Donmitsos10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Παιδιά επειδή κάπου χάθηκε η μπάλα. Όπως προανέφερα το αμάξι θα κινείται 70% μες τη πόλη. Και καμία φορά το μήνα καμία βόλτα εκτός η ταξιδάκια το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η οικονομία πάει όσο αφορά το μες τη πόλη δηλαδή ταχύτητες μέχρι 50-60 και πολύ σταματά ξεκινα. Φυσικά και αν πω να πάω ταξίδι και είμαι στην εθνική δεν θα πάω με 100 και φυσικά δεν ελπίζω από αυτοκίνητο να το πατάω 120-140 και να δω κατανάλωση 5. Ούτε μιζέρια ούτε κλάψα, απλά επειδή κατά κύριο λόγω η φάση θα ειναι σπίτι δουλειά-δουλειά σπίτι συν καμία επίσκεψη συν κάνα καφέ κάπου στη πόλη, θα ήθελα το αυτοκίνητο να μην καίει τα άντερα του. Απλά πράγματα φυσιολογικά δεν ζήτησα να μην καίει και τίποτα
Nabuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε Παιδιά επειδή κάπου χάθηκε η μπάλα. Περίεργο. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει στο ινσόμνια αυτό 1
Thrylos7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Donmitsos10 είπε Παιδιά επειδή κάπου χάθηκε η μπάλα. Όπως προανέφερα το αμάξι θα κινείται 70% μες τη πόλη. Και καμία φορά το μήνα καμία βόλτα εκτός η ταξιδάκια το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η οικονομία πάει όσο αφορά το μες τη πόλη δηλαδή ταχύτητες μέχρι 50-60 και πολύ σταματά ξεκινα. Φυσικά και αν πω να πάω ταξίδι και είμαι στην εθνική δεν θα πάω με 100 και φυσικά δεν ελπίζω από αυτοκίνητο να το πατάω 120-140 και να δω κατανάλωση 5. Ούτε μιζέρια ούτε κλάψα, απλά επειδή κατά κύριο λόγω η φάση θα ειναι σπίτι δουλειά-δουλειά σπίτι συν καμία επίσκεψη συν κάνα καφέ κάπου στη πόλη, θα ήθελα το αυτοκίνητο να μην καίει τα άντερα του. Απλά πράγματα φυσιολογικά δεν ζήτησα να μην καίει και τίποτα για αυτη τη χρηση ομως πας για full hybrid καρφωτος. Η πολη ειναι το στοιχειο του και σε καταναλωση και με το αυτοματο κιβωτιο που ειναι standard. Απλα διαλεγεις σουλουπι/χωρους. Θες μικρο/σβελτο/ευκολο παρκαρισμα, πας σε yaris. Θες μεγαλυτερο/καλυτερο πατημα(αναρτηση)/καλυτερο ταξιδι πας corolla. Θες τα ιδια αλλα suv και πιο αργο, πας CHR. Θες μια μιξη λιγο-απολα , πας Yaris Cross. το πραγματικο θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα toyota ξεκινανε απο χρονο και πανω παραδοση και αυτο ειανι ενα ζητημα...δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι χαζος και πουλανε σαν τρελα. Αφου αναρωτιεμαι γιατι βλεπω ακομα διαφημισεις Toyota (προχτες πηρε το ματι μου στην τηλεοραση στον αγωνα Γιαννενα-Ολυμπιακος, ειχε στο γηπεδο διαφημησεις) οταν το συστημα δεν αντεχει αλλες πωλησεις για τους επομενους 15 μηνες... 3
hountalass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Παιδιά επειδή κάπου χάθηκε η μπάλα. Όπως προανέφερα το αμάξι θα κινείται 70% μες τη πόλη. Και καμία φορά το μήνα καμία βόλτα εκτός η ταξιδάκια το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η οικονομία πάει όσο αφορά το μες τη πόλη δηλαδή ταχύτητες μέχρι 50-60 και πολύ σταματά ξεκινα. Φυσικά και αν πω να πάω ταξίδι και είμαι στην εθνική δεν θα πάω με 100 και φυσικά δεν ελπίζω από αυτοκίνητο να το πατάω 120-140 και να δω κατανάλωση 5. Ούτε μιζέρια ούτε κλάψα, απλά επειδή κατά κύριο λόγω η φάση θα ειναι σπίτι δουλειά-δουλειά σπίτι συν καμία επίσκεψη συν κάνα καφέ κάπου στη πόλη, θα ήθελα το αυτοκίνητο να μην καίει τα άντερα του. Απλά πράγματα φυσιολογικά δεν ζήτησα να μην καίει και τίποτα Αυτή η χρήση που περιγράφεις είναι ότι πρέπει για υβριδικό αυτοκίνητο. Όχι πετρέλαιο γιατί αυτό θέλει κίνηση σε εθνική και όχι απαραίτητα μόνο πολλά χλμ. Δεν ξέρω με το αέριο τι γίνεται, πρέπει να κάνεις τα μαθηματικά και να σκεφτείς τις όποιες παραχωρήσεις όπως μικρότερο πορτ μπαγκάζ λόγω δεξαμενής, πρατήρια και άλλα. 2
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, hountalass είπε Δεν ξέρω με το αέριο τι γίνεται, πρέπει να κάνεις τα μαθηματικά και να σκεφτείς τις όποιες παραχωρήσεις όπως μικρότερο πορτ μπαγκάζ λόγω δεξαμενής, πρατήρια και άλλα. για φυσικό αέριο αναφέρεσαι για υγραέριο απλά χάνεις τη ρεζερβα και πρατήρια υπάρχουν σχεδόν παντού μιας και μπορεί να μην προωθήθηκαν στην Ελλάδα , βέβαια οι χρήστες είχαν άλλη άποψη και φυσικά έχουν κανονικό ντεπόζιτο βενζίνης σε περίπτωση ταξιδιού που δεν υπάρχει υγραέριο (το ίδιο είχαν και στις αρχές τα μοντέλα φυσικού αερίου αλλά πλέον μόνο 9λιτρα βγαίνουν με εξαίρεση το Panda) πάντως έχω πετύχει 2 σε fb group που κάνανε μετατροπή την corolla hybrid σε lpg και cng .
armagedwnn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Αφου αναρωτιεμαι γιατι βλεπω ακομα διαφημισεις Toyota (προχτες πηρε το ματι μου στην τηλεοραση στον αγωνα Γιαννενα-Ολυμπιακος, ειχε στο γηπεδο διαφημησεις) οταν το συστημα δεν αντεχει αλλες πωλησεις για τους επομενους 15 μηνες... Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει ακόμη διαφημίσεις αφού υπάρχεις "εσύ". Και πάρα πολλοί σαν και εσένα, δηλαδή ότι αμάξι και να θέλει πρότεινες toyota.
Thrylos7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει ακόμη διαφημίσεις αφού υπάρχεις "εσύ". Και πάρα πολλοί σαν και εσένα, δηλαδή ότι αμάξι και να θέλει πρότεινες toyota. οχι φιλε μου με παρεξηγησες. Προτεινα τεχνολογια (full hybrid) και τυγχανει σε αυτην την τεχνολογια και οικονομοτεχνικα τα toyota να ειναι μονοδρομος. αποκει και περα δεν ειμαι απο αυτους που λενε "δε σπαει δε χαλαει μονο toyota τελος". Αν η χρηση του ανθρωπου ηταν πιο πολυ ταξιδια, θα του ελεγα "παρε ενα 2008 πετρελεακι να εισαι ανετος". Αν παλι ηταν μονο πολη θα προτεινα ηλεκτρικο μικρο (που toyota δεν υπαρχει). Μεταξυ μας τωρα, στα 30.000 με τη νεα επιδοτηση παιρνεις και Cupra Born με ανεση (καπου 26κ βγαινει), ενω αν σε ενδιαφερει το ηλεκτρικο αλαλ δε θες τη δεσμευση, εισαι κοντα σε ενα Leon plugin με 200 αλογακια. Θεωρω οτι για τη σημερινη μεταβατικη περιοδο τα plugin hybrid ειναι η ιδανικη λυση.....αλλα δυστυχως δεν εχουν επιδοτηση οπως τα ηλεκτρικα 😕 1
kostis76 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.seat.gr/carworlds/new-leon-2020/specifications/fr.html Ταπεινή πρόταση στον ts να δει το leon fr με τον 1.5 150hp... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από kostis76 2
Ola150 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, hountalass είπε Είσαι στην ομάδα στο fb; Με το που το πάρεις άλλαξε μπαταρία γιατί είναι μάπα η μανίσια. Nαι τα διαβάζω όλα αυτά. Ελπίζω στο diesel να μην βάζουν την ίδια 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε για αυτη τη χρηση ομως πας για full hybrid καρφωτος. Η πολη ειναι το στοιχειο του και σε καταναλωση και με το αυτοματο κιβωτιο που ειναι standard. Απλα διαλεγεις σουλουπι/χωρους. Θες μικρο/σβελτο/ευκολο παρκαρισμα, πας σε yaris. Θες μεγαλυτερο/καλυτερο πατημα(αναρτηση)/καλυτερο ταξιδι πας corolla. Θες τα ιδια αλλα suv και πιο αργο, πας CHR. Θες μια μιξη λιγο-απολα , πας Yaris Cross. το πραγματικο θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα toyota ξεκινανε απο χρονο και πανω παραδοση και αυτο ειανι ενα ζητημα...δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι χαζος και πουλανε σαν τρελα. Αφου αναρωτιεμαι γιατι βλεπω ακομα διαφημισεις Toyota (προχτες πηρε το ματι μου στην τηλεοραση στον αγωνα Γιαννενα-Ολυμπιακος, ειχε στο γηπεδο διαφημησεις) οταν το συστημα δεν αντεχει αλλες πωλησεις για τους επομενους 15 μηνες... H κοπέλα μου παρήγγειλε τον Οκτώβρη του '21 Toyota Corolla απλό (όχι υβριδικό) και το παραλαμβάνει σε λίγες μέρες.
terry308 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kostis76 είπε https://www.seat.gr/carworlds/new-leon-2020/specifications/fr.html Ταπεινή πρόταση στον ts να δει το leon fr με τον 1.5 150hp... +1 , ακριβώς στα χρήματα του ts https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318681651-seat-leon από test drive , αυτόματο για κίνηση στη πόλη , αναφέρουν αυτονομία περί των 50χλμ με ρεύμα Ελαφρώς φθηνότερη βγαίνει η αντίστοιχη έκδοση σε octavia Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από terry308 1
ideal09 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε 30 χιλιάρικα για σεατ κλαιω. Έχεις μπει σε τωρινό σεατ η ετσι να χαμε να λεγαμε ;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε 30 χιλιάρικα για σεατ κλαιω. Για Toyota, και γενικά για ασιατικό, πιο πολύ κλάμα🤣. Και έχω και Corolla.
mp123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ideal09 είπε Έχεις μπει σε τωρινό σεατ η ετσι να χαμε να λεγαμε ; Λιγο πολυ ολα τα αυτοκινητα στην τιμη αυτη εχουν σουπερ εσωτερικο. Να σου απαντησω με ερωτηση . Εχεις μπει σε χιουνται η κια των 30κ ; Τωρα μην πουμε οτι ειναι καλυτερη η σεατ. Φυσικα ουτε εγω θα εδινα 30 για χιουνται η κια αλλα ουτε για σεατ. Με 30 πας σε αουντι η σε VW αν θελεις αμαξι του γκρουπ.Δεν πασ σε σεατ η σκοντα στο ποσο αυτο Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από mp123 2
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, terry308 είπε +1 , ακριβώς στα χρήματα του ts https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318681651-seat-leon από test drive , αυτόματο για κίνηση στη πόλη , αναφέρουν αυτονομία περί των 50χλμ με ρεύμα Ελαφρώς φθηνότερη βγαίνει η αντίστοιχη έκδοση σε octavia αυτά είναι plugin , πάρκινγκ δεν έχει για φόρτιση επίσης θα πρέπει να υπολογίσει τυχών ζημιά στη μπαταρία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα