afragorn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, micos000 είπε Όχι Ναι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα πάμε για το άλλο πακέτο των 10€ με αποκωδικοποιητή που έχει τουλάχιστον και disney+.
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Μπορείς να πάρεις και hiaomi tv stick αν θέλεις αλλά αν σε βολεύει και το πακέτο των 10€ τότε μια χαρά. 1
afragorn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Στις 2/10/2024 στις 8:20 ΜΜ, micos000 είπε Μπορείς να πάρεις και hiaomi tv stick αν θέλεις αλλά αν σε βολεύει και το πακέτο των 10€ τότε μια χαρά. Βρήκα το παλιό μου boxάκι οπότε βολεύτηκα. Μήπως γνωρίζεις αν τα ακριβότερα προγράμματα βγάζουν ανάλυση 4Κ ή γενικά παίζει μόνο HD; Γιατί δε βρίσκω κάτι στο ίντερνετ.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, afragorn είπε Μήπως γνωρίζεις αν τα ακριβότερα προγράμματα βγάζουν ανάλυση 4Κ ή γενικά παίζει μόνο HD; Δε νομίζω να ανοίγει μεγαλύτερες αναλύσεις. Η vodafone αναφέρει σαν διαφορές τα εξής. 1
afragorn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Δε νομίζω να ανοίγει μεγαλύτερες αναλύσεις. Η vodafone αναφέρει σαν διαφορές τα εξής. Αυτά είχα δει και εγώ, σε ευχαριστώ.
DimitrisM. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Εχει καποιος θεμα με την εφαρμογη σε tv box? Μου εμφανιζει σφαλμα tag006 ενω σε κινητο και sony tv με android παιζει κανονικα.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δες ποια έκδοση είναι στο μποξάκι μήπως θέλει ενημέρωση.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δεν έχω Vodaphone tv αλλά εχδυο μποξάκι στο σπίτι οπότε θα το κατεβάσω να δω αν το βγάζει και σε μένα.
DimitrisM. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Μολις επανηλθε. Δεν ξερω τι εφταιξε, το προβλημα οπως προειπα εντοπιστηκλε σημερα (ισως ηταν και τις προηγουμενες μερες διοτι δε βλεπω καθημερινα) μονο σε xiaomi box 1st gen. Αφου ειχα δοκιμασει επανεκκινησεις, καταργηση εγκαταστασης κλπ , επανηλθε μονο του πριν λιγα λεπτα και στα δυο μποξακια που εχω. Micos σ ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.
silve Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη vodafone TV που μου φαίνεται περίεργο αυτό το γεγονός και εξηγούμαι. Μόλις έβαλα home triple play και μου δόθηκαν κωδικοί για να εισέλθω στην εφαρμογή vodafone TV. Το app στο κινητό μόλις συνδέθηκε μου έβγαλε να δημιουργήσω έναν χρήστη πρώτα (όπως ακριβώς στο netflix πχ με τους διαφορετικούς χρήστες) και έπειτα να περιηγηθώ στην εφαρμογή. Όλα καλά. Στη συνέχεια, έχοντας εγκατεστημένη την εφαρμογή vodafone TV στην smart TV μου, δοκίμασα να κάνω το ίδιο. Επίσης συνδέθηκα κανονικά ΧΩΡΙΣ όμως να μπορώ να επιλέξω χρήστη ή να δημιουργήσω χρήστη. Απλά συνδέθηκα. Το αποτέλεσμα; Δεν γίνεται συγχρονισμός των αγαπημένων ταινιών μου ή των σειρών πχ που βλέπω από την TV στο κινητό ή αντίστροφα. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω την εφαρμογή vodafone TV από την τηλεόραση και να την ξαναβάλω μήπως κάτι κόλλησε με την επιλογή χρηστών και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Η τηλεόρασή μου είναι μια σύγχρονη Samsung QLED και δεν αντιμετώπιζα παρόμοια θέματα με άλλες εφαρμογές ή λειτουργίες συνδεσιμότητας κλπ. Μήπως δεν είναι "σωστή" η εφαρμογή της vodafone TV στην τηλεόραση και έχει θέμα; Δε μπορώ να το εξηγήσω κάπως. 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα