Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Series 6 Aluminium 44mm (Red) 280€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που έχετε τέτοια smart watches μπορείτε να πείτε εντυπώσεις πως είναι στην οδήγηση μηχανής με το GPS;
Με ενδιαφέρει να πάρω ένα (αλλά όχι κόκκινο έλεος!!!) γιατί στην Ελλάδα είμαστε, μαζί με την κανονική νόμιμη δουλειά κάνω και τον deliverα σε περιοχές που δεν ξέρω.
Ακούγεται το ηχείο του μέσα στην φασαρία του δρόμου + κράνος; ή πιο καλά κάποια βάση για την συσκευή;

Δημοσ.

Για δουλειά βάση. Το ρολόι είναι ψιλοεπικινδυνο, πρέπει να γυρίσεις το χέρι σου και να κοιτάς ψιλοαριστερα αντι ευθεία μπροστά όπως με τη βάση.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, pcbill said:

Δεν έχουν τον ίδιο επεξεργαστή (S6 vs S7 chip) και ούτε το 3 είναι υπερβολικά αργό. Απλώς εαν όντως σταματήσει η αναβάθμισή του τότε αυτό είναι το μείον του σε σχέση με τα άλλα.

Δυστυχώς είναι ο ίδιος (δυστυχώς με την έννοια ότι το έχω αγοράσει αλλά δεν έχει καμία διαφορά)

https://9to5mac.com/2022/02/09/apple-watch-7-vs-6-5-4-3/amp/

Δημοσ.

Και άμα παραλάβεται πο΄τε απο το 365..
Εχει μποτ και βαράει τις τιμές σε όλα του τα προιόντα για αυτό κάνει pricemathc στα πάντα και απο ότι έχω δει δεν τις ανεβάζει μετά!
Το γνωρίζω λόγο δουλειάς κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρώσει τις παραγγελίες (ειδικά άμα είναι ξεχασμένο μόνο του τόσο χαμηλά)

Δημοσ.
Στις 20/3/2022 στις 3:21 ΜΜ, comfuzio είπε

Εσείς που έχετε τέτοια smart watches μπορείτε να πείτε εντυπώσεις πως είναι στην οδήγηση μηχανής με το GPS;
Με ενδιαφέρει να πάρω ένα (αλλά όχι κόκκινο έλεος!!!) γιατί στην Ελλάδα είμαστε, μαζί με την κανονική νόμιμη δουλειά κάνω και τον deliverα σε περιοχές που δεν ξέρω.
Ακούγεται το ηχείο του μέσα στην φασαρία του δρόμου + κράνος; ή πιο καλά κάποια βάση για την συσκευή;

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα bluetooth installation στο κράνος. Τα ακούς όλα από τα αυτιά σου και είσαι κύριος.

Βάζεις και μια RAM Mount στο τιμόνι αν θες για γρήγορη αναφορά στον χάρτη και ξεμπέρδεψες για ότι μηχανή και να έχεις τώρα και στο μέλλον.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, evagelou είπε

εγω το  πηρα στα 280 απο το καταστημα και σημερα ηρθε κανονικα! thanks ts

Καλορόζικο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...