Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το απλο ειναι η μοναδικη ναυαρχιδα σε κανονικο μεγεθος. αντιπαλος οριακα το s21-fe που με τιμη 100 ευρω κατω. μιλαω για την προηγουμενη γενια παντα. 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11253&idPhone2=11103

και τιμολογιακα είναι στα ίδια επίπεδα:

https://www.skroutz.gr/s/33872829/Samsung-Galaxy-S22-5G-8GB-128GB-Phantom-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/31006584/Apple-iPhone-13-5G-4GB-128GB-Midnight.html?from=sku_color_variations

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα δώσει για xiaomi πάνω από 350 ευρώ?? Αν θέλεις κινητό πάνω vfm στη high end κατηγορία πας σε Apple η σε κανένα Samsung Galaxy S.

Και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό... Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω να δώσω πάνω από 400€ σε καμία εταιρία... 

Όσον αφορά τώρα για το vfm της υπόθεσης αυτήν την στιγμή που το poco f3 8/256 έχει κάτω από 300€ σβήνει από τον χάρτη ότι κυκλοφορεί... 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε

Κρίμα που θα έρθει αποκλειστικά μόνο μέσω δικτύου cosmote.

Μιλάς με γρίφους γέροντα... Δηλαδή δεν θα μπορούμε να το προμηθευτούμε από αλλού εκτός από την cosmote?

1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε

Κρίμα που θα έρθει αποκλειστικά μόνο μέσω δικτύου cosmote.

Μιλάς με γρίφους γέροντα... Δηλαδή δεν θα μπορούμε να το προμηθευτούμε από αλλού εκτός από την cosmote?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάνω που είχα συνηθίσει το νοτς...

32 λεπτά πριν, Macosj είπε

Τι είναι αυτό? Ξιαομι ρεντμι? 

όντως, κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. πιο φτηνιάρικο το κάνει 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Τι εννοείς,

12 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε

Στην αρχική οθόνη φαίνεται ξεκάθαρο το λογότυπο του i mode. Μόνο η cosmote υποστηρίσει το i mode στην Ελλάδα.

Spoiler

spacer.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό... Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω να δώσω πάνω από 400€ σε καμία εταιρία... 

Όσον αφορά τώρα για το vfm της υπόθεσης αυτήν την στιγμή που το poco f3 8/256 έχει κάτω από 300€ σβήνει από τον χάρτη ότι κυκλοφορεί... 

...στα 300-400€ με γνώμονα, κυρίως, τις επιδόσεις.

Τώρα είναι σωστό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tlykog είπε

...στα 300-400€ με γνώμονα, κυρίως, τις επιδόσεις.

Τώρα είναι σωστό.

Δεν είναι μόνο φίλε οι επιδόσεις… Και από ποιότητα κατασκευής τα πάει περίφημα…και γενικά δεν εχω κανένα πρόβλημα 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Αμα βγαλει και το νοτς, με 700-800ευρω που κανουν πλεον τα προηγούμενης γενιας iphone, να δω ποιος θα δινει χιλιαρικα για xiaomi. Η απλ κοντευει να γίνει vfm εταιρια και οι υπολοιποι πονταρουν ακομα στις οθονες μεγεθους τηλεορασης και στα supercharger 400w φορτιση που δεν ενδιαφερουν κανεναν. 

εχω δωσει μαξ 250 ευρω για το χιαομι, δεν ηξερα καν οτι εχει μοντελα με 1000 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Την τελευταία φορά που η Apple χρησιμοποίησε επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς σε νέο μοντέλο της, ήταν με το αρχικό iPhone και iPhone 3G, τα οποία χρησιμοποιούσαν τον ίδιο 412MHz ARM 11 επεξεργαστή”

Λάθος ! Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν με το I phone 5c . Παρουσιάστηκε μαζί με το 5s αλλά φορούσε τον προηγούμενο Α6 και όχι τον νέο και κατά πολύ καλύτερο Α7 αφού ήταν το πρώτο 64Bit soc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...