jimakoylis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Πλέον γίνετε απλά πάνε στις ρυθμίσεις και κανε αναβάθμιση τον απόκωδικοποιητη (πρέπει να τον συνδέσεις με ethernet για την αναβάθμιση) και πλέον υποστηριζετε αν εχεις το Vodafone tv 3 απόκωδικοποιητη εχει android tv οποτε δουλευει κ μετα
Loup-Garou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις απο browser όπως EON & Cosmote?
michalis412 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, Loup-Garou είπε Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις απο browser όπως EON & Cosmote? οχι
eko13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Εχει αλλαξει κατι στην εφαρμογη? Την εχω σε ενα ταμπλετ με παλια εκδοση αντροιντ (5 ή 6 πρεπει να ειναι) και ενω τοσο καιρο μου επαιζε καλα, οταν πηγα τωρα να μπω μπαινει στην εφαρμογη, αλλα οταν πας να δεις κατι σου πεταει σφαλμα και βγαινει. Δοκιμασα παλιοτερες εκδοσεις της εφαρομογης αλλα δεν δουλευουν.
aGka8l Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Στις 28/6/2024 στις 1:47 ΜΜ, Loup-Garou είπε Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις απο browser όπως EON & Cosmote? Στις 28/6/2024 στις 10:05 ΜΜ, michalis412 είπε οχι Nαι μπορείς , απο εδώ https://tv.vodafone.gr/#/
Loup-Garou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, aGka8l είπε Nαι μπορείς , απο εδώ https://tv.vodafone.gr/#/ Tι φάση; Μήπως επειδή είμαι Linux;
12mats Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Εβαλα vodafone tv και ο υπαλληλος στο καταστημα μου είπε 10 ευρω το μήνα.. μου εστειλαν vodafone box και μου χρεωνουν εξτρα 2,5 ευρω το μήνα . δεν το χρειαζομαι γιατι εχω mi box tv. Μπορω να το επιστρεψω και να μην χρεωνομαι ? μιλησα με το τηλεφωνικο και μου τα μασαγαν στην αρχη και μετα πο πιεση μου ειπαν οτι θα με καλεσουν απο το τμημα του εξοπλισμου. Εχει κανει καμια ιδεα τι παιζει?? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2024 από 12mats
kampin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 4/9/2024 στις 4:32 ΜΜ, 12mats είπε Καλησπέρα, Εβαλα vodafone tv και ο υπαλληλος στο καταστημα μου είπε 10 ευρω το μήνα.. μου εστειλαν vodafone box και μου χρεωνουν εξτρα 2,5 ευρω το μήνα . δεν το χρειαζομαι γιατι εχω mi box tv. Μπορω να το επιστρεψω και να μην χρεωνομαι ? μιλησα με το τηλεφωνικο και μου τα μασαγαν στην αρχη και μετα πο πιεση μου ειπαν οτι θα με καλεσουν απο το τμημα του εξοπλισμου. Εχει κανει καμια ιδεα τι παιζει?? είσαι σίγουρος ότι το vodafone παίζει στο mi tv box?
mordred Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 On 04/09/2024 at 16:32, 12mats said: Καλησπέρα, Εβαλα vodafone tv και ο υπαλληλος στο καταστημα μου είπε 10 ευρω το μήνα.. μου εστειλαν vodafone box και μου χρεωνουν εξτρα 2,5 ευρω το μήνα . δεν το χρειαζομαι γιατι εχω mi box tv. Μπορω να το επιστρεψω και να μην χρεωνομαι ? μιλησα με το τηλεφωνικο και μου τα μασαγαν στην αρχη και μετα πο πιεση μου ειπαν οτι θα με καλεσουν απο το τμημα του εξοπλισμου. Εχει κανει καμια ιδεα τι παιζει?? Βασικά υπάρχει Vodafone TV app στη τηλεόραση (αν είναι smart). Κι εγώ δε το χρησιμοποιώ το box Η ερώτησή μου είναι άλλη. Το Vodafone TV app υπάρχει στη TV και παίζει μια χαρά... Αλλάαααα δεν έχει υποστήριξη 5.1. Μέγιστη μλκια
eric_in Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 18/9/2024 στις 8:19 ΜΜ, kampin είπε είσαι σίγουρος ότι το vodafone παίζει στο mi tv box? Mi Box S 1nd Gen παίζει. Δοκιμασμένο. Λογικά παίζει και το 2nd Gen. Στις 27/9/2024 στις 3:06 ΜΜ, mordred είπε Βασικά υπάρχει Vodafone TV app στη τηλεόραση (αν είναι smart). Κι εγώ δε το χρησιμοποιώ το box Η ερώτησή μου είναι άλλη. Το Vodafone TV app υπάρχει στη TV και παίζει μια χαρά... Αλλάαααα δεν έχει υποστήριξη 5.1. Μέγιστη μλκια Vodafone TV app λογικά μόνο σε android smart tv. Σε LG smart πχ δεν υπάρχει.
stcp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, eric_in είπε Vodafone TV app λογικά μόνο σε android smart tv. Σε LG smart πχ δεν υπάρχει. Για LG δεν ξερω, αλλα εδω και κανα χρονο υπαρχει app για Samsung TVs και λειτουργει μια χαρα. 1
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν έχει για lg. Για samsung από tizen 4.0 και πάνω. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000 1
mordred Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 21 hours ago, eric_in said: Vodafone TV app λογικά μόνο σε android smart tv. Σε LG smart πχ δεν υπάρχει. Σε Samsung υπάρχει. LG δεν αναφέρει https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/rythmiseis-ploigisi-vodafone-tv/mporo-na-vlepo-to-periechomeno-tis-vodafone-tv-sti-smart-tv-mou
afragorn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 LG ξέρουμε αν θα υπάρξει εφαρμογή; Τώρα που πήρα το φθηνό vodafone tv, μόνο με tv box γίνεται δουλίτσα;
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, afragorn είπε LG ξέρουμε αν θα υπάρξει εφαρμογή; Όχι 1 ώρα πριν, afragorn είπε Τώρα που πήρα το φθηνό vodafone tv, μόνο με tv box γίνεται δουλίτσα; Ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα