Thanosfouskas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα του insomnia.Υπαρχει μια αγγελία για μια gtx 980 msi στα 200 ευρώ το μέλος μου ανέφερε πως η κάρτα είναι λειτουργική έχει κάνει ελάχιστες ώρες mining και ελαφρύ gaming..μου έχει αναφέρει πως οι ανεμιστήρες λειτουργούν ως εξής δουλεύει μόνο ο ένας και από ένα σημείο και μετά όταν σηκώνει θερμοκρασία παίρνει μπρος και ο δεύτερος.υσχιει κάτι τέτοιο μιας και δεν είχα ποτέ msi gtx 980..επίσης στις φότο που έχει αναρτήσει το πίσω μέρος του μου φαίνεται σαν αρπαγμενο-καμμενο μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι έτοιμος να την πάρω? ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Thanosfouskas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evan35 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα.συνήθως οι κάρτες ανοίγουν και οι 2 ανεμιστήρες μαζί αφου ανεβεί η θερμοκρασια στον πυρήνα.Λίγο απίθανο πρώτα να δουλεύει ο ένας και μετά αφού φτάσει κάποια θερμοκρασία ο δεύτερος.Επισης η τιμη για αυτή την περίοδο με την πτώση τιμών στις κάρτες είναι πολυ υψηλή. Επισης φίλος μου ο οποίος έχει msi gtx 1080 με ακριβώς το ίδιο σύστημα ψύξης μου είπε πως και οι 2 ανεμιστήρες ανοίγουν μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanosfouskas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ για την ενημέρωση..αν έχει κάποιος κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το συγκεκριμένο μοντέλο για το πώς λειτουργούν οι ανεμιστήρες θα βοηθήσει πολύ όπως και αν γνωρίζει κανείς όσον αφορά τις εικόνες στην φότο για την κατάσταση της πίσω μεριάς της κάρτας..Evan35 σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Υπάρχει κ αυτή στα 190€ Αν και εγώ στην θέση θα περίμενα γιατι υπάρχει μια συνεχή πτωτική πορεία στις τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ψάξεις στο επίσημο site: https://www.msi.com/Graphics-Card/gtx-980-gaming-4g Αναφορά σε κείμενο Independent Fan Control Maximum fan control, minimum noise The two fans on the Twin Frozr V Thermal Design can work independently of each other. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 hours ago, Thanosfouskas said: Καλησπέρα στην ομάδα του insomnia.Υπαρχει μια αγγελία για μια gtx 980 msi στα 200 ευρώ το μέλος μου ανέφερε πως η κάρτα είναι λειτουργική έχει κάνει ελάχιστες ώρες mining και ελαφρύ gaming..μου έχει αναφέρει πως οι ανεμιστήρες λειτουργούν ως εξής δουλεύει μόνο ο ένας και από ένα σημείο και μετά όταν σηκώνει θερμοκρασία παίρνει μπρος και ο δεύτερος.υσχιει κάτι τέτοιο μιας και δεν είχα ποτέ msi gtx 980..επίσης στις φότο που έχει αναρτήσει το πίσω μέρος του μου φαίνεται σαν αρπαγμενο-καμμενο μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι έτοιμος να την πάρω? ευχαριστώ Οι ανεμιστήρες λειτουργούν ανεξάρτητα και εμένα μου φαίνεται (ανεπιτυχής) προσπάθεια του πωλητή να καθαρίσει την πίσω όψη της κάρτας, δηλαδή σκόνη και όχι άρπαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanosfouskas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέγιστος έλεγχος ανεμιστήρα, ελάχιστος θόρυβος Οι δύο ανεμιστήρες στο Twin Frozr V Thermal Design μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μόνο τον απαραίτητο θόρυβο ανεμιστήρα δεδομένης της θερμοκρασίας των εξαρτημάτων κάτω από τον ανεμιστήρα. Αυτή η μοναδική λύση σάς προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ θερμοκρασίας και θορύβου και υπογραμμίζει γιατί το MSI Twin Frozr V θεωρείται η απόλυτη λύση ψύξης κάρτας γραφικών φίλε μου Mene στο site που μου έστειλες Εδώ λέει πως λειτουργούν ανεξάρτητες στροφές μεταξύ τους και όχι μεμονωμένα δηλ πρώτα ο ένας σε χαλαρές καταστάσεις και αν ανεβάσει θερμοκρασία πιάνει και ο δεύτερος στροφές..υπάρχει κάποιος να μου πει με σιγουριά τι υσχει τελικά έχοντας το ίδιο πάντα μοντέλο? ευχαριστώ και πάλι ομαδα Εκτός αν εννοεί αυτό που ρωτάω και δεν το κατάλαβα εγώ σωστά.. Δηλ το ανεξάρτητες στροφές να εννοηθεί πως δεν είναι απαραίτητο να λειτουργούν και οι 2 μαζι ανεμιστήρες αλλά είτε ο ένας είτε και οι 2 μαζι Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Thanosfouskas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thanosfouskas είπε Καλησπέρα στην ομάδα του insomnia.Υπαρχει μια αγγελία για μια gtx 980 msi στα 200 ευρώ το μέλος μου ανέφερε πως η κάρτα είναι λειτουργική έχει κάνει ελάχιστες ώρες mining και ελαφρύ gaming..μου έχει αναφέρει πως οι ανεμιστήρες λειτουργούν ως εξής δουλεύει μόνο ο ένας και από ένα σημείο και μετά όταν σηκώνει θερμοκρασία παίρνει μπρος και ο δεύτερος.υσχιει κάτι τέτοιο μιας και δεν είχα ποτέ msi gtx 980..επίσης στις φότο που έχει αναρτήσει το πίσω μέρος του μου φαίνεται σαν αρπαγμενο-καμμενο μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι έτοιμος να την πάρω? ευχαριστώ εκτός εγγύησης, πολύ παλια άρα υπάρχει υψηλό επίπεδο ρίσκου , αν θες να την πάρεις αγόρασε την αλλά μετά μην σκούζεις εδώ ότι σε κορόιδεψαν και μετά από 1 μήνα σταμάτησε να δουλεύει Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanosfouskas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το θέμα μου φίλε δεν είναι το ρίσκο.. εννοείται πως αναλαμβάνω την ευθύνη αφού παίρνω την απόφαση μεσω επιλογής δικης μου να την αγοράσω...το θέμα και η ερώτηση που έκανα ήταν συγκεκριμένα με το πώς δουλεύουν οι ανεμιστήρες..δηλ υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνο ο ένας για αρχή π.χ να ξεκινά από 40 βαθμούς θερμοκρασία και στη συνέχεια όταν ξεπεράσει πχ τους 55-60να παίρνει μπρος και ο δεύτερος ανεμνηστιρας με ανεξάρτητες στροφές μεταξύ τους? όπως αναφέρει και το επίσημο site της msi.και η δεύτερη ερώτηση αν είναι κάποιος έμπειρος η έχει ακριβώς την ίδια κάρτα πως του φαίνονται οι εικόνες που έχει δημοσιεύσει το μέλος στην πίσω μεριά της κάρτας οπτικά πάντα με αυτό που φαίνεται..δεν μιλώ για σκόνη αλλά για τα μαύρα εξαρτήματα που έχει από πίσω δεν ξέρω τι είναι τσιπ , πυκνωτές κάτι άλλο? απλά στο μάτι μου από τις φωτογραφίες μου φαίνονται αρπαγμενα...κάποιος που θα έχει την ίδια ακριβώς καρτα η κάποια ανάλογη. Εμπειρία σίγουρα θα με διαφωτίσει στα 2 ερωτήματα που έχω θέσει. ευχαριστω παιδιά και ζητώ συγγνώμη για την επιμονή μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα εύχομαι να βρεθεί κάποιος και να μου δώσει απαντήσεις.. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Thanosfouskas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 σκονη ειναι. δεν ειναι ψησταρια ,δεν μπορει να εψηνε λουκανικα κ να του αρπαξε στο ψησιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Thanosfouskas είπε Το θέμα μου φίλε δεν είναι το ρίσκο.. εννοείται πως αναλαμβάνω την ευθύνη αφού παίρνω την απόφαση μεσω επιλογής δικης μου να την αγοράσω...το θέμα και η ερώτηση που έκανα ήταν συγκεκριμένα με το πώς δουλεύουν οι ανεμιστήρες..δηλ υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνο ο ένας για αρχή π.χ να ξεκινά από 40 βαθμούς θερμοκρασία και στη συνέχεια όταν ξεπεράσει πχ τους 55-60να παίρνει μπρος και ο δεύτερος ανεμνηστιρας με ανεξάρτητες στροφές μεταξύ τους? όπως αναφέρει και το επίσημο site της msi.και η δεύτερη ερώτηση αν είναι κάποιος έμπειρος η έχει ακριβώς την ίδια κάρτα πως του φαίνονται οι εικόνες που έχει δημοσιεύσει το μέλος στην πίσω μεριά της κάρτας οπτικά πάντα με αυτό που φαίνεται..δεν μιλώ για σκόνη αλλά για τα μαύρα εξαρτήματα που έχει από πίσω δεν ξέρω τι είναι τσιπ , πυκνωτές κάτι άλλο? απλά στο μάτι μου από τις φωτογραφίες μου φαίνονται αρπαγμενα...κάποιος που θα έχει την ίδια ακριβώς καρτα η κάποια ανάλογη. Εμπειρία σίγουρα θα με διαφωτίσει στα 2 ερωτήματα που έχω θέσει. ευχαριστω παιδιά και ζητώ συγγνώμη για την επιμονή μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα εύχομαι να βρεθεί κάποιος και να μου δώσει απαντήσεις.. Δεν είναι αρπαγμένα… Η κάρτα θέλει ένα καλό ξεσκόνισμα είτε με δυνατό φυσητήρα ή με σπρει καθαρισμού επαφών και μαλακό πινελάκι.(Το 1ο δεν νομίζω να κάνει δουλειά σε πολυετή σκόνη) Επίσης καλό που υπάρχει ακόμα η ταινία ασφαλείας στην βίδα, Βέβαια σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις και πάστα μετά από τόσα χρόνια. Η gigabyte που σου πρότεινε ένα μέλος έχει backplate και 3 fans ίσως είναι σε καλύτερη κατάσταση αν ζητήσεις φωτογραφίες. Στα 190-200 δεν είναι κακή τιμή σε σχέση με τα 300 που έβρισκες τις 980 πριν 1 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Thanosfouskas είπε Το θέμα μου φίλε δεν είναι το ρίσκο.. εννοείται πως αναλαμβάνω την ευθύνη αφού παίρνω την απόφαση μεσω επιλογής δικης μου να την αγοράσω Είσαι σίγουρος ότι το έχεις μετρήσει σωστά? Πάνω από τις μισές αντίστοιχες που πουλιούνται (δεν ξέρω για την συγκεκριμένη) είναι "φουρνιστές" για να δουλέψουν στον αγοραστή μερικές εβδομάδες και να του σκάσουν στα χέρια του μετά από 2-3 μήνες. Οπότε θα ρίξεις κορώνα-γράμματα για το 200ευρω σου αν το χάσεις. Προτίμησε κάτι 1660ΤΙ που είναι σαφώς γρηγορότερες με εγγύηση που βγαίνουν σε καλές τιμές μεταχειρισμένες τις τελευταίες ημέρες. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Και για την ιστορία, ένα video (στα Γερμανικά..) που δείχνει το Independent fan control στο 21:32: https://youtu.be/4L44R1UKRNA?t=1292 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα