fair_play Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται έλεγχοι. Ακριβώς αυτό. Επίσης η εφαρμογή δεν αναφέρει τίποτα για ΚΤΕΟ. Κανονικά θα έπρεπε να έχει το πλήρες ιστορικό των ελέγχων.
tilaverboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χθες το έμαθα. Εάν είναι το αυτοκίνητο μου να περάσει ΚΤΕΟ Αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο καλύτερα να μην περάσει ποτέ ΚΤΕΟ και να το βγάλω σε ακινησία. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, fair_play είπε Ακριβώς αυτό. Επίσης η εφαρμογή δεν αναφέρει τίποτα για ΚΤΕΟ. Κανονικά θα έπρεπε να έχει το πλήρες ιστορικό των ελέγχων. Πιθανότατα τη πληροφορία για το ΚΤΕΟ να την παρέχει μόνο η άλλη εφαρμογή που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
bezan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χ E?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? daaaaaaaamn
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Εδώ κάποιοι νοικιάζουν ελαστικά για να περάσουν ΚΤΕΟ τι να λέμε τώρα? Χθες το έμαθα. Τι ακριβώς έμαθες χτες? Τα ελαστικά αυτά τα νοικιάζουν μαζί με τις ζάντες, ή σκέτα και πληρώνουν 2 φορές το βουλκανιζατέρ για τοποθέτηση? Για δώσε info.
Gatilaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μαλιστα,λοιπον παιδια νοικιαζω κ εγω 13αρια,4μπουλονα με λαστιχα ενος ετους οποιος θελει ενα 20αρικακι ανα περασμα στο ΚΤΕΟ.
fair_play Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πιθανότατα τη πληροφορία για το ΚΤΕΟ να την παρέχει μόνο η άλλη εφαρμογή που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Χαζό μου φαίνεται. Αν φαίνονταν στην εφαρμογή των πολιτών, ένας υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να έχει μια εικόνα για το αυτοκίνητο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από fair_play
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, fair_play είπε Χαζό μου φαίνεται. Αν φαίνονταν στην εφαρμογή των πολιτών, ένας υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να έχει μια εικόνα για το αυτοκίνητο Δεν νομίζω πως η εφαρμογή αυτή φτιάχτηκε για την διευκόλυνση των υποψήφιων αγοραστών. Ο υποψήφιος αγοραστής πάντως μια χαρά μπορεί να δει το ιστορικό από το δελτίο ΚΤΕΟ.
tilaverboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τι ακριβώς έμαθες χτες? Τα ελαστικά αυτά τα νοικιάζουν μαζί με τις ζάντες, ή σκέτα και πληρώνουν 2 φορές το βουλκανιζατέρ για τοποθέτηση? Για δώσε info. Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ. 1 ώρα πριν, Gatilaras είπε Μαλιστα,λοιπον παιδια νοικιαζω κ εγω 13αρια,4μπουλονα με λαστιχα ενος ετους οποιος θελει ενα 20αρικακι ανα περασμα στο ΚΤΕΟ. Τόσο απίστευτο να σου φαίνεται ότι γίνεται κάτι τέτοιο; Ξέρετε πόσα αυτοκίνητα περνάνε έτσι ΚΤΕΟ; Σιγά μην πάει ο άλλος να δώσει τέσσερα κατοστάρικα για να αλλάξει λάστιχα. Εάν είναι λαμόγιο ο κάτοχος αυτοκινήτου Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το περάσει το αυτοκίνητο αδιαφορώντας αν είναι σκοτώστρα. 1
Bitbit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ. μόνο 15€? Νομίζω είναι καλή τιμή. Πάντως πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος όποιος κάνει τέτοια κόλπα και τσιγκουνεύεται στα λάστιχα. Πάει ο άλλος αγοράζει αυτοκίνητο με αεροτομές, οθόνες και ένα σωρό μ... και όταν είναι να αλλάξει λάστιχα το τρενάρει όσο μπορεί. Πόσο βλάκες; 1
bezan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 ναι αλλα εχει καινουργιο αμαξι, λιγους ρυπους, και οπως και να το κανεις αφου ειναι καινουργιο τοτε ειναι και το καλυτερο (ειρωνικα το λεω, που εχω τυχει και σε συζητηση για μεταχειρισμενα και καινουργια με φανατικο της BMW που παιρνει μπροστα καλα μονο SHELL βενζινα)))))
Nabuko Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, bezan είπε με φανατικο της BMW που παιρνει μπροστα καλα μονο SHELL βενζινα) Kαλησπέρα. Δεν βάζω Shell
bezan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 δεν ειπα για σενα κατι )))))))))))))))))) αχχαχαχαχαχαχαχα
chill Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Όσοι νομίζουν ότι το ΚΤΕΟ - έτσι όπως λειτουργεί - εξυπηρετεί κάτι περισσότερος από τους ιδιοκτήτες τους που εισπράττουν το γαμησιάτικο να το κοιτάξουν. Πεταμένα λεφτά. Γ 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Δεν μπορώ να πω παραπάνω έμαθα ότι μπορείς να δανειστείς λάστιχα μαζί με την ζάντες να πας να περάσεις ΚΤΕΟ και να τα επιστρέψεις πίσω στο βουλκανιζατέρ. Χρέωση 15 ευρώ. Εγώ πάλι δεν το έμαθα από κάπου (από τρίτο), αλλά ξέρω από πρώτο χέρι πως στα ΚΤΕΟ ποτέ δεν κόβουν για λάστιχα, εκτός και αν είναι τόσο πολύ φθαρμένα που έχουν βγει τα λινά έξω. Που και πάλι πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να δώσει 15€ "νοίκι" και μετά να ξαναβάλει πάνω τα δικά του κατεστραμμένα, σκέψου μόνο πως από 20€ βρίσκεις ζευγάρι μεταχειρισμένα λάστιχα με τοποθέτηση, δες ένα παράδειγμα: https://www.car.gr/parts/view/15579229-metaxeirismena-elastika-17565r15-zefgari-pirelli-dot-4413
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα