polemikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Στην ενημέρωση για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Porsche έκανε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μοντέλα της και πως οι πωλήσεις έφτασαν τα €4.4 δισεκατομμύρια. Για 3η συνεχή χρονικά μάλιστα, η εταιρεία με έδρα το Τσούφενχαουζεν της Στουτγκάρδης στη Γερμανία δήλωσε ότι η ηλεκτρική Taycan ξεπέρασε σε πωλήσεις την εμβληματική 911 με 41.296 πωλήσεις έναντι 38.464. Και τα δύο ωστόσο οχήματα της Porsche ξεπεράστηκαν σε πωλήσεις από τα Macan και Cayenne SUVs, που συνολικά έφτασαν τις 171.433 μονάδες. Η Porsche έκανε επίσης γνωστό ότι η έχει στόχο μέχρι το 2030, το 80% των πωλήσεων της να αφορούν ηλεκτρικά οχήματα ενώ περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα θα επιδιώξει να πετύχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι η παρουσίαση της αμιγώς ηλεκτρικής 718 που πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Βεβαίως, θα χρειαστεί να δούμε και μερικές αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων Cayenne και 911 για να διαπιστώσουμε την έκταση της δέσμευσης της Porsche, ωστόσο σιγά, σιγά η εταιρεία φαίνεται πως προχωρά στην ανανέωση του στόλου της. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει στους δικούς της «premium σταθμούς φόρτισης» και «τη δική της υποδομή φόρτισης» καθώς έχει αποκτήσει εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, μετά την επιτυχή λειτουργία ενός υψηλού προφίλ σταθμού φόρτισης στη Λειψία. Χωρίς βεβαίως να το παραδεχτεί, η εταιρεία ουσιαστικά αντιγράφει την στρατηγική της Tesla, θέλοντας να λανσάρει το δικό της δίκτυο σταθμών φόρτισης ίδιας επωνυμίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τους δικούς της πελάτες. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και η «αδερφή εταιρεία» Audi. Η Porsche επίσης έκανε γνωστό ότι θα συνεργαστεί με την εταιρεία Cellforce για να αποκτήσει νέες μπαταρίες υψηλής απόδοσης, με τις αποστολές να ξεκινούν από το 2024. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 porsche ηλεκτρικο.ονειρο για πολλους αλλα πραγματικοτητα οχι για πολλους:(
SilverMachine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Που ειναι τελικα ολες αυτες οι start-up καινουργιες εταιριες??? Μονο η τεσλα εμεινε (αν αυτο μπορει να θεωρηθει καινουργια εταιρια) Θυμαστε καποιοι απο εδω που λεγατε οτι θα μπουν καινουργια ονοματα στην αγορα κ εγω σας ελεγα για τα παπακια Λεφας?? (τι κραξιμο ειχα ακουσει τοτε χαχαχα) Απ το να μυριζουμε μαζουτ καθε μερα, σιγουρα ολες οι μαρκες ηλεκτρικα ειναι καλες. Αλλα κριμας πραγματικα που δεν φαινεται να γινεται κ μια αναγεννηση στην αγορα αυτοκινητων με νεα ονοματα. Μαρκες που δεν ειναι τα "παλια καλα παιδια" κ που ξερουν να δινουν τα χερια ωστε να μας ξεζουμιζουν ολοι μαζι.... Η που δεν εχουν σκανδαλα με ψευτικες μετρησεις να βαλουν κατω απ το χαλι... Το φεραν απο δω, το φεραν απο κει, οι ιδιες μαρκες απο πετρελαιο θα περασουν κ στις μπαταριες....... Αε παει στο καλο, δεν πειραζει. Αν ειναι να φυγω απο αυτη την ζωη κ να ξερω οτι τα παιδια μου, η τα γγονια μου δεν θα αναπνεουν την μποχα που ρουφηξα εγω τοσες δεκαετιες, ας παει κ το παλιαμπελο, που λεγαν κ οι παλαιοτεροι. Να γυρισω στα γεραματα μου κ να δω τον ουρανο να εχει το Αττικο Γαλανο..... Το ξερατε οτι ο ουρανος της αττικης εχει το δικο του χαρακτηριστικο χρωμα με το δικο του ονομα? Ναιπ... Το Αττικο Γαλανο, που εννοειται, εχω να το δω απ το 1980 κ οι περισσοτεροι απο εσας δεν το εχουν δει ποτε στην ζωη τους (!!). Τι ωραια που θα ειναι να γυριζουμε ολοι κ να βλεπουμε αυτο το ωραιο κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα καθε πρωι.... (εχει την δικια του αποχρωση κ το απογευμα, αλλα το "γνησιο" ειναι το πρωι που τα συννεφα ειναι ελαχιστα) Οποτε, αν το 2030 καθιερωθουν τα ηλεκτρικα, μετα σε λιγα χρονια θα ειναι κ τα μονα που θα κυκλοφορουν. Πραγμα που παει να πει οτι μεχρι το 2035 η Αττικη στο μεγαλυτερο μερος της, ως προς τα επιπεδα καυσαεριων, θα επιστρεψει στο 1975 !!! (μονο που το λεω μου ερχεται χαμογελο στο προσωπο) Αντε να δουμε...... (θα μου πειτε, υπαρχει κ το ελληνικο κρατος, που εχει ειδικοτητα στο γκρεμισμα ονειρων.... αλλα αφηστε με να ονειρευτω για λιγο ακομα) 4 1
KyloRen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε και πως θα είναι τα αληθινά αμάξια με το τούρμπο να σκάει και να γρυλίζουν τα v8 v10, θα ακούγονται σαν ηλεκτρικά μπλέντερ. 3 1
Kthulhou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 ακούγονται σαν τα σκάφη στο Γκαλάκτικα (για τους παλιούς) καλός ο γαλανός ουρανός, οκ, αλλά όλα τα τοξικά από τις μπαταριες που ακόμα ψάχνουμε για το πως θα ανακυκλώνονται κλπ ???? πάλι στις ακτές στην αφρική θα τις βρούμε...πεταμένες....όσο δε θα τις βλέπουμε, δε θα μας ενοχλούνε....κλάσσικά 11 1
herbalife3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ποια Porsche μωρέ! Hyundai atos αυτοκρατορία!!😀
ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Που ειναι τελικα ολες αυτες οι start-up καινουργιες εταιριες??? Μονο η τεσλα εμεινε (αν αυτο μπορει να θεωρηθει καινουργια εταιρια) Θυμαστε καποιοι απο εδω που λεγατε οτι θα μπουν καινουργια ονοματα στην αγορα κ εγω σας ελεγα για τα παπακια Λεφας?? (τι κραξιμο ειχα ακουσει τοτε χαχαχα) Απ το να μυριζουμε μαζουτ καθε μερα, σιγουρα ολες οι μαρκες ηλεκτρικα ειναι καλες. Αλλα κριμας πραγματικα που δεν φαινεται να γινεται κ μια αναγεννηση στην αγορα αυτοκινητων με νεα ονοματα. Μαρκες που δεν ειναι τα "παλια καλα παιδια" κ που ξερουν να δινουν τα χερια ωστε να μας ξεζουμιζουν ολοι μαζι.... Η που δεν εχουν σκανδαλα με ψευτικες μετρησεις να βαλουν κατω απ το χαλι... Το φεραν απο δω, το φεραν απο κει, οι ιδιες μαρκες απο πετρελαιο θα περασουν κ στις μπαταριες....... Αε παει στο καλο, δεν πειραζει. Αν ειναι να φυγω απο αυτη την ζωη κ να ξερω οτι τα παιδια μου, η τα γγονια μου δεν θα αναπνεουν την μποχα που ρουφηξα εγω τοσες δεκαετιες, ας παει κ το παλιαμπελο, που λεγαν κ οι παλαιοτεροι. Να γυρισω στα γεραματα μου κ να δω τον ουρανο να εχει το Αττικο Γαλανο..... Το ξερατε οτι ο ουρανος της αττικης εχει το δικο του χαρακτηριστικο χρωμα με το δικο του ονομα? Ναιπ... Το Αττικο Γαλανο, που εννοειται, εχω να το δω απ το 1980 κ οι περισσοτεροι απο εσας δεν το εχουν δει ποτε στην ζωη τους (!!). Τι ωραια που θα ειναι να γυριζουμε ολοι κ να βλεπουμε αυτο το ωραιο κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα καθε πρωι.... (εχει την δικια του αποχρωση κ το απογευμα, αλλα το "γνησιο" ειναι το πρωι που τα συννεφα ειναι ελαχιστα) Οποτε, αν το 2030 καθιερωθουν τα ηλεκτρικα, μετα σε λιγα χρονια θα ειναι κ τα μονα που θα κυκλοφορουν. Πραγμα που παει να πει οτι μεχρι το 2035 η Αττικη στο μεγαλυτερο μερος της, ως προς τα επιπεδα καυσαεριων, θα επιστρεψει στο 1975 !!! (μονο που το λεω μου ερχεται χαμογελο στο προσωπο) Αντε να δουμε...... (θα μου πειτε, υπαρχει κ το ελληνικο κρατος, που εχει ειδικοτητα στο γκρεμισμα ονειρων.... αλλα αφηστε με να ονειρευτω για λιγο ακομα) Ίσως μειωθεί άλλα με τόσα φορτηγά κτλ δε ξερω
Koukozz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Που ειναι τελικα ολες αυτες οι start-up καινουργιες εταιριες??? Μονο η τεσλα εμεινε (αν αυτο μπορει να θεωρηθει καινουργια εταιρια) Θυμαστε καποιοι απο εδω που λεγατε οτι θα μπουν καινουργια ονοματα στην αγορα κ εγω σας ελεγα για τα παπακια Λεφας?? (τι κραξιμο ειχα ακουσει τοτε χαχαχα) Απ το να μυριζουμε μαζουτ καθε μερα, σιγουρα ολες οι μαρκες ηλεκτρικα ειναι καλες. Αλλα κριμας πραγματικα που δεν φαινεται να γινεται κ μια αναγεννηση στην αγορα αυτοκινητων με νεα ονοματα. Μαρκες που δεν ειναι τα "παλια καλα παιδια" κ που ξερουν να δινουν τα χερια ωστε να μας ξεζουμιζουν ολοι μαζι.... Η που δεν εχουν σκανδαλα με ψευτικες μετρησεις να βαλουν κατω απ το χαλι... Το φεραν απο δω, το φεραν απο κει, οι ιδιες μαρκες απο πετρελαιο θα περασουν κ στις μπαταριες....... Αε παει στο καλο, δεν πειραζει. Αν ειναι να φυγω απο αυτη την ζωη κ να ξερω οτι τα παιδια μου, η τα γγονια μου δεν θα αναπνεουν την μποχα που ρουφηξα εγω τοσες δεκαετιες, ας παει κ το παλιαμπελο, που λεγαν κ οι παλαιοτεροι. Να γυρισω στα γεραματα μου κ να δω τον ουρανο να εχει το Αττικο Γαλανο..... Το ξερατε οτι ο ουρανος της αττικης εχει το δικο του χαρακτηριστικο χρωμα με το δικο του ονομα? Ναιπ... Το Αττικο Γαλανο, που εννοειται, εχω να το δω απ το 1980 κ οι περισσοτεροι απο εσας δεν το εχουν δει ποτε στην ζωη τους (!!). Τι ωραια που θα ειναι να γυριζουμε ολοι κ να βλεπουμε αυτο το ωραιο κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα καθε πρωι.... (εχει την δικια του αποχρωση κ το απογευμα, αλλα το "γνησιο" ειναι το πρωι που τα συννεφα ειναι ελαχιστα) Οποτε, αν το 2030 καθιερωθουν τα ηλεκτρικα, μετα σε λιγα χρονια θα ειναι κ τα μονα που θα κυκλοφορουν. Πραγμα που παει να πει οτι μεχρι το 2035 η Αττικη στο μεγαλυτερο μερος της, ως προς τα επιπεδα καυσαεριων, θα επιστρεψει στο 1975 !!! (μονο που το λεω μου ερχεται χαμογελο στο προσωπο) Αντε να δουμε...... (θα μου πειτε, υπαρχει κ το ελληνικο κρατος, που εχει ειδικοτητα στο γκρεμισμα ονειρων.... αλλα αφηστε με να ονειρευτω για λιγο ακομα) Πολύ ωραίο σενάριο αλλά από την άλλη σε ποια εργοστάσια θα κατασκευάζονται αυτές οι μπαταρίες; Πώς θα τροφοδοτείται με ενέργεια το δίκτυο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις εκατομμύρια μαζικές φορτίσεις; Από πού θα παράγεται αυτή η ενέργεια; Τέλος που και πως θα ανακυκλώνονται αυτές οι μπαταρίες; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Koukozz 9 4
