monotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στη παρέα. Είχα ένα ωραιο site, το οποιο ήταν σε flash ,και πλέον.... είναι σαν να μην έχω! Έχοντας κάποιες γνώσεις σε προγράμματα σχεδιασμού 3d ,graphics(Corel?)photo κτλ, σκέφτηκα πως θα ήταν ωραιο για εμενα,να ΜΑΘΩ και να φτιάξω ένα custom site,απο την αρχή όπως ακριβώς το θέλω. Θέλω να μου προτείνετε με τι θα μπορούσα να ξεκινήσω?Πείτε κάποιο γνωστό δημοφηλες πρόγραμμα, το οποιο μπορώ και αξίζει να ξεκινήσω την αποβλάκωση.(αν γνωρίζετε) -Ευχαριστώ
kinhthra Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, monotis είπε Καλησπέρα στη παρέα. Είχα ένα ωραιο site, το οποιο ήταν σε flash ,και πλέον.... είναι σαν να μην έχω! Έχοντας κάποιες γνώσεις σε προγράμματα σχεδιασμού 3d ,graphics(Corel?)photo κτλ, σκέφτηκα πως θα ήταν ωραιο για εμενα,να ΜΑΘΩ και να φτιάξω ένα custom site,απο την αρχή όπως ακριβώς το θέλω. Θέλω να μου προτείνετε με τι θα μπορούσα να ξεκινήσω?Πείτε κάποιο γνωστό δημοφηλες πρόγραμμα, το οποιο μπορώ και αξίζει να ξεκινήσω την αποβλάκωση.(αν γνωρίζετε) -Ευχαριστώ Αν θέλεις πρόγραμμα websitex5, αν θέλεις δωρεάν, wordpress, joolma
monotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το adobe Dreamwaver ,ειναι λίγο "σκληρο" για αρχάριο όπως εγώ ,καθώς απαιτεί κωδικα. Το website X5 ,δειχνει όμως πραγματικά εύκολο και προσιτό.(νομίζω αντίστοιχο της adobe πρέπει να είναι το Muse)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα