rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την υπηρεσία του Vodafone TV. Από ότι βλέπω υπάρχει δυνατότητα να κάνεις συνδρομή χωρίς συμβόλαιο (κάτι σαν το Netflix δηλαδή) με 6,30 τον μήνα με την προϋπόθεση πως θα βλέπεις μέσω του αντίστοιχου android/ios app. Από όσο λένε οι όροι χρήσης δεν υπάρχει περιορισμός στον πάροχο του internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς με άλλον πάροχο εκτός Vodafone. Επίσης, θα μπορούσε να τρέξει στο pc μέσω bluestacks; Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι σχετικά με την υπηρεσία ας μου δώσει τα φώτα του.
stcp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, rafinos είπε Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την υπηρεσία του Vodafone TV. Από ότι βλέπω υπάρχει δυνατότητα να κάνεις συνδρομή χωρίς συμβόλαιο (κάτι σαν το Netflix δηλαδή) με 6,30 τον μήνα με την προϋπόθεση πως θα βλέπεις μέσω του αντίστοιχου android/ios app. Από όσο λένε οι όροι χρήσης δεν υπάρχει περιορισμός στον πάροχο του internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς με άλλον πάροχο εκτός Vodafone. Επίσης, θα μπορούσε να τρέξει στο pc μέσω bluestacks; Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι σχετικά με την υπηρεσία ας μου δώσει τα φώτα του. Ναι, λειτουργει η εφαρμογη και με internet απο αλλο παροχο.
rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, stcp είπε Ναι, λειτουργει η εφαρμογη και με internet απο αλλο παροχο. Πάντως τώρα που κατέβασα το BlueStacks για να δοκιμάσω αν μπορώ να τρέξω το app στο pc μου βγάζει ERROR MG007 γιατί η συσκευή φαίνεται ως rooted - jailbroken.
stcp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, rafinos είπε Πάντως τώρα που κατέβασα το BlueStacks για να δοκιμάσω αν μπορώ να τρέξω το app στο pc μου βγάζει ERROR MG007 γιατί η συσκευή φαίνεται ως rooted - jailbroken. To γράφουν και στο site, δεν λειτουργεί σε PC και σε rooted/jailbroken συσκευές.
rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, stcp είπε To γράφουν και στο site, δεν λειτουργεί σε PC και σε rooted/jailbroken συσκευές. Μα το BlueStacks δεν είναι rooted by default 36 λεπτά πριν, rafinos είπε Μα το BlueStacks δεν είναι rooted by default Παιδιά δοκίμασα το LDPlayer και λειτουργεί... το ζήτημα είναι ότι και στο κινητό αλλά και στον emulator δεν μου παρέχονται ταινίες που αναφέρουν στο πρόσφατο δελτίο τύπου τους. Για παράδειγμα βλέπω ότι το "King Richard" κάνει «πρεμιέρα» στις 17/3, αλλά δεν υπάρχει στην εφαρμογή για θέαση. Μήπως είναι μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας με έξτρα χρέωση; 1
Decano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Υπάρχει και app για tv παίζει σε android tvs πολύ καλά
rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Decano είπε Υπάρχει και app για tv παίζει σε android tvs πολύ καλά Τις ταινίες που παρέχονται μόνο για ενοικίαση όπως αυτή που ανέφερα την πληρώνεις έξτρα; Και αν ναι η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη στην μηνιαία συνδρομή χωρίς δέσμευση (το πακέτο των 6.30 ευρώ);
stcp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, rafinos είπε Τις ταινίες που παρέχονται μόνο για ενοικίαση όπως αυτή που ανέφερα την πληρώνεις έξτρα; Και αν ναι η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη στην μηνιαία συνδρομή χωρίς δέσμευση (το πακέτο των 6.30 ευρώ); Μιας και το ανεφερες το κοιταξα τωρα και οντως δε βλεπω στην εφαρμογη δυνατοτητα ενοικιασης ταινιας. Η εφαρμογη εχει σχεδον οτι και το προγραμμα με αποκωδικοποιητη αλλα δεν ειναι το ιδιο. Πχ εγω ειχα το sports πακετο (μεχρι που το κατηργησαν) αλλα στην εφαρμογη δεν υπηρχαν τα Novasports καναλια. 1
palavas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παρέα. Έβαλα πρόσφατα vodafone tv. Ενώ το TV box έχει wifi δεν υποστιριζεται συνδέσει με το wifi αλλά μόνο με καλώδιο και θα γίνει διαθέσιμη και η επιλογή με wifi στο μέλλον μου είπαν. Υπάρχει κάποιος τροπος να συνδεθώ με wifi γιατί η μπριζα είναι μακρυά;
_filippos_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια υλοποίηση, που δεν ξέρω όμως εαν θα λειτουργήσει, είναι να πάρεις έναν φθηνό wifi extender/repeater που να εχει και lan. Παλιά είχα έναν της tplink με lan. Είχα συνδέσει την tv σε αυτό και ασύρματα έβλεπα βίντεο που είχα στον υπολογιστή. Ίσως να λειτουργήσει; Δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από _filippos_
palavas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να δουλέψει. Δεν θα διαβάσει καν πιστεύω την κεραία για να εγκαταστήσει drivers. Εν το μεταξύ όπως ανέφερα έχει δέκτη wifi το box. Απλά για κάποιον λόγο δεν έχουν ενεργοποιήσει την ρύθμιση σύνδεσης με wifi. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από palavas
stcp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, palavas είπε Δεν νομίζω να δουλέψει. Δεν θα διαβάσει καν πιστεύω την κεραία για να εγκαταστήσει drivers. Εν το μεταξύ όπως ανέφερα έχει δέκτη wifi το box. Απλά για κάποιον λόγο δεν έχουν ενεργοποιήσει την ρύθμιση σύνδεσης με wifi. Οι λυσεις που εχεις ειναι 2: 1. Συνδεεις το vodabox σε ενα powerline με καλωδιο δικτυου (εδω και χρονια λενε οτι θα ενεργοποιησουν το wifi αλλα δεν...). 2. Αγοραζεις ενα android box (εκτος αν εχεις android smart TV), κατεβαζεις την εφαρμογη vodafone TV και βλεπεις απο εκει με wifi. Τα εχω κανει και τα 2 και δουλευουν μια χαρα.
palavas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτά σκέφτηκα και γω. Δυστυχώς η LG oled που εχω δεν είναι android TV. Οπότε ούτε εφαρμογή υπάρχει για την Τν. Αν δω όπως λες ότι το λένε χρόνια για το wifi και δεν......,θα πάω σε powerline Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από palavas
stcp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, palavas είπε Αυτά σκέφτηκα και γω. Δυστυχώς η LG oled που εχω δεν είναι android TV. Οπότε ούτε εφαρμογή υπάρχει για την Τν. Αν δω όπως λες ότι το λένε χρόνια για το wifi και δεν......,θα πάω σε powerline Το καλυτερο ειναι ενα καλο powerline με καλωδιο. Στην εφαρμογη μπορει καποια καναλια που εχει το box να μην υπαρχουν (πχ οταν ειχε τα novasports, επαιζαν μονο απο το box).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα