Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαινω τη τρέμουρα με τη σχεδίαση. Λες και αν πάρω το 14 θα το έχω χωρις θήκη;

εμενα με ενδιαφέρει αν θα βαλουν usb-c η οχι. Με έχει κουράσει το lighting τη στιγμή που όλες οι άλλες συσκευές που έχω είναι c.

Αυτό και ο επεξεργαστής. Όλα τα αλλά κουραφέξαλα.

• Like 4
Δημοσ.
2 hours ago, basilis_k6 said:

το απλο ειναι η μοναδικη ναυαρχιδα σε κανονικο μεγεθος

Υπάρχει κάποιος επίσημος ορισμός του "κανονικού" μεγέθους? 

Γιατί κάποια στιγμή ήταν το iPhone 5 για παράδειγμα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Υπάρχει κάποιος επίσημος ορισμός του "κανονικού" μεγέθους? 

Γιατί κάποια στιγμή ήταν το iPhone 5 για παράδειγμα. 

τα τελευταια 8-9 χρόνια ολα τα non max, note κτλ είναι κάτω απο 15cm ύψος. οσο δηλαδη μπορει να πιασει ενα χερι μεσου ανθρώπου. οι κινεζικες φίρμες έχουν (παντα ειχαν βασικα) μεγάλες οθόνες ακομη και στα τηλεφωνα των 100ευρω. αλλα οχι οι μεγάλες εταιριες του χώρου. οι βασικες εκδόσεις παραμένουν σε αυτο το μέγεθος. με την πάροδο του χρόνου χάθηκε αυτο το μέγεθος απο τις budget συσκευες τους, σκόπιμα ισως. επισημα οχι δεν υπαρχει, οπως δεν υπαρχει για την οθόνη υπολογιστη αλλα οι περισσοτεροι εχουμε 22-27 ιντσες (σε 16/9) οπότε κάπου εκει λες ειναι "κανονικο". 

Δημοσ.
6 minutes ago, basilis_k6 said:

οπως δεν υπαρχει για την οθόνη υπολογιστη αλλα οι περισσοτεροι εχουμε 22-27 ιντσες (σε 16/9) οπότε κάπου εκει λες ειναι "κανονικο

Άρα το κανονικό στα κινητά είναι οι οθόνες 6.5+ αφού εκεί είναι οι περισσότεροι. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Άρα το κανονικό στα κινητά είναι οι οθόνες 6.5+ αφού εκεί είναι οι περισσότεροι. 

Για εμενα προσωπικα το 6.1 ειναι ιδανικο αλλα εχω 6.8 το οποιο ειναι λιγο μεγαλο αλλα ειναι μαγεια να εχεις μια τοσο μεγαλη οθονη στα χερια σου.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NickTG είπε

δεν ξερω αν ειναι εκει. οι πωλησεις νομιζω ακομα 50-50 ειναι. ουτως η άλλως δεν ειναι θέμα επιλογής πλέον, η κινα δεν βγαζει 5-6'' τηλέφωνα οπότε θελοντας και μη αγοράζεις μεγαλύτερο αν δεν εχεις λεφτα για iphone/galaxy s. το θέμα ειναι οτι το iphone είχε μεχρι τωρα ΚΑΙ το μειονέκτημα του άθλιου νοτς. αν δεν το εχει μένει μονο η τιμη. με το απλο iphone 11-12-13 να πεφτει τα τελευταια χρόνια γρήγορα κάτω απο τα 700ευρω, αυτος που θέλει ενα καλο τηλέφωνο δεν χρειάζεται πλεόν να κοιτάξει αλλου. το πλεονέκτημα της samsung ήταν η οθόνη, τωρα παει και αυτο. βλέπεις και κάτι ανακοινωσεις για xiaomi 12 στα 799ευρω και γελάς απλα. χαθηκε και η huawei...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά να δεις που στο τέλος και ενώ όλοι λέγαμε πως το 13 pro & max δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα και καλό θα ήταν να περιμένουμε την 14 σειρά pro στο τέλος αυτό που θα προσφέρει η τελευταία θα είναι ένα «πετσοκομμένο» notch και όπως κάθε χρόνο λίγο καλύτερες κάμερες …

Σε αντίθεση η αναβάθμιση από 12 pro σε 13 έφερε 120 HZ , αρκετά καλύτερες κάμερες και το σημαντικότερο εκπληκτική αυτονομία …

Οι πωλήσεις βέβαια θα είναι και πάλι καλές αν όχι καλύτερες γιατί η apple είναι γάτα ! Θα πετάξει φέτος ένα Max στις 6.7 ιντζες σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το αντίστοιχο pro Max ( εκεί οδηγούν οι φήμες ) και θα ξεσκιστεί να πουλάει …

Επεξ/σία από Chris_BMW
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό... Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω να δώσω πάνω από 400€ σε καμία εταιρία... 

Όσον αφορά τώρα για το vfm της υπόθεσης αυτήν την στιγμή που το poco f3 8/256 έχει κάτω από 300€ σβήνει από τον χάρτη ότι κυκλοφορεί... 

Ακριβως οπως τα λες. Κατω απο τα 300.

Στα 800-900 και πανω εκει απλα δεν υπαρχει κατι αλλο, περα απο iphone/samsung.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Ακριβως οπως τα λες. Κατω απο τα 300.

Στα 800-900 και πανω εκει απλα δεν υπαρχει κατι αλλο, περα απο iphone/samsung.

Δεν εχεις άδικο σε αυτο αλλα δες τι προβλήματα εχει το s22 ultra ….

Δημοσ.

Κυρτές οθόνες και notch ότι πιο άθλιο.

Κάποιοι πολεμήσατε πολύ για αυτές τις αηδίες, ευτυχώς εξαφανίζονται.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε

Δεν εχεις άδικο σε αυτο αλλα δες τι προβλήματα εχει το s22 ultra ….

Κατι διαβασα για καποια θεματα αποδοσης.

Το μοντελο με τον Exynos.

Αλλα αν καταλαβα καλα θα διορθωθει...? ή καπως ετσι.

Απο την αλλη, ειναι πολλα τα λεφτα για να εχει εστω και αυτα τα προβληματα.

(δεν το ξερω το θεμα σε βαθος, μονο κατι που διαβασα στα γρηγορα σε ενα αρθρο.)

Δημοσ.

Δεν έχει καμία λογική ο διαφορετικός cpu. Μου βάζουν M1 στο iPad Air, βγαίνει iPhone Se με A15 και θα σαμποτάρουν τα νέα iPhone?? Α μη τι άλλο, σαν εταιρία έδειχνε να μην έχει θέμα να χρησιμοποιεί τους τελευταίους επεξεργαστές παντού. Και ποια θα είναι η διαφορα του iPhone 13 από το 14; Και τα 2 θα κρατήσουν notch και Α15..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Κατι διαβασα για καποια θεματα αποδοσης.

Το μοντελο με τον Exynos.

Αλλα αν καταλαβα καλα θα διορθωθει...? ή καπως ετσι.

Απο την αλλη, ειναι πολλα τα λεφτα για να εχει εστω και αυτα τα προβληματα.

(δεν το ξερω το θεμα σε βαθος, μονο κατι που διαβασα στα γρηγορα σε ενα αρθρο.)

Όχι μόνο θέματα αποδοσης.... 

Κάνε μια βόλτα στο section του myphone.gr να διαβάσεις... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...