουν και προσφορές που το κατεβάζουν στα 750. Αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα, δώσε λίγο χρόνο στην αγορά για να έρθουν τα 12ης και 6ης γενιάς. Έτσι ώστε να πάρεις είτε την καλύτερη δυνατή χρήση σε άποψη επιδόσεων από Ιntel, είτε την καλύτερη δυνατή χρήση σε μπαταρία από AMD. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Dr.Tesla 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 νν φιλε μου δεν το βιαζομαι παρα πολυ.Σε κανα 2μηνο βγαινουν τα 12ης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα