Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ. Και αν την κοπανήσει αυτός με το αμάξι και τα καλά λάστιχα; Για ράδιο σκαρπίνι μου ακούγεται το θέμα.
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για ράδιο σκαρπίνι μου ακούγεται το θέμα. Δε σε ενοχλει η "λογικη " του;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δε σε ενοχλει η "λογικη " του; Εσύ θεωρείς ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ θεωρείς ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Στο ελλαδισταν;100%. 1
bezan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ θεωρείς ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; και ομως μπορει να συμβαινει, εγω παραλογο δεν το βλεπω, αν και δεν το καταλαβαινω ως πραξη , το να παει καποιος να νοικιασει λαστιχα για να περασει κτεο, που πριν καποιος ανεφερε οτι με 20αρικο πας και παιρνεις μεταχειρισμενα ΕΣΤΩ (που και αυτο ειναι επικυνδινο και ουτε αυτο το καταλαβαινω) αλλα και παλι, βλεπωντας πολλους γυρω μου να κανουν παρομοια πραγματα.... δυστιχως πρωτο λοκνταουν, εγω μονιμα ασχολουμαι με τα αυτοκινητα μου, μεχρι τα χριστουγεννα ειχα 3 και το ενα που ηταν καθαρα δικο μου παντα θα εφτιαχνα κατι, θα αλλαζα βελτιωνα κτλ. αφου ημασταν σε λοκνταουν και ηταν εγκυος η γυναικα, ειχα χρονο ελευθερο πολυ. με ειχαν δει στην γειτονια που ασχολιομουν και με ρωτουσαν διαφοροι τωρα για απλες δουλειες τι θελω, αλλαγη λαδια, καμια αλλαγη υγρων φρενων, τπτ δισκοπλακες.... ερχεται ενας και μου λεει, ποσα θες για εργατικα λαδια/φιλτρο? λεω ενα δεκαρικο, οκ λεει, θα σου φερω και ενος φιλου το αμαξι, θα μου βαλεις εμενα λαδια καινουργια, στον αλλον θα βαλεις τα δικα μου και αυτα που ηταν να βαλεις στον αλλον θα μου τα δωσεις εμενα + ενα δεκαρικο για τον πελατη που σου εφερα, και μου κλεινει το ματι. αλλη περιπτωση με τα σωληνακια φρενων, οποιος τα ειχε βιδωσει την τελευταια φορα ειχε φαει τα πασα του εξαερωτηρα, το λεω στο ιδιοκτητη, βαλε κολλα λεει, καλη ομως ετσι, να με βγαλει καμποσο καιρο. και τους 2 τους ειχα διωξει γιατι ειναι καταντια αυτα που αναγραφω παραπανω, αλλα υπαρχουν, και ειναι ανθρωποι ευκαταστατοι φαινομενικα τουλαχιστον, με πολλα κιλα θεωριας περι το πως θα επρεπε να ηταν τα πραγματα για να ειναι ολα σωστα ) 3
dtk-386 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, bezan είπε ερχεται ενας και μου λεει, ποσα θες για εργατικα λαδια/φιλτρο? λεω ενα δεκαρικο, οκ λεει, θα σου φερω και ενος φιλου το αμαξι, θα μου βαλεις εμενα λαδια καινουργια, στον αλλον θα βαλεις τα δικα μου και αυτα που ηταν να βαλεις στον αλλον θα μου τα δωσεις εμενα + ενα δεκαρικο για τον πελατη που σου εφερα, και μου κλεινει το ματι.
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, bezan είπε με 20αρικο πας και παιρνεις μεταχειρισμενα Εχω βαλει με 60 τετραδα.Ο λογος που δε βαζω καινουργια ειναι οτι δε χρησιμοποιω τοσο το αυτοκινητο. Εβαλα,μεταχειρισμενα γιατι ειχα κοψει το ενα και επειδη θα το δανειζα σε ενα φιλο οταν πηγα στο λαστιχαδικο εβαλα τετραδα. 1 ώρα πριν, bezan είπε θα μου βαλεις εμενα λαδια καινουργια, στον αλλον θα βαλεις τα δικα μου δεν πιστευω να ασχοληθηκες παραπερα ; σε αυτον ουτε αερα στα λαστιχα δε θα του εβαζα,ατιμη φαρα οι ελληναρες. 1 ώρα πριν, bezan είπε το να παει καποιος να νοικιασει λαστιχα για να περασει κτεο αυτο,καμια μα καμια λογικη.
bezan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχω βαλει με 60 τετραδα.Ο λογος που δε βαζω καινουργια ειναι οτι δε χρησιμοποιω τοσο το αυτοκινητο. Εβαλα,μεταχειρισμενα γιατι ειχα κοψει το ενα και επειδη θα το δανειζα σε ενα φιλο οταν πηγα στο λαστιχαδικο εβαλα τετραδα. δεν πιστευω να ασχοληθηκες παραπερα ; σε αυτον ουτε αερα στα λαστιχα δε θα του εβαζα,ατιμη φαρα οι ελληναρες. αυτο,καμια μα καμια λογικη. Φυσικα και δεν ασχοληθηκα με κανεναν απο τους 2 2 1
adi32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτοί είναι ικανοί να παίρνουν μετά το λάδι και να τηγανίζουν πατάτες Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από adi32
Gatilaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, tilaverboy είπε Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ. Τόσο απίστευτο να σου φαίνεται ότι γίνεται κάτι τέτοιο; Ξέρετε πόσα αυτοκίνητα περνάνε έτσι ΚΤΕΟ; Σιγά μην πάει ο άλλος να δώσει τέσσερα κατοστάρικα για να αλλάξει λάστιχα. Εάν είναι λαμόγιο ο κάτοχος αυτοκινήτου Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το περάσει το αυτοκίνητο αδιαφορώντας αν είναι σκοτώστρα. Παραξενο δεν μου φαίνεται,εχω δει σε διπλανο διαδρομο στο ΚΤΕΟ οταν περναγα το δικο μου προπερσι το καλοκαίρι να περνάει μια κιτρινη κλουβα vw απο τις παλιές η οποια επιαναν τα φρενα μονο στη δεξιά πλευρά και πισω πηγαινε η λαδιλα σύννεφο,εμενα μου τα ζαλισανε για ενα ημιμπαρο που δεν ειχα πάρει χαμπαρι κ αυτος πηρε το χαρτι κ εφυγε😤
bezan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 γιατρεια δεν υπαρχει, μπορει σε 10-15 χρονια να γινουμε και εμεις ευρωπεζοι και να προσεχουμε παραπανω τα αυτοκινητα μας, αν και το βλεπω δυσκολο, αλλαααα, ποτε δεν ξερεις
geo555 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Η αλήθεια ειναι μια Δεν ελεγχουν αν εχουν περασει ΚΤΕΟ ουτε τα ανασφαλιστα για να μη χασουν τα ψηφουλακια. τη διασταυρωση των στοιχειων ακομα και ενας πρωτοετης φοιτητης μπορει να την κανει, να μην πω μαθητης γυμνασιου/λυκειου γνωσεις SQL.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, adi32 είπε Αυτοί είναι ικανοί να παίρνουν μετά το λάδι και να τηγανίζουν πατάτες Απο αυτούς πρέπει να είχε φάει ο Μποτρίνι όταν έλεγε πως "αυτό ειναι λες και εχει τηγανιστεί σε βαλβολίνη" 18 ώρες πριν, bezan είπε και ομως μπορει να συμβαινει, εγω παραλογο δεν το βλεπω, αν και δεν το καταλαβαινω ως πραξη , το να παει καποιος να νοικιασει λαστιχα για να περασει κτεο, που πριν καποιος ανεφερε οτι με 20αρικο πας και παιρνεις μεταχειρισμενα ΕΣΤΩ (που και αυτο ειναι επικυνδινο και ουτε αυτο το καταλαβαινω) αλλα και παλι, βλεπωντας πολλους γυρω μου να κανουν παρομοια πραγματα.... δυστιχως πρωτο λοκνταουν, εγω μονιμα ασχολουμαι με τα αυτοκινητα μου, μεχρι τα χριστουγεννα ειχα 3 και το ενα που ηταν καθαρα δικο μου παντα θα εφτιαχνα κατι, θα αλλαζα βελτιωνα κτλ. αφου ημασταν σε λοκνταουν και ηταν εγκυος η γυναικα, ειχα χρονο ελευθερο πολυ. με ειχαν δει στην γειτονια που ασχολιομουν και με ρωτουσαν διαφοροι τωρα για απλες δουλειες τι θελω, αλλαγη λαδια, καμια αλλαγη υγρων φρενων, τπτ δισκοπλακες.... ερχεται ενας και μου λεει, ποσα θες για εργατικα λαδια/φιλτρο? λεω ενα δεκαρικο, οκ λεει, θα σου φερω και ενος φιλου το αμαξι, θα μου βαλεις εμενα λαδια καινουργια, στον αλλον θα βαλεις τα δικα μου και αυτα που ηταν να βαλεις στον αλλον θα μου τα δωσεις εμενα + ενα δεκαρικο για τον πελατη που σου εφερα, και μου κλεινει το ματι. αλλη περιπτωση με τα σωληνακια φρενων, οποιος τα ειχε βιδωσει την τελευταια φορα ειχε φαει τα πασα του εξαερωτηρα, το λεω στο ιδιοκτητη, βαλε κολλα λεει, καλη ομως ετσι, να με βγαλει καμποσο καιρο. και τους 2 τους ειχα διωξει γιατι ειναι καταντια αυτα που αναγραφω παραπανω, αλλα υπαρχουν, και ειναι ανθρωποι ευκαταστατοι φαινομενικα τουλαχιστον, με πολλα κιλα θεωριας περι το πως θα επρεπε να ηταν τα πραγματα για να ειναι ολα σωστα ) Έπρεπε όμως να τον ρωτήσεις τι θα έκανε με τα λάδια του φίλου του (που μπορεί να ηταν δεύτερο χέρι απο τον ίδιο κιόλας)
bezan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Έπρεπε όμως να τον ρωτήσεις τι θα έκανε με τα λάδια του φίλου του (που μπορεί να ηταν δεύτερο χέρι απο τον ίδιο κιόλας) α δεν μπαινω σε τετοιες αντιπαραθεσεις ποτε )))))) αμα δειχνει ο αλλος τι ειναι και να μπω σε αντιπαραθεση παλι χαμενος θα βγω γιατι 1000% θα χαλαστω πιο πολυ απο αυτον και δεν θα του αποδειξω και τιποτα...............
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, bezan είπε γιατρεια δεν υπαρχει, μπορει σε 10-15 χρονια να γινουμε και εμεις ευρωπεζοι και να προσεχουμε παραπανω τα αυτοκινητα μας, αν και το βλεπω δυσκολο, αλλαααα, ποτε δεν ξερεις Οσο θεωρουμε οτι ειναι καλο να οδηγαμε ασυντηρητα αυτοκινητα 20ετιας ( και βαλε ) δε θα προκοψουμε. Εδω 4μελης οικογενεια εχει 3 αυτοκινητα,τα οποια δεν τα συντηρουν γιατι "δε βγαινουν". Κτεο ποτε,λαστιχα ποτε,φρενα απο τη μανα τους,αναρτησεις ομοιως και αν βρουνε κανα γειτονα κλεβουν κανα λαδι καλη ( κακη ) ωρα. Και ο χαρος ξεκινα. Πας και με 60 ( 80 ) μεσα στην πολη και μετα φταιει ο απεναντι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα