Filiplouis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε μια χαρα ειναι η 1650 τι αλλο να παρεις , αυριο μπορει να μην εχει ο κοσμος ψωμι να φαει και εσυ σκεφτεσαι για καρτα? μηχανακι Φίλε είσαι εκτός θέματος αν θες να βοήθησεις με αυτό που ρώτησα καλώς αν θες να κάνεις πλάκα πήγαινε αλλού
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Filiplouis είπε Φίλε είσαι εκτός θέματος αν θες να βοήθησεις με αυτό που ρώτησα καλώς αν θες να κάνεις πλάκα πήγαινε αλλού 5 λεπτά πριν, Filiplouis είπε Φίλε είσαι εκτός θέματος αν θες να βοήθησεις με αυτό που ρώτησα καλώς αν θες να κάνεις πλάκα πήγαινε αλλού το πηγαινε αλλου να το πεις στους φιλους σου , ενταξει ; 1
radiohead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Filiplouis είπε Φίλε είσαι εκτός θέματος αν θες να βοήθησεις με αυτό που ρώτησα καλώς αν θες να κάνεις πλάκα πήγαινε αλλού Χαβαλέ έκανε μην τρελαίνεσαι. Τη στιγμή που μιλαμε η asrock challenger 6600xt στα 450€ δεν έχει αντίπαλο. Ένας λόγος επιπλέον γιατί το μονιτορ σου υποστηρίζει freesync να πας σε Radeon. Μαζί με τον 5600x θα δεις τρελή διαφορα σε σχέση με το πως ήσουν. 2
Filiplouis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ενταξει κατάλαβα. Triplex1 σορρυ φίλε δεν κατάλαβα ότι έκανες χαβαλέ 2
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Filiplouis είπε Ενταξει κατάλαβα. Triplex1 σορρυ φίλε δεν κατάλαβα ότι έκανες χαβαλέ Εχεις 8 μερες που γραφτηκες εισαι πολυ νεος , αυτα που σε ειπε ο radiohead πιο πανω με μια μητρικη των 90-120 ευρω τιποτα περισσοτερο δεν χρειαζεται
Filiplouis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ενταξει τροφοδοτικό έχω ένα της corsair 550v μου κάνει?
radiohead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Filiplouis είπε Ενταξει τροφοδοτικό έχω ένα της corsair 550v μου κάνει? Ο triplex δεν είδε προφανώς ότι έχεις ήδη μητρική. Το τροφοδοτικό σου θα τα σηκώσει άνετα ναι. 1
triplex1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Ο triplex δεν είδε προφανώς ότι έχεις ήδη μητρική. Το τροφοδοτικό σου θα τα σηκώσει άνετα ναι. ειδα οτι εχει , απλα σκεφτηκα μηπως την εδωσε η θα την δωσει 20 λεπτά πριν, Filiplouis είπε Ενταξει τροφοδοτικό έχω ένα της corsair 550v μου κάνει? ναι 2
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 4:08 ΜΜ, Filiplouis είπε Ενταξει κατάλαβα. Triplex1 σορρυ φίλε δεν κατάλαβα ότι έκανες χαβαλέ Το 1ο που σου έγραψε δεν ήταν καθόλου αστείο. Θα είναι η σκληρή πραγματικότητα από καλοκαίρι και μετά. Τότε μπορείς να πάρεις ότι θέλεις. Τα χρήματα θα είναι άχρηστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα