Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Μας μαρανε και το ΚΤΕΟ.

Άντε μας μάρανε και αυτό δεν χαλάω χατίρι 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bezan είπε

Καθολου αστειο φιλε μου, μου εχει κανει και προταση μαντρας να γυρισω τα χιλιομετρα στο αμαξι μου για να το πουλησω. Πολλοι αγοραστες δεν το ψάχνουν γιατι ειναι πονοκέφαλος να βρεις τα προηγούμενα χρονια με ποσα χιλιομετρα περνουσε το αμαξι καθε φορα κτεο και να τα διασταυρώσεις με τα κατεβασμενα χιλιόμετρα

Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες, δεν έγραψε πως είναι αστείο η δήλωση ότι γυρίζουν τα χλμ, έγραψε πως είναι αστείο η δήλωση ότι δεν περνάνε κτεο για να μπορέσουν να γυρίσουν τα χλμ όταν τα πουλήσουν.

Επίσης δεν είναι καθόλου "πονοκέφαλος" να βρεις "τα προηγούμενα χρονια με ποσα χιλιομετρα περνουσε το αμαξι καθε φορα κτεο και να τα διασταυρώσεις με τα κατεβασμενα χιλιόμετρα", ακόμα και για τον πιο ανίδεο μια ματιά στο δελτίο κτεο και στο καντράν αρκεί για να βγάλει συμπέρασμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες, δεν έγραψε πως είναι αστείο η δήλωση ότι γυρίζουν τα χλμ, έγραψε πως είναι αστείο η δήλωση ότι δεν περνάνε κτεο για να μπορέσουν να γυρίσουν τα χλμ όταν τα πουλήσουν.

Επίσης δεν είναι καθόλου "πονοκέφαλος" να βρεις "τα προηγούμενα χρονια με ποσα χιλιομετρα περνουσε το αμαξι καθε φορα κτεο και να τα διασταυρώσεις με τα κατεβασμενα χιλιόμετρα", ακόμα και για τον πιο ανίδεο μια ματιά στο δελτίο κτεο και στο καντράν αρκεί για να βγάλει συμπέρασμα.

Για το πρωτο σκελος εαν τα καταλαβα λαθος τοτε λαθος μου.

Για τπ δευτερο ουτε για εμενα ειναι δυσκολο. Πολλοι δεν ασχολουνται απλα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bezan είπε

Για τπ δευτερο ουτε για εμενα ειναι δυσκολο. Πολλοι δεν ασχολουνται απλα. 

Άλλο είχες γράψει πριν όμως, πως είναι πονοκέφαλος η αντιπαράθεση των χλμ στο κοντέρ και στο δελτίο κτεο, και όχι ότι πολλοί δεν ασχολούνται καν (και μετά ανοίγουν θέμα στο auto=moto με τίτλο "με εξαπάτησαν" :D )

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άλλο είχες γράψει πριν όμως, πως είναι πονοκέφαλος η αντιπαράθεση των χλμ στο κοντέρ και στο δελτίο κτεο, και όχι ότι πολλοί δεν ασχολούνται καν (και μετά ανοίγουν θέμα στο auto=moto με τίτλο "με εξαπάτησαν" :D )

Αχαχαχα, αυτο ακριβως.

Δημοσ.

Εμενα οταν περασα με περασαν χαριστικα, γιατι λεει ειχα σπασμενο το ενα απο τα πισω φαναρια...

Αλλοι εχουν βαλει κινητηρες 2πλασιου κυβισμου, με ξυμενα σειριακα, και χωρις καταλυτες, και περνανε με ενα 50ρικο...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εμενα οταν περασα με περασαν χαριστικα, γιατι λεει ειχα σπασμενο το ενα απο τα πισω φαναρια...

Αλλοι εχουν βαλει κινητηρες 2πλασιου κυβισμου, με ξυμενα σειριακα, και χωρις καταλυτες, και περνανε με ενα 50ρικο...

Εχω πετύχει απίστευτα χρέπια που έχουν σηματάκι ΚΤΕΟ και πάντα απορούσα πως περνάνε.

Δημοσ.

η εμπειρία μου από 2 πρόσφατα περιστατικά (αυτού του μήνα) δείχνει ότι έλεγχος γίνεται πάντως. Κι αν είναι να κοπεί κάτι κόβεται.

δε θα αναφέρω λεπτομέρειες αλλά το σπαστικό είναι όταν πάνε να σε κόψουν για κάτι και αν βγεις μια βόλτα δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις αυτοκίνητα με αυτό το.... "χαρακτηριστικό" . Κι εδώ απορείς, αυτοι ρε γαμώτο πως περάσανε κι εμένα θέλουν να με κόψουν; η ερώτηση είναι ρητορική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστή μου με αμάξι αγορασμενο καινούργιο το 2002 έχει περάσει μέχρι σήμερα μόνο μια φορά ΚΤΕΟ.

Εχει εξοικονομήσει 450 €.

Τι δεν έχει κάνει καλά;

Επεξ/σία από fair_play
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, fair_play είπε

Γνωστή μου με αμάξι αγορασμενο καινούργιο το 2002 έχει περάσει μέχρι σήμερα μόνο μια φορά ΚΤΕΟ.

Εχει εξοικονομήσει 450 €.

Τι δεν έχει κάνει καλά;

Περίμενε λίγο ακόμα και θα δεις όταν ισχύσει αυτό 😄

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα περιμένω λίγο.

Παρεμπιπτόντως το άρθρο έγραφε "μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2022" και ουσιαστικά ήταν διαφήμιση online πλατφόρμας ασφαλειών.

Πάντως μακάρι να υπήρχε ηλεκτρονική ταυτότητα οχήματος. Θα προστάτευε και υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων από απατεώνες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν χρειάζεται να περιμένει, είναι ήδη σε λειτουργία η συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά από μόνη της δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα.

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/opencar

Capture_Yaris.JPG

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν χρειάζεται να περιμένει, είναι ήδη σε λειτουργία η συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά από μόνη της δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα.

Το Open car είναι για τους πολίτες, εγώ αναφέρομαι στην εφαρμογή Audit Car που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στο οποίο φαίνεται αν πέρασε ΚΤΕΟ ή όχι (και πολλές άλλες πληροφορίες επίσης)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το Open car είναι για τους πολίτες, εγώ αναφέρομαι στην εφαρμογή Audit Car που είναι για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στο οποίο φαίνεται αν πέρασε ΚΤΕΟ ή όχι (και πολλές άλλες πληροφορίες επίσης)

Κάπου διάβασα ότι βγήκαν μαζί αυτά τα δύο, άλλο που εμείς σαν πολίτες έχουμε πρόσβαση μόνο στο open car.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται έλεγχοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...