Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Series 6 Aluminium 44mm (Red) 280€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για πείτε μια, μπορώ να σεταρω ipay κτλ χωρίς iphone/mac κτλ? 

Όχι και δεν αξίζει να το πάρεις αν δεν έχεις Άι φον. 

Επεξ/σία από ventic139
  • Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Να προτιμήσω αυτό από το μοντέλο 3 που έχει ο Γερμανός?

Νομίζω πως είναι ανάλογα ποσά σε παίρνει να δώσεις και την χρήση. Αρχικά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η προφορά του Γερμανού και δεύτερων αν δεν κάνω λάθος το 3 σε ένα χρόνο θα σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gamer73 είπε

ημερα με τη νύχτα, το 6 φυσικά!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, gamer73 said:

Εννοείται , δεν υπάρχει σύγκριση, είναι τεράστιο λάθος της Apple να κυκλοφορεί ακόμα το S3

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thewildones είπε

Εννοείται , δεν υπάρχει σύγκριση, είναι τεράστιο λάθος της Apple να κυκλοφορεί ακόμα το S3

Άρα να πάρω το μοντέλο 6 αλλά είναι πιο ακριβό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@gamer73 ναι φίλε μου, πίστεψε με αξίζει κάθε ευρώ της διαφοράς, για να καταλάβεις το 7άρι χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή. Αν πάρεις το 3, σε λίγους μήνες θα ψάχνεις να το πουλήσεις, είναι υπερβολικά αργό σε όλα και πιθανότατα δε θα υποστηριζεται με αναβάθμιση από το Σεπτέμβριο. 

Επεξ/σία από thewildones
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το 6αρι απλα αν δε σαρεσει το κοκκινο αλλαζεις ενα λουρακι κ εισαι οκ. Το 3 ειναι πια αρχαιολογικο 

Δημοσ.

Το SE ούτε ΗΚΓ κάνει ούτε μέτρηση οξυγόνου…είναι σαν το 3άρι, μεγαλύτερη οθόνη,με γρηγορότερο επεξεργαστή και θα παίρνει περισσότερες αναβαθμίσεις….

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thewildones είπε

@gamer73 ναι φίλε μου, πίστεψε με αξίζει κάθε ευρώ της διαφοράς, για να καταλάβεις το 7άρι χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή. Αν πάρεις το 3, σε λίγους μήνες θα ψάχνεις να το πουλήσεις, είναι υπερβολικά αργό σε όλα και πιθανότατα δε θα υποστηριζεται με αναβάθμιση από το Σεπτέμβριο. 

Δεν έχουν τον ίδιο επεξεργαστή (S6 vs S7 chip) και ούτε το 3 είναι υπερβολικά αργό. Απλώς εαν όντως σταματήσει η αναβάθμισή του τότε αυτό είναι το μείον του σε σχέση με τα άλλα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thewildones είπε

Ευχαριστώ πολύ δεν θα παω να το παραλάβω θα πάρω το 6 αρι είναι και ωραίο το κόκκινο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...