gv Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 ego pali den anisixo ... sxedon olo ton online xrono mou ton katanalono sto insomnia !!!
andrip Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Κάτι σα να λέμε δηλαδή 'θέλω καινούργια σύνδεση κινητού' 'Αααα κυριε θα θέλαμε το εκκαθαριστικό σας, την ταυτότητα σας κλπ κλπ' πολύ normal πράματα δηλαδή, βέβαια. Το οτι το λένε οι ISP δεν πάει να πεί οτι είναι και σωστό. Νόμιμο απλα είναι. ΥΓ. Κι ο πρωθυπουργός μπορεί να λέει οτι το όριο σύνταξης είναι 65, αν δε σ'αρεσει πας σε άλλη χώρα. Νόμιμο είναι, σωστό δεν είναι
karib Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Παρακολουθω τα posts σας. βλεπω οτι διαπιστώνεται ότι όντως υπάρχει προβλημα. Το θέμα ειναι ο τρόπος αντιμετωπισης. Παιδιά, η γνώμη μου ειναι ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό που λέει η παροιμία 'δώσε αέρα στο χωριάτη να ανεβεί και στο κρεβάτι!" Το ότι μας παρέχουν internet δεν θα έπρεπε να σημαινει ότι παρακαλουθουν όλες τις δικτυακές μας συνηθειες. Αγοράζω κάτι. Πρεπει να με ελεγχουν διαρκώς? Τα περι τρομοκρατιας ...προσχηματα. Επειδη υπαρχει τρομοκρατια πρεπει να παρακολυθειτε ολος ο πλανητης? Εχετε καταλάβει ότι έρχονται δύσκολες μέρες για την ιδιωτική μας ζωή αν ο καθένας θεωρείτε καταρχήν ύποπτος? Αντι το ορθού 'αθωος μέχρι αποδείξεως του εναντίου"? Και πρέπει καποτε να παψουμε να ειμαστε παθητικοι. Δεχομαστε δουλικα οτι μας επιβαλουν? Εφόσον εδώ μέσα το 80% αναγνωρίζει ότι υπάρχει προβλημα, το να μην κανουμε τίποτε απολτως ή να μην σκεφτομαστε τρόπους επίλυσης το θεωρώ λάθος. Μια λύση που έχω σκεφτεί είναι να κάνω 3μηνες συνδεσεις. Καθως μαλιστα δεν προσερχομαι σε καταστημα αλλα κανω νεα συνδεση μεσω καταθεσης σε τραπεζα, λεω να στελνω απο δω και περα τα στοιχεια και την φωτοτυπια της ταυτοτητας της αείμνηστης (μας αφησε χρονους...) γιαγιάς μου! Θα ηθελα και μια Proxy λυση. Για πειτε...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 karib εχω διαπιστωσει οτι εισαι πολυ αγχωδης και "ψειρας" ανθρωπος.Σωστα? Η γενικη ιδεα ειναι οτι αν δεν κανεις κατι εγκληματικο δεν πρεπει να προβληματιζεσε σχετικα με παρακολουθησεις κλπ. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι τα e-mail τα ελεγχει το FBI με το συστημα Carnivore αν δεν απατωμαι. Τι να κανουμε?να αλλαζουμε isp καθε τρεις και λιγο?δεν ειναι πρακτικο νομιζω. Μακαρι οι κυβερνησεις να παρακολουθουν τι λεμε.Επιτελους μας αφουγκραζονται Εξ αλλου λεμε δημοσια στα forum τοσο χοντρα πραματα που ειτε αλλαζουμε provider ειτε οχι το...κακο εχει γινει!
andrip Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Η γενικη ιδεα ειναι οτι αν δεν κανεις κατι εγκληματικο δεν πρεπει να προβληματιζεσε σχετικα με παρακολουθησεις Δηλαδή τόσα χρόνια που μας παρακολουθούνε με ότι τροπο μπορουμε (και δε μπορουμε) να φανταστουμε σταμάτησαν οι παρανομίες; Και μη μου πείτε οτι έστω μειώθηκαν γιατί χλωμό το κόβω. Αυτό είναι ένα πρόσχημα για να είμαστε όλοι φακελωμένοι και να ελεγχόμαστε... ΥΓ: Απλά έχουμε διαφορά απόψεων και ελπίζω ο τρόπος μου να μην είναι υποτιμιτικός :wink:
Lyman_Zerga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Η άποψη του stathispap με εξόργισε. Φίλε stathispap, αν δεν έχεις πρόβλημα να παραχωρείς το δικαίωμα της ιδιωτικής σου ζωής (ένα δικαίωμα που προστατεύεται από το νόμο και που κατακτήθηκε με αγώνες), αυτό είναι δικό σου θέμα. Το να αμφισβητείς το γεγονός ότι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα αυτό είναι απλά φασιστικό. (και το γράφω παρόλο που δεν μου αρέσουν οι πολυχρησιμοποιημένες λέξεις). Όταν παει η κοπέλα σου στην τουαλέτα στα clubάκια και την τραβάει η wireless κάμερα που είναι κρυμμένη εκεί, σου αρέσει; Δεν βάζει βόμβα στο club εξ' άλλου! Είναι τόσο εύκολο και φτηνό πια να βάζεις κάμερες και μικρόφονα, που σε λίγο καιρό θα το κάνουν όλοι. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευαίσθητος για αυτό που λέμε προσωπική ζωή. Και για αυτό το λόγο, ούτε οι πολύ καλοί φίλοι μου δεν γνωρίζουν τα πάντα. Πόσο μάλλον σε ένα ηλεκτρονικό μέσο. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό, το φροντίζει. Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα: Φίλε karib, ο proxy είναι πολύ καλή λύση σε ένα απλό επίπεδο. Αν θες πολύ ισχυρή ασφάλεια, χρειάζεσαι ssh tunneling. Σου προτείνς να βρείς κάποιο account σε μηχάνημα πανεπιστημίου (π.χ. με trade, από γνωστούς) και να χρησιμοποιήσεις κάποιο windows tool για εύκολο tunneling. Τα πανεπιστήμια (αυτά που μπορώ να γνωρίζω) παρόλο που έχουν logging μηχανήματα, δεν κάνουν ανάλυση δεδομένων παρα μόνο για administration. Ακόμα, δεν μπορούν να εντοπίσουν ποιός χρησιμοποιεί ποιο μηχάνημα.
karib Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 karib εχω διαπιστωσει οτι εισαι πολυ αγχωδης και "ψειρας" ανθρωπος.Σωστα? Καπως βαρύς ο χαρακτηρισμός σου. Ευαισθητοποιημένος για την προσωπικη μου ελευθερία και την ασφάλεια και αξιοπρέπειά μου είμαι. Δηλαδή τόσα χρόνια που μας παρακολουθούνε με ότι τροπο μπορουμε (και δε μπορουμε) να φανταστουμε σταμάτησαν οι παρανομίες; Και μη μου πείτε οτι έστω μειώθηκαν γιατί χλωμό το κόβω. Αυτό είναι ένα πρόσχημα για να είμαστε όλοι φακελωμένοι και να ελεγχόμαστε... Αυτη ειναι η αλήθεια... Κανενας καλος proxy? Ευχρηστος χωρις προβλήματα?
aetos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Lipon kitate na dite pou to pane siga siga mas evalan tis kameres na mas parakolouthoun kai sou lei istera den mpirazi an den kanis kati kako den pirazi.Telika perasan afto pou ithelan. Kai akoma den exome di TIPOTA.
karib Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Εκτος θεματος αλλά να δω αν θα αφαιρεσουν μετα τους ολυμπιακους τις καμερες απο τους δρομους της αθηνας... Κανενας καλος proxy?
Japan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Αν νομίζετε ότι μόνο από το ίντερνετ μας παρακολουθούν... καλά... Οι αθώες καρτούλες του σούπερ μάρκετ τι νομίζετε πως κάνουν? Άντε σε λίγο θα μας βάλουν και τα τσιπάκια, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα. Αρχίσαν με τους γέρους και τους αρρώστους στην Αμερική, τα σκυλιά εδώ, σε λίγο θα έρθει και η σειρά μας. Είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη, too late να κάνουμε κάτι, εκτός από το να γίνουμε Άμις
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 karib δεν ειναι προσβλητικο να ειναι καποιος αγχωδης και ψειρας,ουτε ηθελα να σε μειωσω. Παντως στο προτελευταιο τευχος του RAM(Μαιου)ειχε θεματα ασφαλειας και ανωνυμιας στο internet. Kαι στο cd εχει και ενα προγραμμα (Steganos Internet Anonym Pro)το οποιο αλλαζει συνεχως proxies! Με ερεθισμα την συζητηση που ανοιξαμε, θα το δοκιμασω αν και με 56αρα συνδεση μαλλον θα σερνομαι.
karib Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 _BASSstarlet_ ok, κανενα προβλημα. Ολοι μαζι ψαχνουμε πως θα διασφαλιστουμε.
karib Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Παιδια διαβασα οτι χρησιμοποιωντας proxy, δεν βλεπουν λεει τα sites που επισκεπτομαστε την ip μας. Ναι, αλλα ομως με τον isp μας τι γίνεται? Ξέρει που σερφαρουμε ή όχι?
wert Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 H λύση είναι απλή Ανοίγουμε σε όλα τα Ελληνικά φόρουμ από ένα θέμα το οποίο θα γίνει και sticky με τίτλο «τρομοκράτες ενωθείτε» Εκεί θα ποστάρουν όλα τα μέλη υποχρεωτικά. :twisted: Πλέον θα είμαστε όλοι τρομοκράτες οπότε δεν χρειάζετε παρακολούθηση. ************************************************** Αφού μας παρακολουθούν δεν ανοίγουμε και ένα ειδικό θέμα να γράφουμε λίγο ποιό ελεύθερα να τους τα λέμε ένα χεράκι να ευχαριστηθούμε τουλάχιστον. :wink: Να βγάλουμε και τα απωθημένα μας. 8)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 wert μισο αστεια μισο σοβαρα κατι παρομοιο δεν κανουμε στο mplampla.gr? Μηπως και αυτολογοκρινομαστε απο φοβο του Μεγαλου Αδερφου?δεν νομιζω. Εννοειται οτι η κρατικη εξουσια αλλα και τα καθε λογης φασιστοειδη, θα χρησιμοποιουν την ευελιξια της πληροφορικης υπερ των συμφεροντων τους. Απο το απογευμα εχω εγκαταστησει το Steganos Internet Anonym,και διαπιστωνω οτι μερικες φορες τα e mail δεν κατεβαινουν με την πρωτη στο Outlook express και το ιδιο συμβαινει και με τον Opera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.