Προς το περιεχόμενο

Η Samsung S95B είναι η πρώτη τηλεόραση QD-OLED της εταιρείας

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Τι σχέση έχουν τα windows με την υποστήριξη dv στις τηλεοράσεις?

Χρησιμοποιω την τηλεοραση για να βλεπω ταινιες και σειρες στον υπολογιστη. Οποτε DV περιεχομενο δεν μπορω να δω ακομα γιατι τα Windows τον παιζουν. Μονο ο,τι υπαρχει στο Netflix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Έχουν ανακοινώσει επισήμως όμως ότι η εγγύηση θα καλύπτει burn-in, μέχρι και στις 34αρες οθόνες που θα λιώνουν στη στατική εικόνα σε σχέση με τις τηλεοράσεις. 

Οι υπόλοιποι (LG/Sony/κτλπ) καλύπτουν επισήμως?

------------------------

Δεν δίνει η samsung καμιά 3ετη εγγύηση burn in free.

Προφανώς αναφέρεσαι στο gaming monitor της DELL. Την εγγύση την δίνει η DELL.

Και αυτή όχι δωρεάν, αφού εάν το ψάξεις λίγο, θα διαπιστώσεις πως για να έχεις 3ετή κάλυψη burn in, θα πρέπει να αγοράσεις και το : "3-Year Advanced Exchange Service and Premium Panel Exchange (Including coverage for OLED burn in)"

Αυτή την κάλυψη, θα την πληρώσεις όμως 1130 ευρώ παραπάνω στην τιμή.

Τώρα οι κακές γλώσσες θα έλεγαν πως αν την σκίσεις στα Games και στα στατικά, σε ενάμιση χρόνο παθαίνεις Burn in, αφού ζητάνε άλλη μία οθόνη για κόστος κάλυψης, για να έχεις τριετή κάλυψη Burn in.  😄

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-03-20 162949.jpg

Επεξ/σία από warewolf
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Αμαζόν βλέπω τις 65 ίντσες στα 2997 δολάρια  . Ευτυχώς, να δώσει κάποιο ανταγωνισμό στη Sony όσον αφορά τις qd-oled που θα λανσάρει την δικιά της γύρω στα 4 χιλιάρικα 

Για το burn in η LG νομίζω δίνει πενταετή στο πάνελ από LG G1 και μετά . Βέβαια οι εγγυήσεις δεν είναι ίδιες παντού 

Επεξ/σία από Aztec

24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Χρησιμοποιω την τηλεοραση για να βλεπω ταινιες και σειρες στον υπολογιστη. Οποτε DV περιεχομενο δεν μπορω να δω ακομα γιατι τα Windows τον παιζουν. Μονο ο,τι υπαρχει στο Netflix.

Μπορεις με στικακι ή σκληρο δισκο νομιζω απευθειας στην τηλεοραση.

• Like 1

• Super Moderators
30 minutes ago, warewolf said:

Δεν δίνει η samsung καμιά 3ετη εγγύηση burn in free.

Προφανώς αναφέρεσαι στο gaming monitor της DELL. Την εγγύση την δίνει η DELL.

Damn, δεν το είχα προσέξει αυτό, my bad, υπέθεσα ότι δεν είναι εξτρα και ότι θα είναι και στις Samsung.

Παίρνεις μία 65 της σειράς στα 700-800 και είσαι μια χαρά ...ακόμα και οι φθηνές έιναι αψογες. Τωρα οκ αν εχεις πηγή και είσαι απαιτητικός ψαχνεσαι παραπάνω αλλα δεν εχει και πολύ νοημα. Εδω κατι χαι σενς παιζουν καλα. Σιγα τα ωα

20 ώρες πριν, oldnew είπε

Είναι qd oled, δεν είναι "απλή" oled. Εχει 2 οθόνες, η μια πάνω στην αλλη σαν σάντουιτς, η 1η lcd ασπρόμαυρη  και η 2η oled. Η όλη ιστορία θεωρηται πολύ ανώτερη στα χαρτιά σε σχεση με oled. Πολυ μεγαλύτερη φωτεινότητα (πλεον κάνει και για ηλιόλουστα σαλόνια), και χωρίς να ρίχνει φωτεινότητα όπως κάνουν ολες οι oled αν τις έχεις ψηλά στη φωτεινότητα για ωρα, επίσης μικρότερο κίνδυνο burn in σε σχέση με oled, καλύτερα χρώματα κλπ

Εμ, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις έχεις μπερδευτεί με άλλη τεχνολογία. 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Εμ, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις έχεις μπερδευτεί με άλλη τεχνολογία. 🙂

Ετσι φαίνεται.. Mea culpa.. :)

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

4 ώρες πριν, bvb7 είπε

Μπορεις με στικακι ή σκληρο δισκο νομιζω απευθειας στην τηλεοραση.

Καλή σκέψη, θα το δοκιμάσω.

Τώρα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την παραπάνω φωτεινότητα δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει. Ναι θα είναι καλύτερα σε δωμάτια με αρκετό φως, αλλά το βράδυ δεν θα παλεύεται με τους υπότιτλους. Η OLED που έχω τώρα, όταν βάζω να παίξει HDR ταινία, οι υπότιτλοι είναι τόσο φωτεινοί, που μετά από λίγη ώρα πονάνε τα μάτια μου. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιπλέον φωτεινότητα.

27 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τώρα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την παραπάνω φωτεινότητα δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει. Ναι θα είναι καλύτερα σε δωμάτια με αρκετό φως, αλλά το βράδυ δεν θα παλεύεται με τους υπότιτλους. Η OLED που έχω τώρα, όταν βάζω να παίξει HDR ταινία, οι υπότιτλοι είναι τόσο φωτεινοί, που μετά από λίγη ώρα πονάνε τα μάτια μου. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιπλέον φωτεινότητα.

Αμα το πρόβλημα με την υψηλή φωτεινότητα το έχεις στο Netflix, κάνε τους υπόλοιπους γκρι αντί για λευκους, υπάρχει τρόπος google it. 

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Στις 20/3/2022 στις 9:45 ΜΜ, oldnew είπε

Αμα το πρόβλημα με την υψηλή φωτεινότητα το έχεις στο Netflix, κάνε τους υπόλοιπους γκρι αντί για λευκους, υπάρχει τρόπος google it. 

Θα πρεπει καθε φορα να τους αλλαζω χρωμα αναλογα με το περιεχομενο. Οι γκρι υποτιτλοι σε ταινιες χωρις HDR δεν φαινονται.

3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θα πρεπει καθε φορα να τους αλλαζω χρωμα αναλογα με το περιεχομενο. Οι γκρι υποτιτλοι σε ταινιες χωρις HDR δεν φαινονται.

Εγω που το εχω κανει, δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα πάντως.. Εγώ το έκανα για το blooming. Με γκρι εξαφανίζεται. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Στις 19/3/2022 στις 6:30 ΜΜ, Backpacker είπε

Δεν προσφέρει κάτι το ανώτερο στην συγκεκριμένη φάση για να την προτιμήσει κάποιος έναντι των LG και SONY που είναι στην μισή τιμή και χαμηλότερα. 

Την lg τη πατάει πατόκορφα.. μην επηρεαζεσαι απο καποια site που τους τα σκαει η lg... τωρα για τη sony περιμενουμε την A95k που εκει θα κριθει η πρωτια..Αν και δε τη γουσταρω καθόλου τη samsung  η συγκεκριμενη Qoled ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί με αισθητή διαφορα και χωρίς καλιμπραρισμα out of the box ειναι ήδη εξαιρετικη....θελουμε ανταγωνισμό τωρα για να πεσει η τιμη της οσο το δυνατον γρηγοροτερα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...