MariosApc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εβαλα νεα γραμμη wind 100,ήρθε ο τεχνικός την παρασκευή να κάνει τις ρυθμίσεις και δεν έδινε ip.Το ειπε στους τεχνικούς και ακόμα και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.Πήρα τηλέφωνο να μιλήσω με εξυπηρέτηση πελατών και το μόνο που μου είπαν είναι οτι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα τεχνικών.Εχει συμβεί σε κανέναν,έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο,υπάρχει κάποια λύση από μεριάς μου;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εχεις υπογραψεις; Κοιτα μην αρχίσουν να σου στέλνουν και λογαριασμούς
MariosApc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εχεις υπογραψεις; Κοιτα μην αρχίσουν να σου στέλνουν και λογαριασμούς Υπέγραψα στην αρχη για να κανω το συμβόλαιο γιατί είναι νέος αριθμός σε νέο σπίτι κλπ
geoavlonitis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Απο μεριας σου δεν υπαρχει τιποτα για να γινει, πρεπει να παει ο τεχνικος της ιδιοκτητριας εταιριας της καμπινας (υποθετω οτι η καμπινα ειναι του ΟΤΕ, αρα μιλαμε για τεχνικο του ΟΤΕ) για να ρυθμισει την υπηρεσια σου. Επισης, σου εχει ερθει μηνυμα στο κινητο που να λεει οτι ενεργοποιηθηκες; Απο τοτε μετραει η εναρξη του συμβολαιου και κατα συνεπεια η εκδοση λογαριασμων.
MariosApc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Οχι,δεν μου εχει ερθει μηνυμα ενεργοποιησης.Το θεμα ειναι ποτε θα εχω ιντερνετ και ηταν πολυ καλο ντιλ,26 ευρω 100 οπτικη ινα με φοιτητικο.
hln3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, MariosApc είπε Εβαλα νεα γραμμη wind 100,ήρθε ο τεχνικός την παρασκευή να κάνει τις ρυθμίσεις και δεν έδινε ip.Το ειπε στους τεχνικούς και ακόμα και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.Πήρα τηλέφωνο να μιλήσω με εξυπηρέτηση πελατών και το μόνο που μου είπαν είναι οτι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα τεχνικών.Εχει συμβεί σε κανέναν,έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο,υπάρχει κάποια λύση από μεριάς μου; Ζήτα δεδομένα δωρεάν σε κινητό wind για να την παλέψεις οσο φτιάχνουν την βλάβη.
stcp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, MariosApc είπε Εβαλα νεα γραμμη wind 100,ήρθε ο τεχνικός την παρασκευή να κάνει τις ρυθμίσεις και δεν έδινε ip.Το ειπε στους τεχνικούς και ακόμα και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.Πήρα τηλέφωνο να μιλήσω με εξυπηρέτηση πελατών και το μόνο που μου είπαν είναι οτι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα τεχνικών.Εχει συμβεί σε κανέναν,έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο,υπάρχει κάποια λύση από μεριάς μου; Ναι, ειχα κατι αντιστοιχο σε μεταφορα γραμμης προσφατα, με vodafone παροχο. Εστειλαν βλαβη στον ΟΤΕ, σε 3 μερες ηρθαν και ημουν οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα