Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να έχω ένα σταθερό νούμερο, το οποίο δεν με ενδιαφέρει να χτυπήσει ποτέ σε σταθερό. Θα το βάλω σε μόνιμη εκτροπή σε κινητό.

Ο αριθμός θα χρησιμοποιείται μόνο για να δέχομαι κλήσεις.

Είδα τη λύση VoiP αριθμού και φάνηκε ενδιαφέρον, εφόσον παρέχεται η υπηρεσία της εκτροπής (δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έχουν όλοι οι πάροχοι VoiP εκτροπή)

Όμως υπάρχει και η επιλογή να ζητήσω από Nova μια ακόμη γραμμή με μόνιμη εκτροπή.

Έχει κανείς ιδέα τι είναι πιο συμφέρον και τεχνικά (αξιοπιστία;) αλλά και οικονομικά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν εχει σημασια αν εχεις voip ή tdm.οι εκτροπες ειναι το ιδιο.ειτε παιζει το νουμερο ειτε οχι ή εκτροπη εχει προτεραιοτητα εφοσον θα μπει μονιμα.

μπορεις να ζητησεις απο nova ενα δευτερο νουμερο ως  voip παραλληλα με το αλλο σου νουμερο voip ή οχι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν εχει σημασια αν εχεις voip ή tdm.οι εκτροπες ειναι το ιδιο.ειτε παιζει το νουμερο ειτε οχι ή εκτροπη εχει προτεραιοτητα εφοσον θα μπει μονιμα.

μπορεις να ζητησεις απο nova ενα δευτερο νουμερο ως  voip παραλληλα με το αλλο σου νουμερο voip ή οχι

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση Nova και με ενημέρωσαν ότι δεν προσφέρεται σε οικιακούς πελάτες 2η γραμμή.

Δημοσ.
1 hour ago, Voliminal said:

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση Nova και με ενημέρωσαν ότι δεν προσφέρεται σε οικιακούς πελάτες 2η γραμμή.

μπορεις να δεις για professional αλλα δεν ξερω αν το δινουν σε αφμ που δεν ειναι εταιρειας

Δημοσ.

χρησιμοποιω voip αριθμο απο την intertelecom περιπου 2 χρονια οπως το περιγραφεις- μονιμη εκτροπη στο κανονικο μου σταθερο, περιπου 22-24 ευρω το χρονο αννθυμαμαι καλα. εχει μεχρι κ τηλεφωνητη που στελνει μυνημα στο gmail αν τον ενεργοποιησεις.

ψαξε λιγο κ εδω πολυ φιλοι τη χρησιμοποιουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...