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Που ειναι τελικα ολες αυτες οι start-up καινουργιες εταιριες??? Μονο η τεσλα εμεινε (αν αυτο μπορει να θεωρηθει καινουργια εταιρια) Θυμαστε καποιοι απο εδω που λεγατε οτι θα μπουν καινουργια ονοματα στην αγορα κ εγω σας ελεγα για τα παπακια Λεφας?? (τι κραξιμο ειχα ακουσει τοτε χαχαχα) Απ το να μυριζουμε μαζουτ καθε μερα, σιγουρα ολες οι μαρκες ηλεκτρικα ειναι καλες. Αλλα κριμας πραγματικα που δεν φαινεται να γινεται κ μια αναγεννηση στην αγορα αυτοκινητων με νεα ονοματα. Μαρκες που δεν ειναι τα "παλια καλα παιδια" κ που ξερουν να δινουν τα χερια ωστε να μας ξεζουμιζουν ολοι μαζι.... Η που δεν εχουν σκανδαλα με ψευτικες μετρησεις να βαλουν κατω απ το χαλι... Το φεραν απο δω, το φεραν απο κει, οι ιδιες μαρκες απο πετρελαιο θα περασουν κ στις μπαταριες....... Αε παει στο καλο, δεν πειραζει. Αν ειναι να φυγω απο αυτη την ζωη κ να ξερω οτι τα παιδια μου, η τα γγονια μου δεν θα αναπνεουν την μποχα που ρουφηξα εγω τοσες δεκαετιες, ας παει κ το παλιαμπελο, που λεγαν κ οι παλαιοτεροι. Να γυρισω στα γεραματα μου κ να δω τον ουρανο να εχει το Αττικο Γαλανο..... Το ξερατε οτι ο ουρανος της αττικης εχει το δικο του χαρακτηριστικο χρωμα με το δικο του ονομα? Ναιπ... Το Αττικο Γαλανο, που εννοειται, εχω να το δω απ το 1980 κ οι περισσοτεροι απο εσας δεν το εχουν δει ποτε στην ζωη τους (!!). Τι ωραια που θα ειναι να γυριζουμε ολοι κ να βλεπουμε αυτο το ωραιο κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα καθε πρωι.... (εχει την δικια του αποχρωση κ το απογευμα, αλλα το "γνησιο" ειναι το πρωι που τα συννεφα ειναι ελαχιστα) Οποτε, αν το 2030 καθιερωθουν τα ηλεκτρικα, μετα σε λιγα χρονια θα ειναι κ τα μονα που θα κυκλοφορουν. Πραγμα που παει να πει οτι μεχρι το 2035 η Αττικη στο μεγαλυτερο μερος της, ως προς τα επιπεδα καυσαεριων, θα επιστρεψει στο 1975 !!! (μονο που το λεω μου ερχεται χαμογελο στο προσωπο) Αντε να δουμε...... (θα μου πειτε, υπαρχει κ το ελληνικο κρατος, που εχει ειδικοτητα στο γκρεμισμα ονειρων.... αλλα αφηστε με να ονειρευτω για λιγο ακομα) Συμφωνώ με τα περισσότερα που είπες. Το μέλλον των αυτοκινήτων είναι η ηλεκτροκινηση. Να γίνουν νέες εταιρείες και βιομηχανίες παραγωγής σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ δύσκολο, διότι οι υπάρχουσες βιομηχανίες έχουνε τα μέσα, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να προχωρήσουν σε κάτι που για να το τολμησει κάποιος άλλος με κάποια νέα εταιρεία εκ του μηδενος θα φάει τα μούτρα του. Το ρισκο είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να ρίξεις τρελά λεφτά και για να δούμε αν θα ανταγωνιστεις τους άλλους σε τιμές, VFM και specs. 1
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 45 minutes ago, SilverMachine said: Που ειναι τελικα ολες αυτες οι start-up καινουργιες εταιριες??? Μονο η τεσλα εμεινε (αν αυτο μπορει να θεωρηθει καινουργια εταιρια) Θυμαστε καποιοι απο εδω που λεγατε οτι θα μπουν καινουργια ονοματα στην αγορα κ εγω σας ελεγα για τα παπακια Λεφας?? (τι κραξιμο ειχα ακουσει τοτε χαχαχα) Απ το να μυριζουμε μαζουτ καθε μερα, σιγουρα ολες οι μαρκες ηλεκτρικα ειναι καλες. Αλλα κριμας πραγματικα που δεν φαινεται να γινεται κ μια αναγεννηση στην αγορα αυτοκινητων με νεα ονοματα. Μαρκες που δεν ειναι τα "παλια καλα παιδια" κ που ξερουν να δινουν τα χερια ωστε να μας ξεζουμιζουν ολοι μαζι.... Η που δεν εχουν σκανδαλα με ψευτικες μετρησεις να βαλουν κατω απ το χαλι... Το φεραν απο δω, το φεραν απο κει, οι ιδιες μαρκες απο πετρελαιο θα περασουν κ στις μπαταριες....... Αε παει στο καλο, δεν πειραζει. Αν ειναι να φυγω απο αυτη την ζωη κ να ξερω οτι τα παιδια μου, η τα γγονια μου δεν θα αναπνεουν την μποχα που ρουφηξα εγω τοσες δεκαετιες, ας παει κ το παλιαμπελο, που λεγαν κ οι παλαιοτεροι. Να γυρισω στα γεραματα μου κ να δω τον ουρανο να εχει το Αττικο Γαλανο..... Το ξερατε οτι ο ουρανος της αττικης εχει το δικο του χαρακτηριστικο χρωμα με το δικο του ονομα? Ναιπ... Το Αττικο Γαλανο, που εννοειται, εχω να το δω απ το 1980 κ οι περισσοτεροι απο εσας δεν το εχουν δει ποτε στην ζωη τους (!!). Τι ωραια που θα ειναι να γυριζουμε ολοι κ να βλεπουμε αυτο το ωραιο κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα καθε πρωι.... (εχει την δικια του αποχρωση κ το απογευμα, αλλα το "γνησιο" ειναι το πρωι που τα συννεφα ειναι ελαχιστα) Οποτε, αν το 2030 καθιερωθουν τα ηλεκτρικα, μετα σε λιγα χρονια θα ειναι κ τα μονα που θα κυκλοφορουν. Πραγμα που παει να πει οτι μεχρι το 2035 η Αττικη στο μεγαλυτερο μερος της, ως προς τα επιπεδα καυσαεριων, θα επιστρεψει στο 1975 !!! (μονο που το λεω μου ερχεται χαμογελο στο προσωπο) Αντε να δουμε...... (θα μου πειτε, υπαρχει κ το ελληνικο κρατος, που εχει ειδικοτητα στο γκρεμισμα ονειρων.... αλλα αφηστε με να ονειρευτω για λιγο ακομα) ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτο που ειπες φανηκε σε μεγαλες πολεις του κοσμου οταν εκλεισαν τα παντα λογω Lock down.βουνα φαινοντουσαν απο μακρυα και παει λεγοντας. κατα τα αλλα καταλαβαινω απολυτα τι λες. πριν λιγες μερες ημουν υμηττο και εβλεπες τα παντα γιατι δεν υπηρχε το παραμικρο νεφος και λογω αερα κτλ ηταν μια clear εικονα οσο δεν πηγαινε. αντιθετα εχει τυχει να ανεβω καλοκαιρι και το νεφος που βλεπεις αστα να πανε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέχρι το 30 ο Πούτιν θα έχει φτάσει στην Ίμπιζα
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, alkpet είπε Μέχρι το 30 ο Πούτιν θα έχει φτάσει στην Ίμπιζα 🤞
ethereum Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) μήπως η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση οσον αφορα τις διαφορες μαρκες αυτοκινήτων εξισώνει τις ανισότητες του παρελθόντος ? δηλαδή η Porsche τι μπορεί πλέον να σου πουλήσει ως υπεραξία του brand για να δικαιολογήσει την τιμή ? το αμάξωμα ? το σημα ? ή την δόξα του παρελθόντος ? ενα Tesla ένα Huyndai ένα Audi μεσαίας κατηγοριας κανουν το 0- 100 σε χρονους Ferrari , 4.5 , 5 δευτερολεπτα κτλπ ενώ η διαρκεια και η αποδοση των μπαταριών είναι συγκεκριμένη , οπως και οι ηλεκτροκινητηρες εκτος λίγων εξαιρέσεων , κατι απο το οποίο κανείς κατασκευαστής δεν μπορει να ξεφύγει , η πολυτελεια ? ίσως , αντε και μια ένδοξη ιστορια η οποια ομως δεν εχει νόημα στον ηλεκτρισμό , ο κύκλος έκλεισε , ειναι σαν να ξεκινανε όλοι πάλι απο την αρχή απ την ίδια αφετηρία οπως λεει και το αρθρο το μεγαλυτερο μερος των εσόδων της Porsche ειναι απο τα παλια αυτοκίνητα εσωτερικης καύσης γιατι υπαρχει ακομη στους φιλους του αυτοκινήτου η γοητεία των κυλίνδρων και των κυβικών Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από ethereum 2
pao13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 άντε δεν περνάει και ο καιρός γρήγορα να πάρω εκείνη την Panamera την diesel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα