stcp Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, djangoz είπε Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τη συμβατότητα του app στις Smart tv; Γιατί πρόκειται να αγοράσω τηλεοράσεις για θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να παιζει χωρις box το app. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε Samsung TVs δεν υπαρχει η εφαρμογη. Χρειαζεται android λειτουργικο. Αν θες να τη δουλεψεις σε Samsung TV πρεπει να βαλεις ενα android box και να την τρεχεις απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η voda γράφει το παρακάτω... Οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο στ smart tv με android tv os μπορείς να το βάλεις. Οι samsung, lg, sony που έχουν δικό τους λειτουργικό δεν παίζουν ("προς το παρόν" όπως λένε αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου μέχρι τότε) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djangoz Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Κι εγώ αφού το έψαξα λίγο αυτό υπέθεσα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 ελαβα μια προφορα απο την vodafone με σταθερο και εβαλα vodafone tv η τηλεοραση δεν ειναι smart μου ειπε δεν παιζει ρολο επισης επειδη διαβαζω διαφορα τι γινεται με το wifi του box που δινουν υποστηριζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, johnmadgr είπε ελαβα μια προφορα απο την vodafone με σταθερο και εβαλα vodafone tv η τηλεοραση δεν ειναι smart μου ειπε δεν παιζει ρολο επισης επειδη διαβαζω διαφορα τι γινεται με το wifi του box που δινουν υποστηριζεται? Αν δεν εχει αλλαξει κατι το τελευταιο διαστημα, οχι δεν υποστηριζει wifi, θελει ethernet. Απο τη στιγμη που εχεις box δε σε νοιαζει αν ειναι smart η tv. Αρκει να εχει μια θυρα hdmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, stcp είπε Αν δεν εχει αλλαξει κατι το τελευταιο διαστημα, οχι δεν υποστηριζει wifi, θελει ethernet. Απο τη στιγμη που εχεις box δε σε νοιαζει αν ειναι smart η tv. Αρκει να εχει μια θυρα hdmi. tp link χωρις καλωδια γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, johnmadgr είπε tp link χωρις καλωδια γινεται? Εγω το ειχα για χρονια πανω σε ενα powerline tp link χωρις κανενα προβλημα. Ενσυρματα εννοειται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Ολοφρεσκος και εγω , απο σημερα στο vodafone tv , λιγο μπερδεμα η ενεργοποιηση + disney ( δεν μου ειχαν στειλει password παρα μονο user ). Anyway τα καταφερα , στην Lg ( 55SM8600PLA ) μου δεν υπαρχει app και θα παιζει με τον αποκωδικοποιητή ενω το disney με το native app της tv Στο Mibox εβαλα την εφαρμογη αλλα μου κανει σχεδιακια και εβαλα και την εφαρμογη disney χωριστα . Γενικα ειναι λιγο μπερδεμα η λειτουργια , αλλα θα τα καταφερω που θα παει ? Ερωτημα μπορεις να ρυθμισεις ποια καναλια θα εχει ( να εχεις off καποια δλδ ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 καθε ποσο συχνα γινονται αναβαθμισεις στον αποκωδικοποιητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, johnmadgr είπε καθε ποσο συχνα γινονται αναβαθμισεις στον αποκωδικοποιητη? Μα φυσικά όποτε κριθεί απαραίτητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το Tv Box για το Vodafone TV. Έχω LG OLED 4K TV και όσες σειρές και ταινίες να δοκίμασα, καμία δεν ήταν διαθέσιμη σε 4Κ αλλά μόνο σε HD. Και μιλάω για ότι τελευταίο, την ταινία Elvis και τα House of the dragon. Επίσης δεν είχα και Dolby Atmos στην ηχομπάρα. Και χρησιμοποίησα δικό μου High end HDMI with Ethernet. Τόσο μούφα το κουτάκι; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από aXer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Γιατί δε μιλάς με την Vodafone; Αυτοί είναι οι καθ' όλα αρμόδιοι να σου απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Τι έχεις προσπαθήσει τελευταία; Δεν βγαίνει άκρη με τα αυτόματα συστήματα απαντήσεων, τα τηλεφωνικά και στο Tobi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Όντως. Με τις περικοπές και τα Α. Ι. δεν μπορείς πλέον να μιλήσεις με άνθρωπο. Δεν ξέρω όμως περισσότερα, ας απαντήσει κάποιος που έχει το μποξάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Στις 21/6/2023 στις 3:39 ΜΜ, aXer είπε Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το Tv Box για το Vodafone TV. Έχω LG OLED 4K TV και όσες σειρές και ταινίες να δοκίμασα, καμία δεν ήταν διαθέσιμη σε 4Κ αλλά μόνο σε HD. Και μιλάω για ότι τελευταίο, την ταινία Elvis και τα House of the dragon. Επίσης δεν είχα και Dolby Atmos στην ηχομπάρα. Και χρησιμοποίησα δικό μου High end HDMI with Ethernet. Τόσο μούφα το κουτάκι; Ναι. Τοσο. Δεν το ηξερες πριν το βαλεις? Θες 4Κ σειρες και ταινιες? Δεν σου κανει καμμια απο τις ελληνικες πλατφορμες τοτε. Ουτε η Vodafone, ουτε ο Οτε, ουτε η Nova-ΕΟΝ εχουν 4Κ ταινιες. Για την εξυπηρετηση πελατων δοκιμασε απο την εφαρμογη επικοινωνια με τον προσωπικο συμβουλο. Καποια στιγμη θα σε καλεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα