Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση. Κάθε μέρα πετυχαίνω αυτοκίνητα που δεν έχουν φανάρια/φώτα, βγάζουν μαυρίλα από πίσω, τους λείπουν σχάρες κτλ

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν νοιάζει κανέναν αν κυκλοφορούν επικίνδυνα χρέπια ή και απολύτως ασφαλή οχήματα που απλά δεν περνάνε ΚΤΕΟ. Ούτε τους ενδιαφέρουν αν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Άλλο πράγμα τους ενδιαφέρει και έχει αναφερθεί πάνω από 1 φορά στο άρθρο.

Αυτό

Την ίδια στιγμή οι απώλειες για τα κρατικά ταμεία ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ

Η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά από την πολιτεία, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει διάθεση να το δούμε σε επίπεδο ασφάλειας στους δρόμους. Γιατί αν όντως είχαν αυτό ως σκέψη, θα είχαν εντοπιστεί όλοι με μια απλή διασταύρωση από χρόνια.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να κυκλοφορουνε και σε αλλες ευρωπαικες χωρες αυτοκινητα χωρις το αντιστοιχο ΚΤΕΟ...?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός 

Screenshot_20220319-205712-01.jpeg

IMG_20200212_162332~01-01.jpeg

Ε ναι αλλά αν κυκλοφορείς με αυτό το αμάξι τακτικά, το πρώτο μπλόκο που θα πετύχεις σε έχει σταματήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GodzillaCover είπε

Ε ναι αλλά αν κυκλοφορείς με αυτό το αμάξι τακτικά, το πρώτο μπλόκο που θα πετύχεις σε έχει σταματήσει.

Τα έχω δει αρκετές φορές στη βουλιαγμένης μέρα μεσημέρι 

Δημοσ.

Αυτά σαν το παραπάνω το σάπιο, είναι λίγα. Τα περισσότερα από τα 1,8 εκατ. που αναφέρει το άρθρο είναι αυτοκίνητα που δεν τα παρατηρείς εύκολα εξωτερικά, αλλά αν τα πήγαινες και τα κούμπωνες σε μηχανήματα και διαγνωστικά, θα βαρούσαν όλα κόκκινο.

• Like 4
Δημοσ.

Μεγάλη μερίδα δεν τα περνάει ΚΤΕΟ ώστε όταν αποφασίσουν να το πουλήσουν να "γυρίσουν" πρώτα τα χιλιόμετρα σε πολύ λιγότερα από όσα πραγματικά έχει και μετά το περνάν ΚΤΕΟ και φαίνονται καταγεγραμμένα τα "πειραγμένα" χιλιόμετρα. Και μετά σου φαίνεται περίεργο που όχημα 10ετίας έχει μόνο 30κάτι χιλιάδες χλμ αλλά σου λέει να να κοίτα, φαίνεται από το ΚΤΕΟ

• Thanks 1
Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται απίστευτα μεγάλος ο αριθμός. δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Βλέπω που και που σαράβαλα στο δρόμο αλλά και πάλι δεν είναι τόσα.

το να μη περνανε κτεο για να μπορουν να γυρίσουν τα χιλιόμετρα όταν τα πουλήσουν, μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου ακούγεται μεγάλο το νούμερο.Μάλλον τα παραλέει ο κυριούλης .Απο την άλλη μας λεει για τους κινδύνους που είναι αυτά που δεν περνάνε ΚΤΕΟ αλλά δεν μας λεει και πόσα κόβονται απο τους ελέγχους.Κάπου είχα δει ένα διψήφιο νούμερο.

Το βρηκα 

https://www.newsauto.gr/news/apokalipsi-gia-kteo-se-166-ekat-elegchous-kopikan-molis-21-aftokinita/

Σε 1,66 εκατ. ελέγχους κόπηκαν μόλις 21 αυτοκίνητα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Και εμένα μου ακούγεται μεγάλο το νούμερο.Μάλλον τα παραλέει ο κυριούλης .Απο την άλλη μας λεει για τους κινδύνους που είναι αυτά που δεν περνάνε ΚΤΕΟ αλλά δεν μας λεει και πόσα κόβονται απο τους ελέγχους.Κάπου είχα δει ένα διψήφιο νούμερο.

Το βρηκα 

https://www.newsauto.gr/news/apokalipsi-gia-kteo-se-166-ekat-elegchous-kopikan-molis-21-aftokinita/

Σε 1,66 εκατ. ελέγχους κόπηκαν μόλις 21 αυτοκίνητα!

Clickbait ο τίτλος, στην πραγματικότητα αυτά που κόπηκαν ήταν 72.788, δλδ βρέθηκε σοβαρή έλλειψη οπότε προβλέπεται επανέλεγχος μέσα σε 20-30 ημέρες.

21 ήταν τα αυτοκίνητα στα οποία βρέθηκαν επικίνδυνες ελλείψεις που προβλέπουν ακινητοποίηση, δλδ το ΚΤΕΟ καλεί τροχαία η οποία αφαιρεί άδεια+πινακίδες, και ο οδηγός το πάει στο συνεργείο με οδική.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/3/2022 στις 12:18 ΠΜ, Bitbit είπε

εμένα μου φαίνεται απίστευτα μεγάλος ο αριθμός. δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Βλέπω που και που σαράβαλα στο δρόμο αλλά και πάλι δεν είναι τόσα.

το να μη περνανε κτεο για να μπορουν να γυρίσουν τα χιλιόμετρα όταν τα πουλήσουν, μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο.

Καθολου αστειο φιλε μου, μου εχει κανει και προταση μαντρας να γυρισω τα χιλιομετρα στο αμαξι μου για να το πουλησω. Πολλοι αγοραστες δεν το ψάχνουν γιατι ειναι πονοκέφαλος να βρεις τα προηγούμενα χρονια με ποσα χιλιομετρα περνουσε το αμαξι καθε φορα κτεο και να τα διασταυρώσεις με τα κατεβασμενα χιλιόμετρα

Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 10:12 ΜΜ, MAFAKA είπε

Εδώ περνάνε δίπλα από περιπολικά χωρίς πινακίδες και δεν τους σταματάνε...

Α μπράβο πες τα κατά τα άλλα το ΚΤΕΟ μας μάρανε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...