Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται έλεγχοι.

Ακριβώς αυτό.

Επίσης η εφαρμογή δεν αναφέρει τίποτα για ΚΤΕΟ. Κανονικά θα έπρεπε να έχει το πλήρες ιστορικό των ελέγχων.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χθες το έμαθα. Εάν είναι το αυτοκίνητο μου να περάσει ΚΤΕΟ Αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο καλύτερα να μην περάσει ποτέ ΚΤΕΟ και να το βγάλω σε ακινησία.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fair_play είπε

Ακριβώς αυτό.

Επίσης η εφαρμογή δεν αναφέρει τίποτα για ΚΤΕΟ. Κανονικά θα έπρεπε να έχει το πλήρες ιστορικό των ελέγχων.

Πιθανότατα τη πληροφορία για το ΚΤΕΟ να την παρέχει μόνο η άλλη εφαρμογή που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χ

E?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

daaaaaaaamn

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χθες το έμαθα.

Τι ακριβώς έμαθες χτες? Τα ελαστικά αυτά τα νοικιάζουν μαζί με τις ζάντες, ή σκέτα και πληρώνουν 2 φορές το βουλκανιζατέρ για τοποθέτηση?

Για δώσε info.

Δημοσ.

Μαλιστα,λοιπον παιδια νοικιαζω κ εγω 13αρια,4μπουλονα με λαστιχα ενος ετους οποιος θελει ενα 20αρικακι ανα περασμα στο ΚΤΕΟ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Πιθανότατα τη πληροφορία για το ΚΤΕΟ να την παρέχει μόνο η άλλη εφαρμογή που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Χαζό μου φαίνεται. Αν φαίνονταν στην εφαρμογή των πολιτών, ένας υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να έχει μια εικόνα για το αυτοκίνητο

Επεξ/σία από fair_play
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fair_play είπε

Χαζό μου φαίνεται. Αν φαίνονταν στην εφαρμογή των πολιτών, ένας υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να έχει μια εικόνα για το αυτοκίνητο

Δεν νομίζω πως η εφαρμογή αυτή φτιάχτηκε για την διευκόλυνση των υποψήφιων αγοραστών.

Ο υποψήφιος αγοραστής πάντως μια χαρά μπορεί να δει το ιστορικό από το δελτίο ΚΤΕΟ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Τι ακριβώς έμαθες χτες? Τα ελαστικά αυτά τα νοικιάζουν μαζί με τις ζάντες, ή σκέτα και πληρώνουν 2 φορές το βουλκανιζατέρ για τοποθέτηση?

Για δώσε info.

Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ.

1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Μαλιστα,λοιπον παιδια νοικιαζω κ εγω 13αρια,4μπουλονα με λαστιχα ενος ετους οποιος θελει ενα 20αρικακι ανα περασμα στο ΚΤΕΟ.

Τόσο απίστευτο να σου φαίνεται ότι γίνεται κάτι τέτοιο; Ξέρετε πόσα αυτοκίνητα περνάνε έτσι ΚΤΕΟ; Σιγά μην πάει ο άλλος να δώσει τέσσερα κατοστάρικα για να αλλάξει λάστιχα. Εάν είναι λαμόγιο ο κάτοχος αυτοκινήτου Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το περάσει το αυτοκίνητο αδιαφορώντας αν είναι σκοτώστρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ.

μόνο 15€? Νομίζω είναι καλή τιμή.

Πάντως πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος όποιος κάνει τέτοια κόλπα και τσιγκουνεύεται στα λάστιχα. Πάει ο άλλος αγοράζει αυτοκίνητο με αεροτομές, οθόνες και ένα σωρό μ... και όταν είναι να αλλάξει λάστιχα το τρενάρει όσο μπορεί. Πόσο βλάκες;

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα εχει καινουργιο αμαξι, λιγους ρυπους, και οπως και να το κανεις αφου ειναι καινουργιο τοτε ειναι και το καλυτερο

(ειρωνικα το λεω, που εχω τυχει και σε συζητηση για μεταχειρισμενα και καινουργια με φανατικο της BMW που παιρνει μπροστα καλα μονο SHELL βενζινα)))))

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, bezan είπε

με φανατικο της BMW που παιρνει μπροστα καλα μονο SHELL βενζινα)

Kαλησπέρα. Δεν βάζω Shell

Δημοσ.

Όσοι νομίζουν ότι το ΚΤΕΟ - έτσι όπως λειτουργεί - εξυπηρετεί κάτι περισσότερος από τους ιδιοκτήτες τους που εισπράττουν το γαμησιάτικο να το κοιτάξουν. Πεταμένα λεφτά.

Γ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Εγώ πάλι δεν το έμαθα από κάπου (από τρίτο), αλλά ξέρω από πρώτο χέρι πως στα ΚΤΕΟ ποτέ δεν κόβουν για λάστιχα, εκτός και αν είναι τόσο πολύ φθαρμένα που έχουν βγει τα λινά έξω.

Που και πάλι πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να δώσει 15€ "νοίκι" και μετά να ξαναβάλει πάνω τα δικά του κατεστραμμένα, σκέψου μόνο πως από 20€ βρίσκεις ζευγάρι μεταχειρισμένα λάστιχα με τοποθέτηση, δες ένα παράδειγμα:

https://www.car.gr/parts/view/15579229-metaxeirismena-elastika-17565r15-zefgari-pirelli-dot-4413

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...